office-banner
PH Makelaardij en Taxateurs Logo

PH Makelaardij en Taxateurs

Gewoon Alles Duidelijk!

Overzicht

9,9

15 beoordelingen

3

Medewerkers

VBO

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Aankoop

 • Taxaties


Specialisaties

Woningstyling, Bijzonder beheer

Certificaten

VastgoedCert

NRVT

Talen

Engels, Nederlands

Een promotiefoto voor op kantoor

Omschrijving

Welkom bij PH Makelaardij: Jouw vertrouwde partner in wonen. Met onze wortels stevig verankerd in het pittoreske Numansdorp, zijn we ooit als een bescheiden operatie gestart vanuit huis. Tegenwoordig zijn we uitgegroeid tot een gedreven team van drie toegewijde professionals. Onze reis heeft ons gevormd tot wat we nu zijn, en we blijven stilletjes groeien.

Bij PH Makelaardij omarmen we de kracht van snel schakelen. We begrijpen dat elke stap in het vastgoedproces tijdgevoelig kan zijn, en daarom handelen we met een ongeëvenaarde responsiviteit. Onze filosofie draait om eerlijkheid, directheid en duidelijkheid. We geloven in transparante communicatie en het leveren van resultaten waar je op kunt bouwen.

Je bent niet alleen een klant, maar een gewaardeerde partner op onze reis. Daarom nodigen we je graag uit voor een kop koffie in ons kantoor, waar we samen jouw woonambities kunnen verkennen. Ons team staat klaar om je met open armen te ontvangen en je verder te helpen. Bij PH Makelaardij gaan we verder dan alleen transacties – we creëren langdurige relaties gebaseerd op vertrouwen en zorg.

Vereniging

Dit kantoor is lid van VBO.

VBO is er voor makelaars, taxateurs en huurbemiddelaars. Van agrarisch tot commercieel vastgoed, van huur- tot koopwoningen. Wij zijn er voor een stabiele, eerlijke en transparante vastgoedmarkt.

Lees meer

Klanten zeggen

Dhr. Michael Monden, Verkoper in 2024

“We willen Rob bedanken voor de goede begeleiding bij de verkoop van onze woning. Hij gaf vooraf advies hoe we ons huis verkoopklaar konden presenteren, dat advies hebben we opgevolgd en tijdens de bezichtiging is er ook heel positief gereageerd op de verbeteringen. Rob en zijn team waren voor goed bereikbaar en konden direct antwoord geven op de vragen die we hadden en ook van de koper hebben we achteraf (bij de notaris) goede feedback gehad, ook hij ervaarde het contact met Rob als prettig en dat willen wij als verkopen natuurlijk ook graag. Erg mooi dat zowel wij als de uiteindelijke koper zo tevreden zijn. Al met al kunnen we rob dus ook echt aanraden! Bedankt!”

Medewerkers

 • Rob Hagen - Makelaar (directeur)
  Rob HagenMakelaar (directeur)
 • Marleen de Jong - Makelaar
  Marleen de JongMakelaar
 • Femke van Gilst - Administratief medewerker
  Femke van GilstAdministratief medewerker
Beoordelingen gemiddelde
9,9

Het gemiddelde is gebaseerd op 15 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 37% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Dhr. Michael Monden

  Verkoper

  10,0

  We willen Rob bedanken voor de goede begeleiding bij de verkoop van onze woning. Hij gaf vooraf advies hoe we ons huis verkoopklaar konden presenteren, dat advies hebben we opgevolgd en tijdens de bezichtiging is er ook heel positief gereageerd op de verbeteringen. Rob en zijn team waren voor goed bereikbaar en konden direct antwoord geven op de vragen die we hadden en ook van de koper hebben we achteraf (bij de notaris) goede feedback gehad, ook hij ervaarde het contact met Rob als prettig en dat willen wij als verkopen natuurlijk ook graag. Erg mooi dat zowel wij als de uiteindelijke koper zo tevreden zijn. Al met al kunnen we rob dus ook echt aanraden! Bedankt!

  8 mei 2024

 • Mevr. janathe jonas

  Verkoper

  10,0

  Onze ervaring met PH Makelaardij was uitstekend! Vanaf het allereerste contact tot aan de afsluiting van de verkoop heeft hij ons op een professionele en vriendelijke manier begeleid. Dankzij zijn expertise verliep de verkoop vlot en probleemloos. We zijn zeer tevreden met het resultaat en bevelen PH Makelaardij ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en deskundige makelaar!

  3 mei 2024

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  9,5

  Het team is enthousiast en meedenkend en vooral bezig om het uiterste uit de woning te halen. Zoeken altijd naar oplossingen om de woning zo goed mogelijk aan de de klant te presenteren. Zou zeker deze makelaar aanbevelen aan mensen die hun huis willen verkopen.

  3 mei 2024

Alle beoordelingen (15)

Kantoorgegevens

Chr. Huygensstraat 26 a
3281ND Numansdorp
 • Ma09:00 - 17:00
 • Di09:00 - 17:00
 • Wo09:00 - 17:00
 • Do09:00 - 17:00
 • Vr09:00 - 17:00
 • Za10:00 - 14:00
 • ZoGesloten

Sociale media