office-banner
Mark Makelaardij Logo

Mark Makelaardij

Méér makelaar

Overzicht

9,5

60 beoordelingen

3

Medewerkers

VBO

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Verhuur

 • Aanhuur

 • Aankoop


Specialisaties

Bijzonder beheer, Nieuwbouw

Certificaten

VastgoedCert

Talen

Engels, Nederlands, Duits

Een promotiefoto voor op kantoor

Omschrijving

Je huis verkopen doe je niet zomaar. Daar moet je wel een heel goede reden voor hebben. Welke makelaar past dan goed bij je, daar gaat het toch om? Je hebt recht op de beste service. En je hebt een makelaar nodig die volledig ten dienste staat van jou.


Mark Makelaardij is een nieuwe makelaar in de regio. Als nieuwe makelaar willen we de dingen niet op dezelfde manier doen. Een tikje eigenwijs misschien, maar wel met het juiste motief: jou als klant helpen om je verkoop of zoektocht tot een succes te brengen. Mark Makelaardij bouwt daarbij op jarenlange ervaring in de huizensector. Mark kent de mensen en de mensen hem. Daarbij is Mark lid van de VBO, de ondernemende en betrokken branchevereniging van makelaars, taxateurs en verhuurmakelaars. VBO staat voor een stabiele, eerlijke en transparante vastgoedmarkt.


Jij verdient een makelaar die persoonlijk is, jouw situatie begrijpt en er integer mee omgaat. Want een huis is niet alleen veel geld waard, maar ook emotioneel kostbaar. Er moet een vertrouwensrelatie zijn, zodat je weet dat het in goede handen is.


Mark Makelaardij staat voor een nieuwe visie om korte lijnen, directe bereikbaarheid en transparantie waar te maken. Mark Makelaardij verdiept zich in jouw verhaal om jou zo het traject aan te kunnen bieden dat specifiek bij jou past. Het gaat erom dat jij ontzorgd wordt in het proces. Alleen zo gaan de juiste deuren voor je open (of jouw deur op het juiste moment dicht).


Wij vinden dat eerlijk het langst duurt en het allerbeste resultaat oplevert. Mark Makelaardij is persoonlijk, betrouwbaar en deskundig! Minder moet je niet van je makelaar verwachten.

Vereniging

Dit kantoor is lid van VBO.

VBO is er voor makelaars, taxateurs en huurbemiddelaars. Van agrarisch tot commercieel vastgoed, van huur- tot koopwoningen. Wij zijn er voor een stabiele, eerlijke en transparante vastgoedmarkt.

Lees meer

Klanten zeggen

Een funda gebruiker, Verkoper in 2024

“Wij zijn geweldig geholpen door het team van Mark Makelaardij, zowel bij de aankoop van onze nieuwe woning als de verkoop van onze oude woning. Zijn super te bereiken via telefoon/whatsapp/mail en geen enkele vraag is te veel, werden het gehele proces goed op de hoogte gehouden. Mochten we ooit weer een makelaar nodig hebben, zou onze keus weer op Mark Makelaardij vallen.”

Medewerkers

 • Marieke Geluk - Commercieel medewerker
  Marieke GelukCommercieel medewerker
 • Leendert Schot - Makelaar
  Leendert SchotMakelaar
 • Mark Westdorp - Makelaar
  Mark WestdorpMakelaar
Beoordelingen gemiddelde
9,5

Het gemiddelde is gebaseerd op 60 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 92% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Mevr. Jannie van Dijke

  Verkoper

  9,5

  Vanaf het begin heel prettig contact. Begripvol en meelevend. Begeleiding heel fijn, ook van het andere personeel

  17 jul 2024

 • Dhr. Franklin Schuurmans

  Verkoper

  9,0

  Mark Makelaardij was een zeer prettige maar bovenal professionele partij om het verkoopproces te initiëren en te realiseren. Zeer correcte en actieve rol bij het voorbereidingsproces met goede contacten in de facilitaire ondersteuning waardoor verkoop presentatie en randvoorwaarden zeer snel tot presentatie op verkoopsites gerealiseerd werden. Het actief ondersteunen en snel schakelen door Mark Makelaardij en Mark in het bijzonder van het gehele proces heeft er toe bijgedragen dat het pand op korte termijn succesvol is verkocht.

  12 jul 2024

 • Dhr. Wilco Mettrop

  Verkoper

  9,0

  1x gebeld , afspraak gemaakt , kennis gemaakt , contacten via mail en app en huis in no time verkocht !

  5 jul 2024

Alle beoordelingen (60)

Kantoorgegevens

Contr' Escarpe 11 a
4691 BB THOLEN
 • Ma09:00 - 17:30
 • Di09:00 - 17:30
 • Wo09:00 - 17:30
 • Do09:00 - 17:30
 • Vr09:00 - 17:30
 • ZaOp afspraak
 • ZoGesloten

Sociale media