Vanberkel Makelaardij o.z.

Vanberkel Makelaardij o.z.

Vanberkel Makelaardij o.z.

9,5 (19 beoordelingen)

Persoonlijk, professioneel en ook geWOON: PRETTIG.

Een huis kopen of verkopen raakt twee cruciale zaken; uw financiën en uw emoties. Voor het eerste wilt u een aankoopmakelaar en/of verkoopmakelaar die doortastend úw doel realiseert. Voor het tweede zoekt u een toegankelijke makelaar die u persoonlijk begrijpt en begeleidt in een intensieve periode in uw leven. Zonder poeha, maar wel professioneel. Transparant, met heldere taal en een goed verhaal. Persoonlijk, professioneel, punctueel en ook geWOON: PRETTIG. Het NVM-erkende Vanberkel Makelaardij uit Hilversum maakt dit voor steeds meer tevreden opdrachtgevers waar.

Voortvarend, vooruitstrevend en een tikkeltje anders
Verwacht bij Vanberkel Makelaardij wat u al zolang van een makelaar verwacht: flexibele werktijden, een creatieve geest die actief meedenkt, heldere taal en begrijpelijke tarieven. Aan glimmende pakken en strakke bolides herkent u Vanberkel Makelaardij niet. Wel aan een niet aflatende inzet om úw woondroom te realiseren. Voortvarend, vooruitstrevend en een tikkeltje anders. Een aanpak die steeds meer particulieren inspireert bij Vanberkel Makelaardij terug te keren voor de vólgende fase in hun wooncarrière, op basis van een eerdere positieve ervaring.

Wie ben ik

Sinds 2006 ben ik de andere makelaar in Gooi & Vechtstreek. Mijn aanpak is onderscheidend en spreekt jong en oud aan. De vaak lastige materie rondom kopen, verkopen en taxeren leg ik klip en klaar uit. Ongeacht het segment: van starters, doorstromers tot aan senioren. Ook vertel ik particulieren eerlijk wat ik voor hen kan bereiken, of niet. Vervolgens ben ik ook buiten kantoortijden bereikbaar, opereer ik vriendelijk en voorkomend en stel ik mij tegelijkertijd standvastig op bij onderhandelingen. Een mix van capaciteiten die steeds vaker tot lange termijn relaties met mijn opdrachtgevers leidt.

Enerzijds ben ik daadkrachtig en doelgericht. Anderzijds heb ik tijd, aandacht en een luisterend oor. Flexibel en met een gerichte focus behartig ik het enige belang wat telt: dat van ú. Uiteraard ben ik ook kritisch, en dat wordt gewaardeerd. Soms raad ik een huis of een vraagprijs af, eenvoudigweg omdat het niet in uw belang is.

Transparantie betekent ook dat ik iets wil verdienen. Dit verloopt altijd in een goed en ontspannen overleg. Geven en nemen. In balans en harmonie. Dat koopt en verkoopt met een goed gevoel.

Huis verkopen

Uw huis verkopen kunt u maar één keer goed doen. Vanberkel Makelaardij begrijpt hoe dit werkt. Dus is mijn aanpak alert, voorkomend en luister ik heel scherp naar uw wensen en eisen. Vertaald in een in het oog springend verkoopplan dat altijd het door u beoogde doel realiseert.


Tijdens de “rit” houd ik u voortdurend op de hoogte, zet ik een maximale communicatie over uw huis in de steigers via bijvoorbeeld Funda en organiseer ik bezichtigingen met volledig respect voor uw eigendommen en wensen.

Scherp, snel en communicatief
Komt het tot onderhandelen? Dan ben ik scherp, reageer ik snel en houd ik u continu op de hoogte. Mijn communicatie met u is correct en gelijkwaardig. Het realiseren van uw doel verklaart mijn daadkracht. En met gevoel voor detail handel ik vervolgens voor u elk facet van de verkoop netjes af.

Huis kopen

Heeft u een droomhuis op het oog? Neem dan Vanberkel Makelaardij mee als aankoopmakelaar. Soms ontnuchterend als het moet, maar altijd ondersteunend als het kan, begeleid ik u bij dit vaak complexe traject.


Verwacht niet dat Vanberkel Makelaardij klakkeloos met u meepraat. Ik stel mij positiefkritisch op en geef u een eerlijk advies over de bouwkundige staat en de vraagprijs. Dus soms raad ik aan en soms raad ik af.

Het onderste uit de kan
Als ervaren aankoopmakelaar onderhandel ik voor u de laagste prijs met de best mogelijke voorwaarden. Dit betekent dat ik voor u het onderste uit de kan zal halen. Niet meer en beslist ook niet minder.

Taxatie

Soms is een professionele en erkende taxatie van een huis nodig. Bijvoorbeeld bij de financiering van uw droomhuis. Of bij verkoop of in een andere situatie. Het is goed te weten dat u Vanberkel Makelaardij snel en secuur inschakelt voor een erkende taxatie.

Vanberkel Makelaardij is zowel NRVT als NWWI erkend taxateur. Uw waarborg voor een door alle (financiële) instanties erkende taxatie. Deze verzorg ik snel, secuur en solide.

Gratis waardebepaling

De markt is volop in beweging. Dus wat is nú eigenlijk de waarde van uw huis of appartement? Vanberkel Makelaardij geeft u graag een helder en bruikbaar antwoord.

Onze waardebepaling is gratis en tegelijkertijd onbetaalbaar. U krijgt een eerlijk, professioneel en indicatieve waarde geadviseerd. Op basis hiervan kunt u uw plan trekken om uw woontoekomst vorm te geven. Maak gerust gebruik van dit aanbod.

Spreekt dit u aan? Laat mij dan gerust uw wensen weten en maak vrijblijvend een afspraak.


Met vriendelijke groet,


Marco van Berkel.


T 035-6233023
E info@vanberkelmakelaardij.nl

I www.vanberkelmakelaardij.nl


KVK 32119219

Kenmerken

 • Branchevereniging

  NVM

 • Talen

  Nederlands en Engels

 • Diensten

  Verkoop, aankoop en taxaties

 • Aantal medewerkers

  1

 • Certificaten

  VastgoedCert, NWWI en NRVT

Beoordelingen

Beoordelingen gemiddelde

9,5

Het gemiddelde is gebaseerd op 19 beoordelingen in de laatste 24 maanden.
De makelaar nodigde afgelopen jaar 90% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.
Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer.

Alle beoordelingen (19)

Aanbod

Informatie is gebaseerd op de afgelopen 12 maanden.

Medewerkers

 • Marco van Berkel - NVM-makelaar

  Marco van Berkel

  NVM-makelaar

Contact

Adres & openingstijden

Herenstraat 7
1211 BZ HILVERSUM
Vandaag geopend tot 17:30
 • Maandag 09:00-17:30
 • Dinsdag 09:00-17:30
 • Woensdag 09:00-17:30
 • Donderdag 09:00-17:30
 • Vrijdag 09:00-17:30
 • Zaterdag Op afspraak
 • Zondag Gesloten

Contactmogelijkheden