office-banner
RE/MAX Connect Bovenkarspel Logo

RE/MAX Connect Bovenkarspel

Onze 10 zekerheden!

Overzicht

9,4

33 beoordelingen

4

Medewerkers

VBO

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Aankoop

 • Verhuur

 • Aanhuur

 • Taxaties

 • Financieel advies

Altijd bereikbaar Uw RE/MAX makelaar staat altijd voor u klaar. Wij zijn altijd 24/7 bereikbaar. Uiteraard kunnen afspraken en bezichtigingen in het weekend of ‘s avonds plaatsvinden. Wij vinden dat normaal.


Specialisaties

Woningfotografie, Woningstyling, Internetmakelaar, Bedrijfsruimte, Buitenlands vastgoed, Monument, Nieuwbouw, Winkels, Veiling, Expat makelaar, Beleggen, Kantoren, Recreatie

Certificaten

VastgoedCert

NWWI

SCVM

WFT

NRVT

WOZ

Talen

Duits, Engels, Nederlands, Turks

Een promotiefoto voor op kantoor

Omschrijving

Onze 10 zekerheden !


Waar staan we als makelaarskantoor voor?


Graag laten wij u weten wat onze kernwaarden zijn en waar onze passie ligt! Om een goed beeld te schetsen van wat u van ons mag verwachten geven wij u 10 zekerheden.


1 De klant staat centraal

Uw wensen zijn ons uitgangspunt. Wat verwacht u van een makelaar? Wat kan er wel en wat kan er niet? U krijgt altijd 1ste klas begeleiding. Bij ons wordt dienstverlening met hoofdletters geschreven. Iedere makelaar bij ons is zelfstandig ondernemer. U heeft dus altijd met de eigenaar van de makelaardij te maken!


2 Eerlijk en integer zaken doen

Het zou zo natuurlijk moeten zijn. Eerlijk en integer handelen. Helaas is de werkelijkheid anders. Eigen belang, schending van rechten, onwaarheden verspreiden, foutieve voorstelling van zaken, voorkeursbehandelingen het is helaas aan de orde van de dag. Wij vinden dit verwerpelijk en onwenselijk. Daarom hebben wij onze Code of Ethics ontwikkeld. Onze standaard gaat verder dan de normale consumenten voorwaarden waar een bij een branchevereniging aangesloten makelaar naar moet handelen. Wij stellen daarom de norm naar boven bij!


3 Nakomen van afspraken, doe maar gewoon houding

Het nakomen van afspraken is voor ons de normaalste zaak van de wereld. Zowel in daad als in het woord. No nonsense, nuchterheid en toewijding staan bij ons hoog in het vaandel.


4 Betrokkenheid

Onze makelaars begrijpen wat het is en hoe het voelt om een woning te verkopen of aan te kopen. Spannende processen waarbij onzekerheden en veel vragen om de hoek komen kijken. Wij begrijpen dat als geen ander. Onze professionaliteit, maar bovenal onze betrokkenheid, begeleiden u in dit traject. Wij zijn betrokken bij één van de meest belangrijkste evenementen in iemands leven. En daar zijn wij ons van bewust!


5 Eén aanspreekpunt 24/7

Natuurlijk wordt dezelfde dag contact met u als opdrachtgever, maar ook met de kandidaat koper, opgenomen wanneer daar om wordt verzocht. Dat vinden wij gewoon. De uitspraak 24/7 is snel gezegd, wij maken het ook waar!


6 Bezichtigingen en afspraken 7 dagen per week

Wanneer heeft u behoefte aan een afspraak om de verkoopmogelijkheden te bespreken? Wilt u de waarde van uw woning weten? Wanneer wilt u een woning bezichtigen? Heeft u geen tijd? Wij begrijpen dat. Wij maken daarom altijd tijd voor u!


7 Kennis en kwaliteit

Onze Makelaars, Kandidaat Makelaars-Taxateurs en Register Makelaar-Taxateurs staan garant voor de kennis en kwaliteit welke benodigd is voor de dienstverlening aan u. De (verplichte) permanente educatie en (internationale) trainingen, workshops en conventies zorgen ervoor dat we altijd up to date, vooruitstrevend en innovatief zijn!


8 Creativiteit

In de concurrerende markt waar wij als makelaars actief zijn is creativiteit super belangrijk! Trendsettend in plaats van trendvolgend. We waren als voorbeeld de 1ste makelaardij met woningvideo’s op grote schaal. Wij zijn bekend als de enige makelaardij met onze 06-nummers prominent op onze “Te Koop” borden. Wij willen namelijk graag ’s avonds en in het weekend worden gebeld door potentiële klanten! Wij schrikken er niet van om ons hoofd boven het maaiveld uit te steken.


9 Muliti media campagnes

De wereld om ons heen verandert snel. Wat nu “in” of “hot” is, is morgen weer “uit” of “passé“. Hoe ga je als makelaarskantoor hier mee om? Wij zijn gespecialiseerd in het uitstippelen van de juiste marketingcampagnes voor uw woning. Multi media is hier de key factor. Platforms als Google, YouTube, FaceBook, Instagram. Het zijn voor onze normale aandachtsgebieden. Belangrijke vraag hierbij is altijd, wat werkt wel en wat werkt niet? Door onze internationale roots en contacten zijn we ook op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op dit gebied.


10 In het verleden behaalde resultaten bieden wél garantie voor in de toekomst

Wij staan anders in de markt. De klant staat centraal, eerlijk en integer, doe maar gewoon, betrokkenheid, 24/7, kennis en kwaliteit, creatief en vooruitstrevend en bovenal werken we allemaal als zelfstandig ondernemer. Wij zijn trots op ons werk en ons vak! We love it!


Ontdek de grote voordelen van RE/MAX Connect ( www.makelaarwestfriesland.nl )

RE/MAX Connect biedt u vele voordelen. In een markt waar de concurrentie enorm groot is, zijn wij toch in staat om ons te onderscheiden. Wij bieden u een aantal unieke voordelen.


Zelfstandige makelaars

Ons kantoor bestaat uit zelfstandige makelaars. Onder het motto 'samen sta je sterker' hebben onze makelaars zich aangesloten bij RE/MAX. In Nederland worden de RE/MAX kantoren onafhankelijk beheerd en geleid door kantooreigenaren die verantwoordelijk zijn voor de organisatie van hun kantoor. Deze zelfstandigheid zorgt ervoor dat onze makelaars altijd scherp zijn op hun service en kennis.


Kracht van de groep

RE/MAX is de grootste makelaarsorganisatie ter wereld met meer dan 144.000 makelaars. In onze gemeenten werken we met zelfstandige makelaars voor verkoop, aankoop en verhuur van onroerend goed. De kracht van de groep in combinatie met de kennis van het individu maakt onze dienstverlening uniek. Voor u betekent het vooral een grote belangstelling voor uw woning of een scherpe onderhandeling bij de aankoop van een woning.


No Cure, No Pay

We doen er alles aan om u optimaal te helpen. Dat doen we op No Cure, No Pay basis. Dus mocht het onverhoopt niet lukken om u van dienst te zijn, dan betaalt u niets. Wij rekenen geen courtage als we uw huis niet hebben verkocht. Wel zo eerlijk. Het enige waar wij een klein bedrag voor rekenen, zijn de reclamemiddelen die we inzetten. Dit nemen wij vooraf met u door, zodat u niet voor een verrassing komt te staan.


Korte lijnen

We gaan efficiënt en snel voor u aan de slag. Doordat we korte lijnen hebben in ons netwerk, zijn we in staat om snel te schakelen met u en andere betrokken partijen. Iedere makelaar bij RE/MAX Connect is zelfstandig ondernemer. U heeft dus altijd met de eigenaar van de makelaardij te maken!


Uw lokale makelaar met een wereldwijd netwerk

Wij maken deel uit van RE/MAX, een wereldwijd netwerk. Dit is handig bijvoorbeeld voor expats die hier een woning zoeken. Zoekt u zelf een woning in het buitenland? Dan gaan wij direct voor u op zoek in ons netwerk naar een geschikte collega die u hier op een hoogwaardig niveau in zal begeleiden.


Promotiemiddelen

We hebben tegenwoordig een groot aanbod van promotiekanalen. En daar maken we volop gebruik van om uw woning optimaal in de schijnwerpers te zetten. Zo maken we onder andere gebruik van flyers, folders, huis-aan-huis kranten, social media, nieuwsbrieven, Funda, YouTube, Google Adwords, Facebook advertenties, het internationale netwerk van RE/MAX en optimale online vindbaarheid van uw woning.


Up-to-date

Onze makelaars worden continu bijgeschoold op speciale conferenties en trainingen. Want het is absoluut van belang dat uw makelaar precies weet wat de nieuwste ontwikkelingen zijn op het gebied van de huizenmarkt.


Keurmerken en certificaten

RE/MAX Connect is erkend door de Nationale Hypotheek Garantie (NHG) en is aangesloten bij het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI) Taxateursunie, SCVM, NRVT en VBO Makelaar. U bent in goede handen bij uw RE/MAX makelaar.


Ervaren makelaars

U heeft altijd contact met een makelaar. Van het begin tot het eind is het de makelaar die uw traject begeleidt. De begeleiding zal niet worden gedaan door een stagiair of een uitzendkracht.


Alles onder één dak

Alle aspecten van de huizenmarkt hebben wij in huis. We zijn het grootste makelaarskantoor in de regio met specialisten op het gebied van aankoop, verkoop, verhuur, taxatie.

Ook voor hypotheken bent u bij ons op het juiste adres. Wij hebben onze eigen hypotheekadviseurs die u graag van dient zijn! Ook natuurlijk ‘s avonds en in het weekend!


Altijd bereikbaar

Uw makelaar staat altijd voor u klaar. Omdat wij lokaal te werk gaan, weet u precies wie uw makelaar is en hoe u uw makelaar bereikt. Wij hebben één doel voor ogen en zijn 24/7 bereikbaar. Uiteraard kunnen afspraken en bezichtigingen in het weekend of ‘s avonds plaatsvinden. Wij vinden dat normaal.
Vereniging

Dit kantoor is lid van VBO.

VBO is er voor makelaars, taxateurs en huurbemiddelaars. Van agrarisch tot commercieel vastgoed, van huur- tot koopwoningen. Wij zijn er voor een stabiele, eerlijke en transparante vastgoedmarkt.

Lees meer

Klanten zeggen

Mevr. Deen, Verkoper in 2024

“Een zeer deskundig en betrokken makelaarskantoor! Al diverse keren ingeschakeld en altijd naar volle tevredenheid!”

Medewerkers

 • Team Han en Jacqueline van Wijk - Makelaar (directeur)
  Team Han en Jacqueline van WijkMakelaar (directeur)
 • Wesley Boode - Makelaar
  Wesley BoodeMakelaar
 • Elwin Houwen - Makelaar
  Elwin HouwenMakelaar
Beoordelingen gemiddelde
9,4

Het gemiddelde is gebaseerd op 33 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 58% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Dhr. T. Zerahn

  Verkoper

  9,2

  With our Makler, best choice, fighting for us, very professional, helping in all question sales and buy.

  13 mei 2024

 • Dhr. H.J. Dudink

  Verkoper

  9,0

  een bedreven man die zeer deskundig is vriendelijke omgang duidelijke communicatie en komt afspraken na de volgende keer mag hij weer het huis verkopen mvg Enrico Dudink

  29 apr 2024

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  9,0

  Ik wil graag mijn oprechte waardering uitspreken voor de uitstekende service die ik heb ontvangen van RE/MAX Connect Bovenkarspel tijdens het verkoopproces van mijn woning. Vanaf het allereerste contact tot aan de afronding van de verkoop, heeft het team van RE/MAX Connect Bovenkarspel zich onderscheiden door hun professionaliteit, toewijding en expertise. Mijn makelaar, Han van Wijk, heeft vanaf het begin een persoonlijke benadering getoond en was altijd beschikbaar om mijn vragen te beantwoorden en eventuele zorgen weg te nemen. Hun diepgaande kennis van de lokale markt en hun strategisch inzicht hebben geleid tot een verkoop die mijn verwachtingen heeft overtroffen. Wat ik vooral waardeerde, was de transparante communicatie gedurende het hele proces. Ik werd regelmatig op de hoogte gehouden van de voortgang en kreeg deskundig advies over de beste manier om mijn woning te presenteren aan potentiële kopers. Dit resulteerde uiteindelijk in een vlotte verkoop tegen een prijs die ik als zeer bevredigend beschouw. Het is duidelijk dat het team van RE/MAX Connect Bovenkarspel zich volledig inzet voor het bereiken van de beste resultaten voor hun klanten, en ik ben dankbaar voor hun inspanningen en toewijding. Ik zou RE/MAX Connect Bovenkarspel zonder aarzeling aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en professionele makelaar.

  12 apr 2024

Alle beoordelingen (33)

Kantoorgegevens

De Tuin 23
1611 KR BOVENKARSPEL
 • Ma09:00 - 22:00
 • Di09:00 - 22:00
 • Wo09:00 - 22:00
 • Do09:00 - 22:00
 • Vr09:00 - 22:00
 • Za09:00 - 22:00
 • Zo09:00 - 22:00
Stuur e-mail Website