Openkoop Makelaardij

Openkoop Makelaardij

Voor verkoop en verhuur

We helpen snel Openkoop Makelaardij werkt voor professionele opdrachtgevers. Onze ondersteuning zorgt er voor dat u snel in contact komt met een betrokken makelaar of verkoopadviseur.


Contact of bezichtiging?
Maak gebruik van de reageerknop op Funda, dan wordt u zo snel mogelijk geholpen.


Bellen?
Als u ons belt krijgt u een keuzemenu te horen. U wordt gevraagd de zogenaamde woningcode in te voeren, die vindt u op Funda bij de omschrijving van het object.


Wat we doen
We ondersteunen woningcorporaties, beleggers en (hypothecair) financiers bij de overdracht van registergoed. Ons ICT platform speelt daarin een belangrijke rol: het stroomlijnt uw overdrachtsprocessen.


Hoe we werken
Bij de start van onze dienstverlening modelleren we uw processen voor verkoop en verhuur, waardoor elke individuele overdracht vanaf de eerste stap vergaand geautomatiseerd wordt afgewikkeld. Hierin nemen we ook de ketenpartners mee, zoals de onderhoudsdienst, bouwkundig inspecteur, taxateur, notaris of de (lokale) makelaar waarmee wij collegiaal samenwerken. Uw aanbod wordt naar wens gepresenteerd, geïnteresseerden worden steeds netjes geholpen.


Onderhandse overdracht, verhuur, inschrijving of veiling
We ondersteunen alle overdrachtsvormen. Natuurlijk de onderhandse verkoop en eventuele terugkoop bij garantieregelingen. Maar ook verhuur in de vrije sector en in het middensegment. Veel ervaring hebben we met de (digitale) openbare verkoop, zoals de verkoop bij inschrijving met een (eventueel besloten) dataroom. En met de veiling, die we ondersteunen in verschillende vormen: hybride (vanuit een zaal met veilingmeester en internet), internet-only-live (met veilingmeester), internet-only-timed (met een klok) of zaal only (zonder internet).


Iedereen profiteert
Niet alleen u heeft profijt van onze aanpak, ook uw ketenpartners door beter inzicht en overzicht. Iedereen bespaart tijd en u houdt regie.


VOOR TAXATIES


In Amersfoort en omstreken voeren wij taxaties uit. Interesse? Laat het ons weten met de "stuur e-mail" knop, onze taxateur neemt dan contact met u op.


Meer weten?
Neem vrijblijvend contact met ons op voor referenties, een gesprek of demonstratie.

Kenmerken

 • Branchevereniging

  NVM

 • Talen

  Nederlands

 • Diensten

  Verkoop, verhuur en taxaties

 • Aantal medewerkers

  11

 • Certificaten

  VastgoedCert

 • Specialismen

  Veiling

Aanbod

Informatie is gebaseerd op de afgelopen 12 maanden.

Medewerkers

 • Kees Dörr - NVM-makelaar

  Kees Dörr

  NVM-makelaar

 • Anneke Stehouwer - Vastgoedadviseur

  Anneke Stehouwer

  Vastgoedadviseur

 • Siebold Anema - Vastgoedadviseur

  Siebold Anema

  Vastgoedadviseur

 • Henk Crouwel - Vastgoedadviseur

  Henk Crouwel

  Vastgoedadviseur

 • Jan van den Dungen - Vastgoedadviseur

  Jan van den Dungen

  Vastgoedadviseur

Contact

Adres & openingstijden

Luitenant Generaal van Heutszlaan 4
3743 JN Baarn

Contactmogelijkheden