office-banner
BROEKMAN & CALIS MAKELAARS Logo

BROEKMAN & CALIS MAKELAARS

Full service, enthousiast én de hoogste resultaten

Overzicht

9,8

17 beoordelingen

2

Medewerkers

VBO

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Aankoop

 • Verhuur

 • Aanhuur

Broekman & Calis Makelaars is een gepassioneerd full service makelaarskantoor, gevestigd middenin het centrum van Bilthoven. Persoonlijk betrokken, enthousiast en deskundig! Wij zijn 24/7 bereikbaar en 6 dagen per week (óók in het weekend) geopend.


Specialisaties

Woningstyling, Woningfotografie, Beleggen, Nieuwbouw, Buitenlands vastgoed, Bedrijfsruimte, Monument

Talen

Nederlands, Frans, Engels, Duits, Spaans

Een promotiefoto voor op kantoor

Omschrijving

Broekman & Calis Makelaars is al jaren de transparante, flexibele en zéér gepassioneerde makelaar voor Bilthoven en omgeving. Wij zijn gevestigd aan de Julianalaan in het centrum van Bilthoven. Ons kantoor heeft girlpower en pit. De vrouwelijke eigenschappen, zoals een goed ontwikkelde intuïtie, geduld én goed kunnen luisteren zijn essentieel in het makelaarsvak. Wij streven naar de hoogste resultaten voor onze opdrachtgevers via een unieke werkwijze. Uw resultaat is ons visitekaartje! Dankzij ons grote netwerk in Utrecht en omstreken én een onderscheidende werkwijze zijn wij de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de grootste makelaarskantoren van Bilthoven en omgeving. Laat u verrassen! De champagne staat al koud...Vereniging

Dit kantoor is lid van VBO.

VBO is er voor makelaars, taxateurs en huurbemiddelaars. Van agrarisch tot commercieel vastgoed, van huur- tot koopwoningen. Wij zijn er voor een stabiele, eerlijke en transparante vastgoedmarkt.

Lees meer

Klanten zeggen

Dhr. W. Stikvoort, Verkoper in 2024

“Wederom mijn huis aangeboden aan Broekman & Calis Makelaars. Mijn vorige ervaring met deze makelaar was zo goed verlopen dat ik absoluut geen andere keuze zou willen gemaakt hebben om dit keer weer mijn woning aan te bieden via deze partij. De begeleiding en communicatie zijn bovenmaats verlopen. Voor elke vraag word er tijd genomen en anders gemaakt, de makelaar denkt graag mee en doet er alles aan om het proces van A tot Z als uiterste prettig te ervaren. Een woning verkopen of willen aankopen zou ik deze makelaar zeker aanraden voor iedereen die een betrouwbare en fijne ervaring wilt hebben in de woningmarkt. Ik zeg dan ook absoluut uit volle vertrouwen op naar de volgende en zeker terugkerend bij Broekman & Calis Makelaars”

Medewerkers

 • Anne Margriet Broekman - Directeur
  Anne Margriet BroekmanDirecteur
 • mr. Valerie van Wijck - Makelaar
  mr. Valerie van WijckMakelaar
Beoordelingen gemiddelde
9,8

Het gemiddelde is gebaseerd op 17 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 45% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Dhr. W. Stikvoort

  Verkoper

  10,0

  Wederom mijn huis aangeboden aan Broekman & Calis Makelaars. Mijn vorige ervaring met deze makelaar was zo goed verlopen dat ik absoluut geen andere keuze zou willen gemaakt hebben om dit keer weer mijn woning aan te bieden via deze partij. De begeleiding en communicatie zijn bovenmaats verlopen. Voor elke vraag word er tijd genomen en anders gemaakt, de makelaar denkt graag mee en doet er alles aan om het proces van A tot Z als uiterste prettig te ervaren. Een woning verkopen of willen aankopen zou ik deze makelaar zeker aanraden voor iedereen die een betrouwbare en fijne ervaring wilt hebben in de woningmarkt. Ik zeg dan ook absoluut uit volle vertrouwen op naar de volgende en zeker terugkerend bij Broekman & Calis Makelaars

  17 mei 2024

 • Mevr. Vos

  Koper

  10,0

  Het contact is altijd uiterst vriendelijk en behulpzaam. Zijn goed bereikbaar of bellen binnen zeer korte termijn terug. Het advies is helder, transparant en realistisch. Het is heel fijn dat zij goed hebben geluisterd naar de wensen van onze ouders. Je bent bij deze makelaardij geen nummer, maar je voelt je echt een individu. Een fijne ervaring waardoor zowel de aankoop van de nieuwe woning als de verkoop van de oude woning door deze makelaardij is gedaan. Dank Valerie!

  25 mrt 2024

 • Mevr. E.G. Metselaar

  Verkoper

  9,5

  Onze makelaar heeft uitstekend werk voor ons gedaan. Er ging haast geen week voorbij of we hadden contact. Het was immers een moeilijke tijd op de huizenmarkt toen de oorlog met Ukraine was begonnen. Het is toch gelukt en we zijn er blij mee.

  14 mrt 2024

Alle beoordelingen (17)

Kantoorgegevens

Julianalaan 30
3722GR Bilthoven
 • Ma09:00 - 17:30
 • Di09:00 - 17:30
 • Wo09:00 - 17:30
 • Do09:00 - 17:30
 • Vr09:00 - 17:30
 • Za10:00 - 17:30
 • ZoGesloten
Stuur e-mail Website

Sociale media