office-banner
Schuyffel Makelaardij B.V. Logo

Schuyffel Makelaardij B.V.

Een makelaar die écht wat toevoegt!

Overzicht

9,8

18 beoordelingen

VBO

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Aankoop

 • Taxaties

 • Verhuur

Schuyffel Makelaardij is een full service makelaarskantoor dat zich richt op de woningmarkt in de regio Den Haag. Wij nemen u graag alle taken uit handen welke bij de verkoop, aankoop en taxatie van uw woning om de hoek komen kijken.


Specialisaties

Bijzonder beheer, Expat makelaar

Certificaten

NWWI

NRVT

SCVM

Talen

Engels, Nederlands

Een promotiefoto voor op kantoor

Omschrijving

WIE ZIJN WIJ?


Schuyffel Makelaardij is een full service makelaarskantoor dat zich richt op de woningmarkt in de regio Den Haag. Wij nemen u graag alle taken uit handen welke bij de verkoop, aankoop en taxatie van uw woning om de hoek komen kijken.


Met onze persoonlijke en professionele aanpak zorgen wij er voor dat uw belangen altijd optimaal worden behartigd. Onze ervaring, kennis van de woningmarkt en passie voor vastgoed staan hier garant voor!


Schuyffel Makelaardij is in januari 2016 opgericht en maakt onderdeel uit van de Schuyffel Vastgoed Groep (www.schuyffel.nl), een allround vastgoedmaatschappij welke al ruim 65 jaar actief is in de regio Den Haag.


Schuyffel Makelaardij wordt geleid door D.A. (Danny) Schuyffel, register makelaar-taxateur.HOE GAAN WIJ TE WERK?


Vroeger zat de makelaar op de informatie. Om uw huis te kunnen verkopen, kon u eenvoudigweg niet om hem heen. Door de opkomst van gespecialiseerde websites zoals Funda, is de vastgoedmarkt veel transparanter geworden. Een makelaar moet nu echt iets toevoegen om door u te worden ingeschakeld! Dat spreekt bij ons voor zich!


Een doeltreffende marketing maakt het verschil en vergroot de kans op een succesvolle transactie. Reden waarom wij hier veel aandacht aan schenken. Uw woning wordt daardoor sneller verkocht!

Vereniging

Dit kantoor is lid van VBO.

VBO is er voor makelaars, taxateurs en huurbemiddelaars. Van agrarisch tot commercieel vastgoed, van huur- tot koopwoningen. Wij zijn er voor een stabiele, eerlijke en transparante vastgoedmarkt.

Lees meer

Klanten zeggen

Dhr. Muilwijk, Verkoper in 2024

“Makelaar zijn, is een vak. Een vak dat Danny volgens mij uitmuntend doet. Qua marktkennis en hoe het verkoopproces echt werkt. Hoe je jouw object goed in de markt zet zodat interesse en aanloop ontstaat en hoe je met de interesse om moet gaan. Altijd direct en specifiek vooroverleg en terugkoppeling. Top bereikbaarheid. En met een scherp oog op hoe de verhoudingen liggen, wat de beste route is naar resultaat. Maurice Muilwijk.”

Beoordelingen gemiddelde
9,8

Het gemiddelde is gebaseerd op 18 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 73% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Dhr. Muilwijk

  Verkoper

  10,0

  Makelaar zijn, is een vak. Een vak dat Danny volgens mij uitmuntend doet. Qua marktkennis en hoe het verkoopproces echt werkt. Hoe je jouw object goed in de markt zet zodat interesse en aanloop ontstaat en hoe je met de interesse om moet gaan. Altijd direct en specifiek vooroverleg en terugkoppeling. Top bereikbaarheid. En met een scherp oog op hoe de verhoudingen liggen, wat de beste route is naar resultaat. Maurice Muilwijk.

  22 jul 2024

 • Een funda gebruiker

  Koper

  10,0

  Danny is een hele fijne aankoopmakelaar! Deskundig, betrokken en altijd bereikbaar. Sterk aanbevolen!

  27 jun 2024

 • Dhr. Boltong

  Koper

  10,0

  Zeer veel marktkennis, fijne en snelle manier van communicatie en denkt mee met onze situatie en wensen. Al met al een top service met ons droomhuis als resultaat!

  25 jun 2024

Alle beoordelingen (18)

Kantoorgegevens

Haagweg 199
2281AM Rijswijk
 • Ma09:00 - 18:00
 • Di09:00 - 18:00
 • Wo09:00 - 18:00
 • Do09:00 - 18:00
 • Vr09:00 - 18:00
 • Za09:00 - 18:00
 • ZoGesloten

Sociale media