office-banner
Huysvisie, makelaar anno nu. Logo

Huysvisie, makelaar anno nu.

Huysvisie, makelaar anno nu.

Overzicht

9,4

74 beoordelingen

9

Medewerkers

VBO

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Aankoop

 • Taxaties

 • Financieel advies

Opdrachtgevers kenmerken ons als een krachtig, deskundig en verfrissend makelaarskantoor met enthousiaste en betrouwbare medewerkers. En daar zijn we trots op! Dat is onze mentaliteit; aanpakken, de handen uit de mouwen en doen wat we beloven!


Specialisaties

Woningstyling, Nieuwbouw, Woningfotografie, Expat makelaar

Certificaten

VastgoedCert

NRVT

NWWI

Talen

Engels, Nederlands

Een promotiefoto voor op kantoor

Omschrijving

Deskundige makelaars die hun beloften waarmaken

Opdrachtgevers kenmerken ons als een krachtig, deskundig en verfrissend makelaarskantoor met enthousiaste en betrouwbare medewerkers. En daar zijn we trots op! Dat is onze mentaliteit; aanpakken, de handen uit de mouwen en doen wat we beloven! Dat doen we ook voor jou!


Huysvisie Makelaars heeft alle vakkennis in huis

Huysvisie is in 2019 ontstaan uit een fusie tussen Van den Berg & Opschoor Makelaardij en ’t Goeie Huys Voorne-Putten en de Hoeksche Waard. Opdrachtgevers typeren ons als klantvriendelijk en pro-actief en onze makelaars hebben alle vakkennis in huis die nodig is. Wij zijn herkenbaar aan onze correcte manier van omgaan met mensen, hebben oog en oor voor koper en verkoper en houden van korte lijnen en open communicatie. Resultaatgericht! Of je nu particulier, belegger, investeerder of woningcorporatie bent, wij doen ons uiterste best voor je. Geen woorden maar daden!


Verkoop op deskundige wijze

Je huis verkopen is een spannende aangelegenheid. Daar komt een stukje nuchterheid maar ook nostalgie bij kijken. Je herinneringen kunnen het je moeilijk maken om nuchter naar je “koopwaar” te kijken. Daarom is het verstandig je op een goede en deskundige wijze te laten bijstaan. Onze expertise op de woningmarkt is gebaseerd op jarenlang succes. Wij zijn bekend met de huidige woningmarkt en je kunt daardoor steunen op een lokale en gecertificeerde makelaar met verstand van zaken.


Heldere aanpak

We starten met een gesprek bij jou thuis om samen kennis te maken. Per slot van rekening is een “klik” met de makelaar van essentieel belang en wij kunnen jouw huis zo het beste op waarde schatten. We willen weten wat jij belangrijk vindt bij de verkoop en vertellen je het één en ander over onze aanpak. Hoe de verkoop in zijn werk gaat en wat de marktomstandigheden zijn zodat je weet wat je kunt verwachten.


Woning aankopen met Huysvisie

Het kopen van een huis brengt gezonde spanning met zich mee. Het is leuk! Op de Ipad of de laptop eindeloos huizen kijken op Funda.nl. In gedachten heb je jouw droomhuis al gevonden - smaakvol opgeknapt en ingericht - en zitten je vrienden / familie aan een wijntje tijdens de housewarmingparty, terwijl de oven de heerlijke geur van warme hapjes verspreidt… Maar zo ver is het nog niet! Het aanbod op de huizenmarkt is groot, de mogelijkheden eindeloos en je wilt dat zoveel mogelijk - zo niet alle - wensen samenkomen in dat ene huis. Jouw huis!


Huysvisie denkt mee

Tijdens de zoektocht, die de nodige consequenties met zich meebrengt, is het uitermate prettig om iemand te hebben die je wegwijs maakt: de aankoopmakelaar. Meedenken, meezoeken, onderzoeken en onderhandelen. Waarom zou je de moeilijke dingen niet uit handen geven? Zo kun je zelf optimaal genieten van een leuke tijd die resulteert in een eigen woning, geheel naar jouw zin. En onze aankoopmakelaar verdient zichzelf gegarandeerd terug!


Taxeren, zekerheid over je woningwaarde

Een taxatie geeft je zekerheid over de waarde van jouw huidige of toekomstige woning. Voor jouzelf, omdat je wilt weten wat de waarde is of voor de geldverstrekker die wil weten welk risico hij loopt bij de financiering van de woning. Meestal is een taxatie nodig voor de aanvraag van een hypotheek. De geldverstrekker kan aan de hand van het taxatierapport beoordelen of een hypothecaire lening verantwoord is en verstrekt kan worden op basis van de getaxeerde waarde van het object.


Erkende Register Makelaars-Taxateurs

Laurens van den Berg, Christiaan van Herk en Pieter Meijer zijn Register Makelaar-Taxateur en geregistreerd bij Stichting VastgoedCert. Huysvisie heeft het keurmerk van het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI) en voldoet aan de strengste kwaliteitseisen.


Graag maakt Huysvisie voor jou een officiële, onafhankelijke en goed onderbouwde inschatting van de waarde van de woning, gebaseerd op relevante data en erkend door alle, in Nederland gevestigde, geldverstrekkers.Huysvisie, Dé makelaar van hier!

Vereniging

Dit kantoor is lid van VBO.

VBO is er voor makelaars, taxateurs en huurbemiddelaars. Van agrarisch tot commercieel vastgoed, van huur- tot koopwoningen. Wij zijn er voor een stabiele, eerlijke en transparante vastgoedmarkt.

Lees meer

Klanten zeggen

Dhr. van der Poel, Verkoper in 2024

“Perfecte makelaar. Vakkundig en reageert snel op vragen. Steunt en begeleid van begin tot eind! Echt een top makelaar.”

Medewerkers

 • Laurens van den Berg - Directeur
  Laurens van den BergDirecteur
 • Christiaan van Herk - Directeur
  Christiaan van HerkDirecteur
 • Jaquelien van Herk - Commercieel medewerker
  Jaquelien van HerkCommercieel medewerker
Beoordelingen gemiddelde
9,4

Het gemiddelde is gebaseerd op 74 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 83% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Dhr. van der Poel

  Verkoper

  10,0

  Perfecte makelaar. Vakkundig en reageert snel op vragen. Steunt en begeleid van begin tot eind! Echt een top makelaar.

  22 mei 2024

 • Dhr. Ubels

  Verkoper

  10,0

  Zeer behulpzaam, eerlijk verhaal, goede terugkoppeling, fijne samenwerking en altijd bereid mee te denken en te adviseren

  8 mei 2024

 • Mevr. Siereveld

  Verkoper

  10,0

  Als tijdens de eerste kennismaking met Laurens van Huysvisie kregen we een goed gevoel en wisten we dat Huysvisie de juiste partij was om het verkooptraject van onze woning te begeleiden. Het contact met Laurens en zijn zoon Laurian verliep vlekkeloos en we waarderen de persoonlijke aandacht die we kregen. De onderhandelingen met de kopers van onze woning heeft Huysvisie uitstekend en professioneel uitgevoerd. We zijn hier heel tevreden over en er is het maximale uit gehaald. Laurens en Laurian gaan in hun service net een stapje verder en dat onderstreepte onze keuze om niet voor een grote partij te kiezen maar voor een familiebedrijf. Wij kunnen Huysvisie 100 procent aanbevelen!

  1 mei 2024

Alle beoordelingen (74)

Kantoorgegevens

Oostmaaslaan 237 A
3063AV Rotterdam
 • Ma09:00 - 17:00
 • Di09:00 - 17:00
 • Wo09:00 - 17:00
 • Do09:00 - 17:00
 • Vr09:00 - 17:00
 • ZaOp afspraak
 • ZoGesloten
Stuur e-mail Website

Sociale media