office-banner
DOEN NVM Makelaars & Taxateurs Logo

DOEN NVM Makelaars & Taxateurs

Niet denken maar DOEN!

Overzicht

9,4

105 beoordelingen

18

Medewerkers

NVM

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Verhuur

 • Aankoop

 • Aanhuur

 • Taxaties

 • Financieel advies


Specialisaties

Bedrijfsruimte, Beleggen, Nieuwbouw, Winkels, Kantoren, Monument, Buitenlands vastgoed, Horeca, Woningfotografie, Bijzonder beheer, Expat makelaar, Maatschappelijk vastgoed, Veiling, Herbestemmen, Woningstyling

Certificaten

NWWI

NRVT

WOZ

VastgoedCert

SEH

KFD

Talen

Nederlands, Engels, Duits

Omschrijving

Welkom bij DOEN NVM Makelaars.

Onze aanpak en werkwijze is wezenlijk anders dan die van andere makelaars; Wij makelen met aandacht, persoonlijke flair en met gebruik van alle (sociale) media en marketing van deze tijd. Wij zijn inventief, innovatief en doortastend.

Onze visie is dat mensen doorgroeien, verder willen, steeds nieuwe fasen in hun leven bereiken. Daar hoort altijd een passend woonhuis bij. DOEN NVM Makelaars is niet opportunistisch gefocust op de transactie maar is daarentegen geconcentreerd op uw toekomst. Want uw huis is een thuis, een plek om te wonen. Het maakt deel uit van uw leven en daarom verdient het kopen of verkopen van uw huis alle persoonlijke zorg en aandacht. En dat is precies waar DOEN NVM Makelaars sterk in is en voor staat. Naast een goed en doortastend advies nemen wij al het werk uit handen bij de verkoop en/of aankoop van uw woning.

Wij zijn trouw aan de menselijke aanpak die onze ervaren- en deskundige medewerkers al jaren typeert. Onze informele, laagdrempelige bedrijfscultuur en de hiermee samenhangende "no-nonsens" werkwijze is zonder meer onderscheidend te noemen. Ons team van specialisten staat garant voor deskundig advies en begeleiding op het gebied van woningmakelaardij, vastgoedmanagement, bedrijfshuisvesting, nieuwbouw initiëring, taxaties en consultancy, hypotheken en verzekeringen.

Persoonlijke aandacht voor onze opdrachtgevers staat centraal in onze dienstverlening. De werkwijze van DOEN NVM Makelaars laat zich het beste omschrijven als transparant, doeltreffend, actief maar zeker ook gedegen en met een uiterst persoonlijke benadering.

DOEN NVM Makelaars biedt tevens zakelijke oplossingen voor (complexe) vraagstukken van uiteenlopende aard en grootte.

Op www.doenmakelaars.com kunt u verdere informatie vinden over wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. Tevens kunt u daar ons volledige (woning)aanbod bekijken met meerdere foto's en aanvullende informatie. Kom eens langs voor een kop koffie, wij stellen onszelf graag aan u voor.

Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Klanten zeggen

Dhr. Aries, Verkoper in 2024

“Ron heeft ons erg goed geholpen bij de verkoop van ons huis. Door zijn ruime ervaring en kennis kon hij ons goed begeleiden tijdens het traject. Het proces liep soepel en de communicatie was top. Bedankt Ron!”

Medewerkers

 • Elise Smit - Office manager
  Elise Smit Office manager
 • Jaimy den Otter - Secretaresse
  Jaimy den OtterSecretaresse
 • Priscilla Duivenvoorde - Administratief medewerker
  Priscilla DuivenvoordeAdministratief medewerker
Beoordelingen gemiddelde
9,4

Het gemiddelde is gebaseerd op 105 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 47% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Dhr. Harteveld

  Verkoper

  8,2

  Zeer vriendelijk en persoonlijk contact en door het verstrekken van goede informatie en weloverwogen adviezen is de verkoop zeer voorspoedig verlopen. We zijn erg tevreden.

  9 jul 2024

 • Dhr. Visser

  Verkoper

  8,8

  Vriendelijk en deskundig. Afspraken zijn keurig nagekomen net zoals eerdere keren dat wij van zijn diensten hebben gebruikgemaakt.

  3 jul 2024

 • Mevr. Valeton

  Verkoper

  9,8

  Heel fijn, deskundig en professioneel makelaarskantoor. Paul heeft al meerdere huizen voor ons gekocht en verkocht. Dit is altijd, samen met zijn collega’s van Doen, erg goed gedaan. Ook deze keer, boven verwachting. Onder andere door een hele mooie presentatie van het huis (drone film, prachtige, professionele foto’s, mooie brochure etc.). Een reeële vraagprijs, waar vele bezichtigingen op volgde. Goede kennis van zaken, nemen veel werk uit handen en uiteindelijk zelfs boven vraagprijs verkocht! Super fijn! Kleine feedback: afspraken voor bezichtigingen liepen af en toe wat rommelig, als dat beter bij gehouden wordt in Move, dan is het vooral voor de verkoper een stuk overzichtelijker. Zeker als je je huis weer netjes en aan kant wil hebben… Overall echt heel erg tevreden, dus ik beveel Doen Makelaars zeker aan!!

  20 jun 2024

Alle beoordelingen (105)

Kantoorgegevens

Dr. Lelykade 60
2583CM Den Haag
 • Ma09:00 - 17:30
 • Di09:00 - 17:30
 • Wo09:00 - 17:30
 • Do09:00 - 17:30
 • Vr09:00 - 17:30
 • Za10:00 - 14:00
 • ZoOp afspraak

Sociale media