Duynstreek Bergen - Makelaars in Exclusief Wonen

Duynstreek Bergen - Makelaars in Exclusief Wonen

Duynstreek Bergen - Makelaars in Exclusief Wonen

9,8 (10 beoordelingen)

Makelaars in Exclusief Wonen

Specialist voor de Duinstreek

Langs de kust van Noord-Holland tussen Castricum en Callantsoog ligt het mooiste duingebied van Nederland. Duynstreek Makelaars is een ervaren NVM makelaarskantoor dat met u meedenkt. We verkopen uw huis voor de beste prijs, helpen u met de aankoop van een nieuwe woning, doen taxaties en bemiddeling bij huur en verhuur in het luxe segment.

Professionaliteit en persoonlijke benadering

Duynstreek Makelaars is opgericht door Tineke Dapper en Pascal van Aalst. Tineke is vanaf 1999 werkzaam in de makelaardij en sinds 2004 beëdigd als Register Makelaar-Taxateur (RMT). Pascal is sinds 2006 werkzaam in de makelaardij (ARMT).Beiden zijn zeer ervaren in de vastgoed Markt, vooral in het luxe segment. Duynstreek Makelaars is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) en tevens Premium Makelaar bij LUXE VASTGOED. Daarnaast werken er bij Duynstreek Makelaars uitsluitend gediplomeerde medewerkers.

Exclusief Wonen vraagt om een Exclusief Netwerk

Wilt u uw huis verkopen in regio Bergen, Schoorl en Castricum? Met de keuze voor Duynstreek Makelaars bent u verzekerd van een professionele aanpak van de verkoop van uw woning. Wij nemen de presentatie van uw woning zeer serieus: u heeft maar één keer de kans om een goede eerste indruk te maken. Specifieke marktkennis Duynstreek Makelaars heeft jarenlange kennis en ervaring in de regio. Dat merkt u meteen wanneer u in contact komt met een van onze makelaars. De verkoop of aankoop van luxe woningen vereist een specifieke kennis én aanpak. Veel relaties kiezen daarom voor Duynstreek Makelaars.


Focus op exclusief wonen

Onze makelaars zijn gespecialiseerd in de verkoop van exclusieve objecten. Veelal vinden deze transacties plaats via "stille verkoop". Veel van onze opdrachtgevers zijn gesteld op hun privacy, hierbij biedt stille verkoop van de woning een prima uitkomst. De makelaars van Duynstreek zijn discreet en weten precies hoe ze de potentiële kopers van uw woning moeten vinden. Daarom zult u deze woningen niet op Funda zien en ook niet op onze eigen site. Toch worden deze woningen door Duynstreek Makelaars verkocht én aangekocht. Wilt u meer weten over onze aanpak? Neem dan contact met ons op.


Persoonlijke benadering

Alle aandacht voor u én de kijkers op uw woning vinden wij heel gewoon. Immers bij objecten in het luxe segment draait alles om aandacht en het onderhouden van contacten. Onze makelaars beschikken over een uitstekend netwerk in de regio, en ook daarbuiten. Duynstreek Makelaars, oprechte aandacht voor uw exclusieve vastgoed.


Uniek verkoopstrategie

U krijgt van ons altijd een persoonlijk marketingplan voor de verkoop van uw woning. Immers, uw woning is uniek. Zo zien wij dat ook bij Duynstreek Makelaars. Iedere woning heeft een andere strategie nodig, een andere kopersbenadering. Gaat het om een luxe villa met zwembad, of een object voor het houden van paarden? Beide objecten hebben een andere doelgroep, en wij spelen hier op in. Duynstreek - Makelaars in Exclusief Wonen - actief in Bergen, Schoorl, Groet, Bergen aan Zee, Petten, Egmond, Egmond aan Zee, Castricum, Callantsoog, Bakkum, Heiloo. Duynstreek - Makelaars in Exclusief Wonen is gespecialiseerd in woningen in het hogere segment en is een handelsnaam van DVA Makelaars Alkmaar.


Wat vertellen onze klanten over Tineke en Pascal?

"Ons huis, een Engelse cottage, ligt in Bergen NH aan de rand van de duinen. De makelaar is een echte specialist in dit marktsegment en heeft een grote passie voor architectuur en stijl. Die passie overtuigde ons en ongetwijfeld ook de koper" - Verkopers Rondelaan 10 - Bergen | "Fijn persoonlijk contact met Tineke en Pascal. Juist omdat zij alleen als echtpaar hun kantoor runnen, zijn de lijnen kort, de betrokkenheid groot en kunnen zij maatwerk leveren" - Verkopers Zuidlaan 11 - Bergen |

Kenmerken

 • Branchevereniging

  NVM

 • Talen

  Duits en Engels

 • Diensten

  Verkoop, verhuur, aankoop, aanhuur, taxaties, financieel advies, woningstyling, woningfotografie en advies

 • Aantal medewerkers

  2

 • Certificaten

  VastgoedCert en NRVT

 • Specialismen

  Nieuwbouw, aankoop en monument

Beoordelingen

Beoordelingen gemiddelde

9,8

Het gemiddelde is gebaseerd op 10 beoordelingen in de laatste 24 maanden.
De makelaar nodigde afgelopen jaar 80% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.
Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer.

Alle beoordelingen (10)

Aanbod

Informatie is gebaseerd op de afgelopen 12 maanden.

Medewerkers

 • Tineke Dapper - Makelaar

  Tineke Dapper

  Makelaar

 • Pascal van Aalst ARMT- NVM assistent makelaar - Directeur

  Pascal van Aalst ARMT- NVM assistent makelaar

  Directeur

Contact

Adres & openingstijden

Nachtegalenlaantje 18
1861 CB BERGEN (NH)
Vandaag geopend tot 17:00
 • Maandag 09:00-17:00
 • Dinsdag 09:00-17:00
 • Woensdag 09:00-17:00
 • Donderdag 09:00-17:00
 • Vrijdag 09:00-17:00
 • Zaterdag Op afspraak
 • Zondag Gesloten

Contactmogelijkheden