Slim. Makelaardij

Tijd voor verandering! Ons enthousiaste vrouwenteam denkt graag met je mee

Beoordelingen gemiddelde

9,5

Het gemiddelde is gebaseerd op 118 beoordelingen in de laatste 24 maanden.
De makelaar nodigde afgelopen jaar 84% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.
Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer.

Verkoop beoordelingen

Hainy Grooten
Basaltstraat 270
10,0
Ik zou deze makelaar aanbevelen.
Kwamen de afspraken naar Het huis stond mooi op funa Alles was goed geregeld Update van de bezichtingen, vonden we erg fijn. We waren zeer tevreden met Team Slim.
Deskundigheid
10
Lokale marktkennis
10
Prijs / kwaliteit
10
Service en begeleiding
10
Een funda gebruiker
Nieuwe Blekerstraat 116
6,3
Ik zou deze makelaar niet aanbevelen.
Dit was de eerste keer dat we een huis hebben verkocht via een makelaar. De vorige keer hebben we het zelf gedaan via makelaarsland. We hadden de wens professioneel ontzorgt te worden. Positieve punten: - snel online - goed stylingsadvies - bezichtigingen goed geclusterd Verbeterpunten: - bij offerte fase aangegeven rekening te houden met de timing van verkoop van een vergelijkbare woning in onze straat. Helaas is hier uiteindelijk geen rekening mee gehouden. - onvoldoende ingespeeld / bewust van een kantelende woningmarkt. Geïnteresseerden op de reservelijst gezet zonder overleg. Uiteindelijk hebben we zelf een open dag moeten organiseren om iedereen kans te geven woning te bezichtigen. Hier is de koper ook uit gekomen. - onze makelaar had onvoldoende tijd voor de woning waardoor collega makelaar moest invallen. - we hadden 18 bezichtigen in de eerste ronde, hier zijn maar twee biedingen uit gekomen die 10% onder de vraagprijs zaten. Terwijl de mensen wel enthousiast waren over de woning. Zijn de verwachtingen wel goed gemanaged bij de geïnteresseerden? - hoge prijs voor de professionaliteit die is geleverd.
Deskundigheid
6
Lokale marktkennis
6
Prijs / kwaliteit
6
Service en begeleiding
7
Reactie van Slim. Makelaardij
Dank voor de beoordeling en erg jammer om te horen dat er naast de positieve punten ook verschillende verbeterpunten waren. Telefonisch hebben we alle punten goed kunnen bespreken wat erg prettig is. Hieruit hebben we kunnen concluderen dat sommige verbeterpunten gelukkig wat genuanceerd kunnen worden. Mensen die in eerste instantie niet op de besproken momenten kunnen bezichtigen, zullen we altijd bespreken met de verkoper en, indien nodig, op een ander moment inplannen. Het zou kunnen dat deze strategie niet gelijk goed is over gekomen en daardoor helaas miscommunicatie is ontstaan. Dit betreuren wij, aangezien wij juist altijd alles er aan doen om iedereen die interesse toont,het huis te laten zien. Wij hebben zo zeker 24 bezichtigingen laten plaats vinden. Daarbij is inderdaad de hulp van mijn collega eenmalig ingeschakeld zodat we zo veel mogelijk mensen konden laten kijken op geclusterde momenten. Agenda-technisch leek dit dus het beste voor iedereen en vooral voor jullie. Wat betreft het feit dat de woning bijna tegelijk met een ander huis in de straat bij ons te koop stond, dit heb ik gelijk besproken in alle openheid, maar wellicht is dat toch bij jullie meer een punt geweest dan ik had ingezien. Dat is een goed verbeterpunt om mee te nemen. We vinden het natuurlijk erg vervelend dat sommige punten als onprettig zijn ervaren en zullen er dan ook alles aan doen om dit te voorkomen richting de afronding van de verkoop. We wensen jullie veel geluk in de nieuwe woning. Groet Maud en team Slim. 
Een funda gebruiker
Nieuwe Blekerstraat 99
8,0
Ik zou deze makelaar aanbevelen.
Over het algemeen wel tevreden maar de communicatie liet in het begin wel wat te wensen over. Rondom de bezichtigingen en onderhandelen was het top!
Deskundigheid
9
Lokale marktkennis
8
Prijs / kwaliteit
7
Service en begeleiding
8
Reactie van Slim. Makelaardij
Bedankt voor de positieve beoordeling! Wij zijn erg benieuwd wat er rondom de communicatie nog beter kon in het begin zodat we dit altijd kunnen blijven verbeteren. Mocht je hier nog op willen reageren neem dan gerust contact op met ons kantoor. Tot slot ook bedankt voor de prettige samenwerking!
Een funda gebruiker
Rietveldlaan 22
9,8
Ik zou deze makelaar aanbevelen.
Prettige samenwerking! Prima begeleiding door het hele verkooptraject. Makelaarskantoor Slim zeker een aanrader.
Deskundigheid
10
Lokale marktkennis
10
Prijs / kwaliteit
9
Service en begeleiding
10
Mevr. Ria Blok-van den Berg
Simonsstraat 16
10,0
Ik zou deze makelaar aanbevelen.
In een woord geweldig alles verliep vlotjes alles goed geregeld What more can I say ? Chapeau! Alina en medewerkers van Slim makelaardij ga vooral zo door. Mocht er iemand in mijn kennissen kring een makelaar nodig hebben zal ik jullie zeker aanbevelen. Fijne Feestdagen
Deskundigheid
10
Lokale marktkennis
10
Prijs / kwaliteit
10
Service en begeleiding
10
Reactie van Slim. Makelaardij
Wat een ontzettend mooie beoordeling! Dank je wel hiervoor en ook voor de fijne samenwerking. We hebben je graag geholpen en wensen je alle geluk voor de toekomst! Namens ons team ook alvast hele fijne feestdagen, groet Alina en team Slim.