office-banner
Bert Leistra ERA Makelaardij o.g. Logo

Bert Leistra ERA Makelaardij o.g.

ERA makelaar in Zwartewaterland (regio Zwolle)

Overzicht

9,4

62 beoordelingen

5

Medewerkers

Vastgoedpro

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Verhuur

 • Aankoop

 • Taxaties

1. Klantgerichtheid - Omdat Bert Leistra ERA Makelaardij een persoonlijk familiebedrijf is, is het belangrijk dat klantgerichtheid de hoogste prioriteit heeft. Het bedrijf moet streven naar het overtreffen van de verwachtingen van klanten en hen een


Specialisaties

Woningstyling, Woningfotografie, Bedrijfsruimte, Kantoren, Nieuwbouw, Winkels, Recreatie, Monument, Maatschappelijk vastgoed, Horeca

Certificaten

VastgoedCert

NRVT

NWWI

WOZ

WFT

SCVM

Talen

Nederlands, Engels, Duits

Een promotiefoto voor op kantoor

Omschrijving

 1. Klantgerichtheid - Omdat Bert Leistra ERA Makelaardij een persoonlijk familiebedrijf is, is het belangrijk dat klantgerichtheid de hoogste prioriteit heeft. Het bedrijf moet streven naar het overtreffen van de verwachtingen van klanten en hen een uitstekende service bieden.


 1. Vertrouwen - Vertrouwen is essentieel in de makelaardij, waar klanten vaak belangrijke beslissingen moeten nemen. Bert Leistra ERA Makelaardij moet bekend staan ​​om zijn integriteit, eerlijkheid en betrouwbaarheid.


 1. Samenwerking - Als familiebedrijf is het belangrijk dat Bert Leistra ERA Makelaardij een hechte teamgeest cultiveert en samenwerking aanmoedigt tussen medewerkers, klanten en zakelijke partners.


 1. Professionaliteit - Als makelaar moet Bert Leistra ERA Makelaardij een hoge mate van professionaliteit handhaven in alle aspecten van het bedrijf, van klantinteracties tot marketing- en verkoopstrategieën.


 1. Innovatie - Om concurrerend te blijven in de makelaardij, moet Bert Leistra ERA Makelaardij openstaan ​​voor nieuwe technologieën en innovatieve benaderingen van vastgoedtransacties.


 1. Passie - Het team van Bert Leistra ERA Makelaardij moet gepassioneerd zijn over het helpen van klanten bij het vinden van hun droomhuis of het verkopen van hun eigendom. Deze passie moet worden weerspiegeld in elke interactie en transactie.


 1. Toewijding - Toewijding aan uitmuntendheid en het leveren van hoogwaardige diensten moet de norm zijn bij Bert Leistra ERA Makelaardij. Medewerkers moeten zich inzetten om de verwachtingen van klanten te overtreffen.


 1. Bereikbaarheid - Als bereikbaarheid een van de kernactiviteiten van Bert Leistra ERA Makelaardij is, moet het bedrijf beschikbaar zijn voor klanten wanneer ze het nodig hebben. Dit omvat flexibele werktijden, snelle reacties op vragen en een toegankelijk klantenserviceteam.


Vereniging

Dit kantoor is lid van Vastgoedpro.

Vastgoedpro is de beroepsvereniging voor Nederlandse vastgoedprofessionals. De 700 aangesloten professionals zijn allen werkzaam in een beroepsgroep binnen de vastgoedsector.

Lees meer

Klanten zeggen

Een funda gebruiker, Verkoper in 2024

“Prima begeleiding en een soepel proces. Makelaar is gedurende een grote periode van de dag bereikbaar voor vragen, opmerking en suggesties. ”

Medewerkers

 • A.B. (Bert) Leistra - Makelaar (directeur)
  A.B. (Bert) LeistraMakelaar (directeur)
 • H.J. (Jasper) Leistra - Makelaar (directeur)
  H.J. (Jasper) LeistraMakelaar (directeur)
 • T.R. (Rutger) Leistra - Office manager
  T.R. (Rutger) LeistraOffice manager
Beoordelingen gemiddelde
9,4

Het gemiddelde is gebaseerd op 62 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 100% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  10,0

  Prima begeleiding en een soepel proces. Makelaar is gedurende een grote periode van de dag bereikbaar voor vragen, opmerking en suggesties.

  12 jul 2024

 • Dhr. en mevr. Lindeboom

  Verkoper

  10,0

  Wij hebben een prettige samenwerking gehad met Jasper. Professioneel en laagdrempelig bereikbaar. Nette foto’s en een mooi filmpje van ons huis. Resultaat.. snel verkocht! Echt een aanrader!

  31 mei 2024

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  10,0

  ㅤ ㅤ

  17 mei 2024

Alle beoordelingen (62)

Kantoorgegevens

Telvorenstraat 2
8061CB Hasselt
 • Ma09:00 - 22:30
 • Di09:00 - 22:30
 • Wo09:00 - 22:30
 • Do09:00 - 22:30
 • Vr09:00 - 22:30
 • ZaOp afspraak
 • ZoGesloten

Sociale media