office-banner
Drieman Garantiemakelaars Logo

Drieman Garantiemakelaars

Drieman, 'n groot netwerk in 't Groene Hart!

Overzicht

9,1

33 beoordelingen

5

Medewerkers

NVM

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Verhuur

 • Aankoop

 • Aanhuur

 • Taxaties


Specialisaties

Nieuwbouw

Certificaten

NRVT

NWWI

VastgoedCert

Talen

Nederlands, Engels

Omschrijving

Een woning verkopen of een nieuwe woning aankopen doet u niet iedere dag!Huis verkopen in Leiderdorp? Wordt je huis nu écht te klein of is het juist te groot geworden? Zijn er net kinderen bijgekomen of juist onlangs vertrokken? Of wil je nu eindelijk een tuin in plaats van dat leuke frans balkon? Je huis verkopen in Leiderdorp is een goede optie! En het biedt je nieuwe kansen en mogelijkheden. Het verkopen van een huis is een flinke klus waarbij vele aspecten komen kijken. Jouw NVM makelaar Drieman in Leiderdorp kan je volledig begeleiden in het verkoopproces. Van presentatie tot afhandeling, je huis verkopen wordt zorgeloos uit handen genomen. Wij bieden u graag een adviesgesprek met vrijblijvende waardebepaling voor uw huidige woning aan!Huis aankopen in Leiderdorp e.o.? Waarschijnlijk heeft u alle eisen waar uw nieuwe thuis aan moet voldoen duidelijk op een rij, maar hoe vindt u nou die ene woning? En als u hem vindt betaalt u dan eigenlijk een reële prijs en wat is de bouwkundige staat van de woning? Deze en al uw andere vragen worden stuk voor stuk beantwoord als u uw eigen aankoopmakelaar inschakelt.Van zoekopdracht tot overdracht!

Graag nodigen wij u uit om op kantoor al uw woonwensen door te spreken en te “matchen” aan de huidige en de toekomstige woningmarkt. We zullen dan uitvoerig ingaan op alle mogelijkheden van aankoopbegeleiding en u adviseren over het zoekproces. Niet alleen kunt u ervoor kiezen om Drieman te laten zoeken naar geschikte woonruimte maar denkt u ook eens aan;- het verrichten van grondig vooronderzoek - begeleiding bij bezichtigingen - waardebepaling - het doen van bouwkundig onderzoek - prijsonderhandelingen - regelen van juridische zaken - begeleiding bij de notaris. Om de begeleiding af te stemmen op uw situatie werkt Drieman Garantiemakelaars o.g. met het Aankoop Zekerplan. Hier worden alle afspraken op vastgelegd en kunt u zelf aangeven in welke mate u begeleiding wenst. Zo heeft u ook meteen zwart op wit wat u van ons mag verwachten!Graag nodigen wij u uit op kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Om alles in alle rust door te kunnen spreken vragen wij u vriendelijk hiervoor een afspraak te maken. Wij zijn bereikbaar op het telefoonnummer 071 - 82 000 20 of per mail leiderdorp@drieman.nl

P.s. Onze vestigingen in Woerden, Alphen aan den Rijn, Bodegraven en Nieuwkoop hebben samen rond de 250 woningen in de verkoop. Bezoek daarom eens onze website www.drieman.nl voor een overzicht van ons totale woningaanbod!

Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Klanten zeggen

Een funda gebruiker, Verkoper in 2024

“Prettig contact met de medewerkers van het kantoor per telefoon of whatsapp. Goede service en begeleiding van KeesJan Bouw. ”

Medewerkers

 • Keesjan Bouw - NVM-makelaar
  Keesjan BouwNVM-makelaar
 • Ilja Wansink - NVM-makelaar
  Ilja WansinkNVM-makelaar
 • Ellen Vlasveld - Commercieel medewerker
  Ellen VlasveldCommercieel medewerker
Beoordelingen gemiddelde
9,1

Het gemiddelde is gebaseerd op 33 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 74% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  9,0

  Mijn woning via Drieman gekocht en verkocht .Goede communicatie , fijn contact en altijd bereikbaarheid

  17 jul 2024

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  8,5

  Wij hebben ons appartement verkocht via Drieman nadat we via hen onze nieuwe woning hebben gekocht. Het contact en de transparantie sprak ons toen al erg aan. Geen fratsen, goede service en een uitgebreide begeleiding tijdens het biedingsproces. Wij zijn al met al zeer te spreken over Drieman Garantiemakelaars.

  10 jul 2024

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  9,0

  Contact liep uitermate soepel en prettig, korte lijntjes en uitstekende bereikbaarheid. Zeer goed op de hoogte van de huizenmarkt in de regio.

  1 jul 2024

Alle beoordelingen (33)

Kantoorgegevens

Oosterschans 1
2352DG Leiderdorp
 • Ma09:00 - 17:30
 • Di09:00 - 17:30
 • Wo09:00 - 17:30
 • Do09:00 - 17:30
 • Vr09:00 - 17:30
 • ZaGesloten
 • ZoGesloten

Sociale media