office-banner
Bliek Makelaars Logo

Bliek Makelaars

Persoonlijk en deskundig: al sinds 1970!

Overzicht

9.8

28 beoordelingen

5

Medewerkers

NVM

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Aankoop

 • Taxaties


Certificaten

VastgoedCert

NWWI

NRVT

Talen

Nederlands, Engels

Omschrijving

Al meer dan 50 jaar is Bliek Makelaars een vertrouwde naam in de vastgoedwereld. Van generatie op generatie is ons familiebedrijf gegroeid, opgericht in 1970 door opa Bliek en nu gerund door vader en zoon, Ed en Yvo Bliek. Met ruim 60 jaar gezamenlijke ervaring in de makelaardij staan wij garant voor vakkundig advies en begeleiding bij de aankoop, verkoop en taxatie van uw woning.


VOOROP IN EXPERTISE EN PERSOONLIJKE AANPAK

Met een hecht en toegewijd team zijn wij gevestigd in de levendige Bloemenbuurt aan de Goudenregenstraat. Onze expertise reikt echter verder dan deze buurt; wij kennen de gehele regio Den Haag en omliggende gemeenten, zoals Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Wassenaar, Westland en Midden-Delfland. Onze persoonlijke benadering en uitgebreide kennis van de markt maken ons uw ideale partner in vastgoedtransacties.


VERZEKERD VAN KWALITEIT EN PROFESSIONALITEIT

Bliek Makelaars is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) sinds de oprichting. Dit lidmaatschap staat garant voor gegarandeerde kwaliteit in onze dienstverlening. Onze (assistent-)makelaars ondergaan jaarlijkse verplichte educatie, waardoor zij altijd up-to-date zijn met de nieuwste ontwikkelingen op de woningmarkt. Bij Bliek Makelaars krijgt u niets minder dan het allerbeste.


CONTACT

Bent u op zoek naar een makelaar met actuele marktkennis en een persoonlijke aanpak? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een oriënterend verkoopadviesgesprek, het inplannen van een taxatie of voor hulp bij aankoop van een nieuwe woning. Wij staan klaar om u te helpen!

Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Klanten zeggen

Mevr. Mutsaers, Verkoper in 2024

“Geweldig makelaarskantoor, niet voor niets kom ik steeds bij ze terug. Het is een klein kantoor waardoor je iedereen kent en zij jou en ze jouw situatie ook allemaal kennen. Ze zijn vakkundig, maken altijd tijd voor je, ze zijn accuraat, vriendelijk, heel fijn in de communicatie, écht geïnteresseerd in jou én je woning, en dat merken mensen die je woning komen bezichtigen ook. Verschillende bezichtigers zonder makelaar vroegen dan ook of Bliek niet ook hun makelaar zou kunnen zijn. Er zijn genoeg gladjakkerige makelaars in de wereld, de mensen van Bliek zijn dat allesbehalve.”

Medewerkers

 • Ed Bliek - Directeur
  Ed BliekDirecteur
 • Yvo Bliek - NVM-makelaar (directeur)
  Yvo BliekNVM-makelaar (directeur)
 • Jennifer Kroes - Assistent-makelaar
  Jennifer KroesAssistent-makelaar
Beoordelingen gemiddelde
9.8

Het gemiddelde is gebaseerd op 28 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 29% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Dhr. Wolfgram

  Verkoper

  9.8

  Heel fijn makelaarskantoor. Iedereen is heel erg aardig en vragen werden snel beantwoord. De makelaar is heel kundig en kwam met een goed onderbouwd advies. Ook was vooraf het proces duidelijk en ging het heel soepel vanaf het eerste contact tot en met de overdracht.

  13 mei 2024

 • Mevr. Mutsaers

  Verkoper

  10.0

  Geweldig makelaarskantoor, niet voor niets kom ik steeds bij ze terug. Het is een klein kantoor waardoor je iedereen kent en zij jou en ze jouw situatie ook allemaal kennen. Ze zijn vakkundig, maken altijd tijd voor je, ze zijn accuraat, vriendelijk, heel fijn in de communicatie, écht geïnteresseerd in jou én je woning, en dat merken mensen die je woning komen bezichtigen ook. Verschillende bezichtigers zonder makelaar vroegen dan ook of Bliek niet ook hun makelaar zou kunnen zijn. Er zijn genoeg gladjakkerige makelaars in de wereld, de mensen van Bliek zijn dat allesbehalve.

  9 apr 2024

 • Mevr. Kautz

  Verkoper

  9.0

  Zeer tevreden met onze makelaar Bliek 👍🏼 Goed begeleid en waardevolle adviezen gekregen! Alles is heel vakkundig toegelicht en de verkoop is voorspoedig verlopen.

  11 mrt 2024

Alle beoordelingen (28)

Kantoorgegevens

Goudenregenstraat 293 A
2565 EV 'S-GRAVENHAGE
 • Ma09:00 - 17:30
 • Di09:00 - 17:30
 • Wo09:00 - 17:30
 • Do09:00 - 17:30
 • Vr09:00 - 17:30
 • ZaOp afspraak
 • ZoGesloten
Stuur e-mail Website

Sociale media