Voerman Garantiemakelaars

Voerman Garantiemakelaars

Voerman Garantiemakelaars

9,7 (7 beoordelingen)

Full-service van opdracht tot overdracht.

VOERMAN gaat voor kwaliteit

Sinds 1992 is Voerman Garantiemakelaars gevestigd in Lelystad. Als echte Lelystedelingen die reeds vele jaren in deze stad wonen hebben we destijds bewust gekozen om hier een kantoor te beginnen. Aan de Meentweg 1, kunnen we onze kwaliteiten tonen. Want een ding is zeker, wij gaan niet voor kwantiteit, maar voor kwaliteit.

All-in maatwerk kantoor

We hebben een gecombineerd kantoor waar klanten terecht kunnen voor makelaardijzaken zoals woningen, taxaties en bedrijfspanden. De adviezen die wij geven zijn vaak maatwerk. Met name bij bedrijfsmakelaardij is dat het geval. Dat is ook de reden dat wij aangesloten bij zowel NVM Wonen als NVM BedrijfOnroerendGoed. We kunnen daarbij voor ondersteuning terugvallen op de specialisten binnen de NVM voor de moeilijke (juridische) zaken. Tevens mogen we als NVM kantoor exclusief gebruik maken van de landelijke web-site www.funda.nl (woningen) en www.fundainbusiness.nl (bedrijfspanden). Dat dit belangrijk is blijkt wel uit de vele reacties die wij dagelijks binnenkrijgen via deze site.

Vriendelijke en persoonlijke service

Bij ons kantoor weet de klant zich verzekerd van een persoonlijke begeleiding. Dat begint al als u naar ons kantoor belt, of langskomt en kennis maakt met de vriendelijkheid en persoonlijkheid die de mensen hier uitstralen. We zijn een succesvol kantoor met een herkenbare eigen stijl en hebben een compact team van vakkundige enthousiaste en vooral menselijke medewerkers. Een kantoor waar klanten nog gewoon mensen zijn en geen nummers. En waar we geloven in de meerwaarde van een vriendelijke persoonlijke service.

Garantiemakelaar
Wij zijn aangesloten bij het landelijke netwerk van Garantiemakelaars. Wat dit inhoudt kunt u lezen op www.garantiemakelaars.nl of op onze eigen website.

Waarom kiezen voor ons kantoor

Hierboven hebben wij u al een aantal argumenten gegeven waarom u kunt kiezen voor ons kantoor. Maar omdat het tenslotte gaat om de verkoop of aankoop van een huis heeft u het recht op het beste advies en de plezierigste dienstverlening. Door de jarenlange ervaring, vakkundigheid en continue bijscholing op dit vakgebied is ons kantoor een betrouwbaar en degelijk adres geworden voor het verkopen, aankopen, verhuren of aanhuren van woningen en bedrijfspanden. Aarzel derhalve niet en bel ons om langs te komen voor een kopje koffie of thee en een persoonlijk gesprek. Wij zullen er alles aan doen om u zo goed en optimaal mogelijk van dienst te zijn, maar beloven nooit iets wat wij niet kunnen waarmaken. Want als u straks tevreden bent, dan zijn wij dat ook!

Kenmerken

 • Branchevereniging

  NVM

 • Talen

  Nederlands

 • Diensten

  Taxaties, verkoop, aankoop en verhuur

 • Aantal medewerkers

  2

 • Certificaten

  NWWI, NRVT en VastgoedCert

 • Specialismen

  Bedrijfsruimte

Beoordelingen

Beoordelingen gemiddelde

9,7

Het gemiddelde is gebaseerd op 7 beoordelingen in de laatste 24 maanden.
De makelaar nodigde afgelopen jaar 33% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.
Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer.

Alle beoordelingen (7)

Aanbod

Informatie is gebaseerd op de afgelopen 12 maanden.

Medewerkers

 • W. Voerman - NVM-makelaar

  W. Voerman

  NVM-makelaar

 • J.F. Voerman-de Horst - Administratief medewerker

  J.F. Voerman-de Horst

  Administratief medewerker

Contact

Adres & openingstijden

Meentweg 1
8224 BP LELYSTAD
Vandaag geopend vanaf 09:00
 • Maandag 09:00-17:30
 • Dinsdag 09:00-17:30
 • Woensdag 09:00-17:30
 • Donderdag 09:00-17:30
 • Vrijdag 09:00-17:30
 • Zaterdag Gesloten
 • Zondag Gesloten

Contactmogelijkheden

Sociale media