office-banner
Het woonhart makelaardij Logo

Het woonhart makelaardij

"Jouw thuis, onze passie - Woonhart Makelaardij"

Overzicht

9,1

43 beoordelingen

2

Medewerkers

VBO

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Aankoop

 • Taxaties

Het woonhart makelaardij staat voor een persoonlijke, transparante en eigenzinnige begeleiding bij de aankoop en -verkoop van je woning. Met een frisse kijk en persoonlijke aanpak realiseren wij jouw woongeluk. Jouw droomhuis, onze missie!


Specialisaties

Bedrijfsruimte, Maatschappelijk vastgoed, Monument

Certificaten

NWWI

NRVT

SCVM

Talen

Nederlands, Engels, Duits

Een promotiefoto voor op kantoor

Omschrijving

Dit zijn wij

Het woonhart makelaardij is een leuke groep makelaars en taxateurs. Onze naam komt niet uit de lucht vallen: wij hebben allemaal een hart voor wonen. Wij zijn vernieuwend, eigenzinnig, persoonlijk en zeer professioneel. Bovendien zijn wij één van de eerste duurzame makelaars in Nederland!


Woongeluk voor iedereen

Wij realiseren woongeluk voor iedereen. Dat is ons vak, en daar zijn we goed in. Routine kennen wij niet, want ieder huis is bijzonder en heeft zijn eigen, unieke persoonlijkheid. Net zoals ieder mens dat heeft. Daarom kijken we graag naar de persoonlijke kant van ons werk: wat past bij jou of jullie, en hoe kunnen we jullie daarbij helpen. Geen kopers of verkopers, maar echte mensen. Wij hebben de “drive” er alles aan te doen om jouw verwachtingen te overstijgen en er samen voor de volle 100% voor te gaan.


Nu en in de toekomst

Je wilt natuurlijk vele jaren kunnen genieten van je nieuwe droomwoning. Dat wij willen wij ook! Om jouw woning, en alle woningen in Nederland, klaar te stomen voor de toekomst zullen we moeten verduurzamen. Momenteel is de gebouwde sector verantwoordelijk voor maar liefst 40% van alle CO2 uitstoot in Nederland. Wij willen het mooie vak van makelaar nog vele jaren uitvoeren, en hopen in de toekomst nog vele mensen aan hun droomwoning te helpen. Om bij te dragen aan de verduurzaming zijn we daarom BREEAM-NL duurzaamheidsexpert. Zo bouwen we samen een een mooie, gezonde toekomst!


Vrijblijvend gesprek

We kunnen natuurlijk wel zéggen dat we gaan voor een persoonlijke en professionele aanpak, maar dat kun je natuurlijk veel beter zelf ervaren! Daarom bieden we een vrijblijvend verkoopgesprek aan. Merk zelf dat we duidelijk, recht door zee, vertrouwelijk en transparant zijn. Je hebt veel contact met je makelaar tijdens een belangrijke periode in je leven: een huis kopen of verkopen is niet iets dat je ‘zomaar even’ doet. Dan is het fijn om leuk contact te hebben, waar je wat aan hebt. Helder en professioneel: wij zijn er voor jou! Verkopen doen we samen!

Vereniging

Dit kantoor is lid van VBO.

VBO is er voor makelaars, taxateurs en huurbemiddelaars. Van agrarisch tot commercieel vastgoed, van huur- tot koopwoningen. Wij zijn er voor een stabiele, eerlijke en transparante vastgoedmarkt.

Lees meer

Klanten zeggen

Dhr. de Beijer, Verkoper in 2024

“Het klinkt overdreven maar Het Woonhart (Hans en Twan) hebben zeker deze cijfers verdiend! Vanaf het begin met het eerste gesprek, tot het huis verkocht was hebben deze mensen er alles uitgehaald om het iedereen zo prettig mogelijk te maken, zowel de verkopende als de kopende partij. een dikke 10 !”

Medewerkers

 • Hans Hasselbach - Makelaar (directeur)
  Hans HasselbachMakelaar (directeur)
 • Twan van de Laak - Makelaar (directeur)
  Twan van de LaakMakelaar (directeur)
Beoordelingen gemiddelde
9,1

Het gemiddelde is gebaseerd op 43 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 74% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  9,5

  Prima open dialoog met het juiste advies in een moeilijk te voorspellen markt voor dit specifieke segment. Promotie van het huis op een mooie manier coem gegeven. Technische expertiese prima.

  17 mei 2024

 • Dhr. de Beijer

  Verkoper

  10,0

  Het klinkt overdreven maar Het Woonhart (Hans en Twan) hebben zeker deze cijfers verdiend! Vanaf het begin met het eerste gesprek, tot het huis verkocht was hebben deze mensen er alles uitgehaald om het iedereen zo prettig mogelijk te maken, zowel de verkopende als de kopende partij. een dikke 10 !

  1 mei 2024

 • Mevr. Jansen

  Verkoper

  10,0

  Wederom een prettige samenwerking voor de tweede verkoop van een woning. Documentatie gaat snel, eerlijk verhaal zonder poespas. Volledig individualistische partij, ik word er blij van

  19 apr 2024

Alle beoordelingen (43)

Kantoorgegevens

Koppelingsweg 5
6673 DT ANDELST
 • Ma09:00 - 17:30
 • Di09:00 - 17:30
 • Wo09:00 - 17:30
 • Do09:00 - 17:30
 • Vr09:00 - 17:30
 • ZaGesloten
 • ZoGesloten
Stuur e-mail Website

Sociale media