office-banner
Borgdorff Makelaars Wateringen Logo

Borgdorff Makelaars Wateringen

Meesters & Makelaars

Overzicht

9,1

35 beoordelingen

12

Medewerkers

NVM

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Aankoop

 • Verhuur

 • Aanhuur

 • Taxaties

 • Financieel advies


Specialisaties

Nieuwbouw

Certificaten

NWWI

NRVT

VastgoedCert

Adfiz

SEH

WFT

Talen

Nederlands, Engels

Omschrijving

Borgdorff Makelaars.... de realistische makelaar! Zoekt u een makelaar met een realistische kijk op uw persoonlijke situatie, dan hoeft u niet verder te zoeken. Graag komen wij vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden op een rij te zetten. Twijfelt u of verhuizen in deze tijd verstandig is? Zijn uw woonwensen in overeenstemming met uw mogelijkheden? U ontvangt in ieder geval een realistische kijk op uw situatie. Door de nauwe samenwerking met de interne Hypotheekshop komt u niet voor financiële verrassingen te staan.


Woont u in het Westland of Den Haag en overweegt u uw woning te verkopen? Dan zijn er in ieder geval 3 redenen om voor Borgdorff te kiezen:


1. Ons werkgebied omvat de Haagse regio, Westland en Rijnmond. Door de aanwezigheid van vijf kantoren in Naaldwijk, Monster, Wateringen, Den Haag en Vlaardingen bieden wij de garantie dat uw woning onder de aandacht gebracht wordt van alle potentiële kopers in deze regio. Voor uw Westlandse woning erg interessant, omdat een groot deel van de eengezinswoningen in het Westland verkocht worden aan mensen uit Den Haag! Andersom komt het steeds vaker voor dat door de krapte op de startersmarkt in het Westland, jonge mensen kiezen voor een leuk appartement aan de rand van het Westland in Den Haag. Kortom: Borgdorff Makelaars kan voor u de spil zijn om uw ideale koper te ontmoeten.


2. Borgdorff Makelaars is het grootste makelaarskantoor in de regio Haaglanden en het 5e kantoor in Zuid Holland. Veel mensen gaan u dagelijks voor in de keuze te kiezen voor Borgdorff Makelaars.


3. In de vele regelgeving omtrent onder andere mededelingsplicht van een verkoper en onderzoeksplicht van koper op het gebied van gebreken aan de woning, zorgen wij ervoor dat u niet verdwaalt. Er staan binnen Borgdorff Makelaars drie juristen voor u klaar om te zorgen dat ook op het juridisch vlak goed geregeld is.


Wij kijken er naar uit u te ontmoeten. Bel voor een vrijblijvende afspraak!

Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Klanten zeggen

Dhr. Ligtenberg, Verkoper in 2024

“Miranda heeft mij zeer goed geholpen bij de verkoop. Al bij het eerste gesprek, zonder een contract, kreeg ik van haar extra informatie en contactgegevens van o.a. bedrijven om het huis aan kant en fotogeniek te maken. Verder werd ruim de tijd genomen om alles door te lopen, zowel het huis als wat de makelaar kon betekenen. ”

Medewerkers

 • mr. J.C. Borgdorff MRE - NVM-makelaar (directeur)
  mr. J.C. Borgdorff MRENVM-makelaar (directeur)
 • Gealine Keuken - NVM-makelaar & taxateur
  Gealine KeukenNVM-makelaar & taxateur
 • mr. Martijn Borgdorff - NVM-makelaar & taxateur
  mr. Martijn BorgdorffNVM-makelaar & taxateur
Beoordelingen gemiddelde
9,1

Het gemiddelde is gebaseerd op 35 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 76% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Dhr. Ligtenberg

  Verkoper

  10,0

  Miranda heeft mij zeer goed geholpen bij de verkoop. Al bij het eerste gesprek, zonder een contract, kreeg ik van haar extra informatie en contactgegevens van o.a. bedrijven om het huis aan kant en fotogeniek te maken. Verder werd ruim de tijd genomen om alles door te lopen, zowel het huis als wat de makelaar kon betekenen.

  11 jul 2024

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  9,5

  Geen toevoeging nodig. Alles was tot in de puntjes geregeld. Echt TOP! Echt een aanrader onze makelaar.

  7 mei 2024

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  8,0

  Al eerder hebben wij een huis verkocht via Borgdorff, toen ook een zeer prettige ervaring. Om die reden hebben we bij de verkoop van de Raaphorstlaan ook gekozen voor Borgdorff. Zeer vriendelijk, kundig en goed bereikbaar. Heldere uitleg van het proces en elke vraag mag gesteld worden. In het proces van vraagprijs vaststellen had de deskundigheid van de makelaar ons iets meer mogen leiden. Wij lieten ons achteraf gezien meer beïnvloeden door de verkoopprijzen van de huizen in de buurt dan de deskundigheid. In het proces kwam de deskundigheid weer meer op de voorgrond waardoor het verdere vervolg goed en met passende strategie tot een uiteindelijk vlotte verkoop heeft geleid. We zijn goed op de hoogte gehouden. Steeds een goede terugkoppeling na bezichtigingen. Juiste inschattingen ook na elke bezichtiging. Alles bij elkaar is het helemaal goed gekomen en zijn we zeer tevreden!

  17 feb 2024

Alle beoordelingen (35)

Kantoorgegevens

Plein 13
2291 CA WATERINGEN
 • Ma09:00 - 17:30
 • Di09:00 - 17:30
 • Wo09:00 - 17:30
 • Do09:00 - 17:30
 • Vr09:00 - 17:30
 • ZaGesloten
 • ZoGesloten
Stuur e-mail Website

Sociale media