office-banner
Korff de Gidts NVM Makelaardij Logo

Korff de Gidts NVM Makelaardij

Dé makelaar in Den Haag die blijft verrassen!

Overzicht

9,5

97 beoordelingen

7

Medewerkers

NVM

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Aankoop

 • Taxaties

100 jaar Korff de Gidts staat voor service en kwaliteit.Al drie generaties lang hebben we oog voor onze trouwe klanten. Dat doen we op basis van onze jarenlange kennis, ethiek en vertrouwen, maar ook ontdekkend en vernieuwend zijn, zit in ons DNA.


Specialisaties

Woningstyling, Woningfotografie

Certificaten

NWWI

VastgoedCert

NRVT

WFT

Talen

Duits, Engels, Nederlands

Een promotiefoto voor op kantoor

Omschrijving

Korff de Gidts Makelaardij blijft verrassen!

Heel trots zijn we dat ons makelaarskantoor Korff de Gidts al meer dan 100 jaar bestaat! We behoren tot één van de oudste makelaarskantoren van Den Haag.

We hebben op vele manieren een feest gemaakt van het 100-jarig jubileum in 2022. “Wij verrassen” was het thema van dit jubileumjaar dat we het hele jaar door hebben gevierd met veel leuke acties en activiteiten!


Korff de Gidts NVM Makelaardij is één van de meest succesvolle aankoopmakelaars in de regio Haaglanden. Juist op een moment van krapte in het woningaanbod voor starters en doorstromers is het vaak topsport om als aankoopmakelaar een woning voor klanten te kunnen aankopen.

De 2 beëdigde NVM-Makelaars Wim Korff de Gidts en Vivianne Goudsmit en Kandidaat-makelaar Anne-Louise Makkinga hebben de afgelopen jaren voor heel veel klanten succesvol de aankoopbegeleiding mogen doen. De aankoopmakelaars reserveren vooraf dagelijks ruimte in hun agenda om met klanten op pad te kunnen gaan. “De investering in de aankoopmakelaar moet ruimschoots worden terugverdiend”, is de focus van Korff de Gidts Makelaardij.

We zijn een veel gevraagde aankoopmakelaar in de regio Haaglanden. Juist op een moment van krapte in het woningaanbod voor starters en doorstromers is het vaak topsport om als aankoopmakelaar een woning voor klanten te kunnen aankopen.


Wij zetten ons uiteraard ook actief in, voor de verkoop of taxatie van úw woning. We zetten alle tools in om een woning zo optimaal mogelijk te presenteren op funda.nl omdat "The first Impression' zo ontzettend belangrijk is. We doen ons uiterste best om een optimaal resultaat te bereiken en de zorg uit handen te nemen van onze klanten.

Eén van onze makelaars komt graag vrijblijvend bij u langs voor een zeer uitgebreid verkoopadvies en een waardebepaling. Het aanbod van te koop staande woningen in de regio Haaglanden is gedaald en dat vergroot de kans op een succesvolle verkoop.


Het Korff de Gidts-team doet haar uiterste best om zo’n hoog mogelijke tevredenheid van de klant te bereiken. Het afgelopen jaar hebben de klanten op Funda onze dienstverlening beoordeeld met een 9,5


Heeft u een NWWI taxatie nodig? Onze gecertificeerde taxateurs kunnen deze snel en goed voor u uitvoeren.

Twijfelt u nog? Lees dan de beoordelingen van onze klanten voor wie wij een woning hebben verkocht of aangekocht.

Wilt u meer informatie over onze onderscheidende dienstverlening dan kunt u ons bereiken via 070-3558400 of mailen naar info@korffdegidts.nl

Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Klanten zeggen

Mevr. Jeannet Zuiderwijk, Verkoper in 2024

“De verkoop van mijn huis verliep zo soepel, eerste bezichtigingsdag al zo'n mooi bod. Goede bemiddeling bij het bouwkundig rapport en bij de aandachtspunten die daar uit kwamen. Heel fijn.”

Medewerkers

 • Wim Korff de Gidts - NVM-makelaar (directeur)
  Wim Korff de GidtsNVM-makelaar (directeur)
 • Vivianne Goudsmit - NVM-makelaar
  Vivianne GoudsmitNVM-makelaar
 • Anne-Louise Makkinga - Kandidaat-makelaar
  Anne-Louise MakkingaKandidaat-makelaar
Beoordelingen gemiddelde
9,5

Het gemiddelde is gebaseerd op 97 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 99% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Dhr. B. Hoet

  Koper

  9,5

  Al meerdere keren gebruik gemaakt van de diensten van dit prettige en professionele kantoor. Ook nu verliep alles weer van een leien dakje en was het contact goed, het handelen snel met een mooie woning als resultaat. Wederom bedankt voor jullie inspanning. Groeten Bas Hoet

  27 mei 2024

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  9,2

  Prima dienstverlening, fijn contact, goede bereikbaarheid. Fijn dat alle gegevens met move inzichtelijk waren.

  23 mei 2024

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  9,0

  Goede persoonlijke en deskundige begeleiding door het hele team van Korff de Gidts makelaars bij de verkoop van ons huis.

  21 mei 2024

Alle beoordelingen (97)

Kantoorgegevens

Van Boetzelaerlaan 1
2581 AA 'S-GRAVENHAGE
 • Ma09:00 - 17:30
 • Di09:00 - 17:30
 • Wo09:00 - 17:30
 • Do09:00 - 17:30
 • Vr09:00 - 17:30
 • ZaOp afspraak
 • ZoGesloten
Stuur e-mail Website

Sociale media