office-banner
RE/MAX Uw Makelaar Logo

RE/MAX Uw Makelaar

Niet pandgericht maar klantgericht!

Overzicht

9,7

57 beoordelingen

6

Medewerkers

VBO

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Aankoop

 • Taxaties

 • Financieel advies


Specialisaties

Woningfotografie, Woningstyling, Bedrijfsruimte, Expat makelaar

Certificaten

VastgoedCert

Talen

Nederlands, Engels, Turks, Duits

Een promotiefoto voor op kantoor

Omschrijving

Waar staat RE/MAX Uw Makelaar, de makelaars van de Haarlemmermeer voor.

Bij RE/MAX Uw Makelaar vullen onze zelfstandige makelaars elkaar aan. Ze ondersteunen elkaar om u de hoogst mogelijke service te bieden. Wij zijn ruimschoots vertegenwoordigd in de Haarlemmermeer en beschikken ook over zelfstandig makelaars in Haarlem. Hiermee reikt ons werkgebied verder, wat voor u heel veel voordelen op kan leveren. Bij ons staan uw wensen centraal. Want onze makelaars zijn niet pandgericht maar klantgericht. Pas als u het maximale heeft bereikt met de verkoop van uw woning of de aankoop van uw woondroom zijn wij tevreden.


Service naar uw behoeften

Uw wensen zijn voor ons de fundering waar wij op bouwen. Als zelfstandig ondernemers zijn we zeer flexibel en bereid u in ieder opzicht zo goed mogelijk van dienst te zijn. “Service is geen woord, het is een beleving”.


Kwaliteit

U heeft besloten uw woning te verkopen of uw droomwoning aan te kopen, wat verwacht u dan van een makelaar? Juist: kwaliteit, integriteit, de beloofde service en dat alles tegen de best mogelijke prijs en voorwaarde. De makelaar die bij u aan tafel zit gedurende het eerste gesprek zal u in het gehele traject begeleiden en zal alle zaken van de bezichtigingen tot de sleuteloverdracht zelf doen. We krijgen vaak de opmerking van onze klanten dat onze service zelfs verder gaat dan wat we hebben beloofd, dit ziet u ook terug in onze beoordelingen en hier zijn wij erg trots op.


Betrokkenheid

Een woning verkopen of aankopen is een van de belangrijkste beslissingen die mensen nemen in hun leven. Dan wilt u toch ook graag een makelaar naast u hebben staan die betrokken is en snapt hoe belangrijk dit voor u is? Onze makelaars doen iedere dag niets anders dan woningen aankopen en verkopen maar houden altijd voor ogen hoe speciaal dit proces is voor onze klanten. Onze betrokkenheid stopt dan ook niet om 17:00 uur. Wij staan ook 's avonds voor u klaar en in het weekend. Want laten we eerlijk zijn “sommige zaken kunnen niet wachten”.


Afspraken nakomen

Niet bijzonder en heel gewoon wat ons betreft. Het nakomen van afspraken is voor u en voor ons heel erg belangrijk en staat dan ook hoog in het vaandel.


Persoonlijke en open communicatie

Wij zetten ons op een persoonlijke en transparante manier in om u te begeleiden, door helder, eerlijk en duidelijk te communiceren. We laten niets aan het toeval over en betrekken u bij iedere stap.


Lokale kennis

Wij hebben veel ervaring in de lokale markt en weten precies wat er speelt. Daarnaast houden we niet alleen onze lokale kennis op niveau, we zorgen er ook voor dat onze makelaars op de hoogte blijven van de ontwikkelingen door middel van trainingen, permanente educatie, workshops en conventies. “Kennis is macht, kennis delen is kracht”.


Publicatie en presentatie

Uw woning wordt zowel lokaal als internationaal aangeboden via verschillende kanalen. Daarnaast zijn we erg actief op de social media platformen zoals Instagram, Facebook en LinkedIn. Op deze manier krijgen we het beste en grootst mogelijke bereik.


Uw lokale makelaar met een wereldwijd netwerk

Wij maken deel uit van RE/MAX, een wereldwijd netwerk. Dit is handig bijvoorbeeld voor expats die hier een woning zoeken. Zoekt u zelf een woning in het buitenland? Dan gaan wij direct voor u op zoek in ons netwerk naar een geschikte collega die u hier op een hoogwaardig niveau in zal begeleiden


Niet pandgericht maar klantgericht

In de praktijk betekent de RE/MAX aanpak dat onze makelaars zich volledig kunnen focussen op hun kernactiviteiten: optimale bemiddeling bij aankoop en verkoop van woningen waarbij de klant centraal staat. Ons motto luidt dan ook ‘niet pandgericht maar klantgericht’. Pas als onze klanten tevreden zijn, zit onze taak erop.


Hoge reviews

In de huidige markt verkopen onze makelaars hun aanbod gemiddeld binnen 30 dagen, gedurende deze verkoop draait alles om de klantervaring. En dat is terug te zien aan de reviews. Binnen onze klantreis meten we klanttevredenheid meerdere keren bijvoorbeeld bij het eerste contactmoment tussen kopers met onze makelaars. Bij de bezichtigingen scoren we op Google gemiddeld 5 sterren of een review cijfer boven de 9 voor deze vaak eerste ‘live’ kennismaking. We krijgen de waardering van onze opdrachtgevers niet alleen op basis van cijfers maar ook op basis van aanbeveling. Het mooiste compliment is een doorverwijzing van familieleden, vrienden, kennissen of collega’s van onze opdrachtgevers. Daar doen we het voor.

Vereniging

Dit kantoor is lid van VBO.

VBO is er voor makelaars, taxateurs en huurbemiddelaars. Van agrarisch tot commercieel vastgoed, van huur- tot koopwoningen. Wij zijn er voor een stabiele, eerlijke en transparante vastgoedmarkt.

Lees meer

Klanten zeggen

Een funda gebruiker, Verkoper in 2024

“Agnes is een zeer kundige makelaar die weet van aanpakken. Ze heeft veel kennis van de lokale markt en een groot netwerk. Ik zou haar voor de volgende keer zeker weer vragen voor de verkoop van ons huis! Het was van A tot Z zeer geslaagd! ”

Medewerkers

 • Dennis de Haan - Makelaar (directeur)
  Dennis de HaanMakelaar (directeur)
 • Agnes Steinhaus - Makelaar
  Agnes SteinhausMakelaar
 • Fleur van der Vegt - Makelaar
  Fleur van der VegtMakelaar
Beoordelingen gemiddelde
9,7

Het gemiddelde is gebaseerd op 57 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 100% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  10,0

  Agnes is een zeer kundige makelaar die weet van aanpakken. Ze heeft veel kennis van de lokale markt en een groot netwerk. Ik zou haar voor de volgende keer zeker weer vragen voor de verkoop van ons huis! Het was van A tot Z zeer geslaagd!

  10 jun 2024

 • Dhr. Nieuwenhuizen

  Verkoper

  10,0

  Bijzonder goed en vriendelijk contact. Agnes heeft veel meer gedaan dan zij contractueel verplicht was. Prima begeleiding bij de verkoop van mijn woning en garage. 👍👍

  9 mei 2024

 • Dhr. Nieuwenhuizen

  Verkoper

  10,0

  Het onderling contact was heel vriendelijk. Agnes deed veel meer voor mij dan dat zij contractueel verplicht was. Ze heeft mij bijzonder goed begeleid in het zoeken en vinden van de juiste kopers voor mijn huis en de garage.

  8 mei 2024

Alle beoordelingen (57)

Kantoorgegevens

Noordmeerstraat 7 F
2131AD Hoofddorp
 • Ma09:00 - 18:00
 • Di09:00 - 18:00
 • Wo09:00 - 18:00
 • Do09:00 - 18:00
 • Vr09:00 - 18:00
 • Za09:00 - 17:00
 • ZoGesloten
Stuur e-mail Website