office-banner
Kocken Makelaars

Kocken Makelaars

9,7 (43 beoordelingen)

De best beoordeelde makelaar van Purmerend!

Welkom thuis! Méér dan 237 opdrachtgevers hebben ons reeds beoordeeld met een gemiddelde van een 9,6! Kijk verder op deze pagina om deze te bekijken.

Ons kantoor


WELKOM THUIS
Kocken Makelaars is al bijna 90 jaar het toonaangevende makelaarskantoor van Purmerend en omstreken. Met een uitgebreid en gevarieerd koopaanbod in de bestaande bouw, nieuwbouw alsmede een totaal dienstverleningspakket van aankoop, verkoop, verhuur, taxaties, en advies op maat zijn wij sinds jaar en dag een gevestigde naam in Purmerend en omstreken. Wij maken ons sterk voor uw onroerend goed en zijn graag actief voor u bezig. ­Continuïteit is voor u en ons belangrijk, want van ons advies moet u ook jaren nog steeds profijt hebben. Dat wij het oudste makelaarskantoor van Purmerend zijn is het bewijs van deze continuïteit en het vertrouwen van onze klanten door de jaren heen. Want de sterke punten van de afgelopen 89 jaar vormen de fundering voor de toekomst.

89 JAAR KENNIS & ERVARING
Purmerend is de stad waar wij zijn uitgegroeid tot een full-service makelaarskantoor. In 1932 is het bedrijf opgericht door Walther Kocken (geboren 1898) en in 1946 kwam zoon Wim (geboren 1925) er bij. Purmerend werd een overloopgemeente van Amsterdam en er werden veel huizen gekocht, ook in de omringende gemeenten. Wim droeg bij in deze ontwikkelingen. Naast makelaar werd hij projectontwikkelaar en hij deed zaken vanuit zijn huis in de Zuidoostbeemster. De zaken breidden zich verder uit. Hij bouwde een goede naam op en Makelaarskantoor Kocken werd een begrip in Purmerend en omstreken. De klantenkring nam toe en om centraler te zitten verhuisde hij in 1975 het kantoor naar de Plantsoengracht 1 in Purmerend waar het kantoor nu nog steeds gevestigd is. Zoon Walther (geboren 1955) gaf al jong aan dat hij in de voetsporen van vader Wim wilde treden, maar net als zijn vader deed hij eerst ervaring op buiten het familiebedrijf. Van 1977 tot 1980 werkte hij op een groot assurantiekantoor in Amsterdam. Vanaf 1981 kwam hij in de zaak en in datzelfde jaar werd een volledige automatisering van de assurantiën opgezet. De onderneming was daarmee de markt ver vooruit. Purmerend begon wederom een groei te maken in de jaren ’80 en Kocken Makelaars was bij diverse nieuwbouwprojecten betrokken. Wim trok zich in 1990 uit de zaak terug en zoon Walther nam het roer over. De derde generatie trad aan. Tot 2000 bleef Walther actief in de assurantiën waarna deze tak werd verkocht. Hij is nu uitsluitend Register Makelaar en Taxateur. Walthers zoon Wim jr. (geboren 1985) wilde ook makelaar worden. Net zoals zijn opa en vader ging Wim na zijn opleiding elders ervaring opdoen. Na 6 jaar in Amsterdam gewerkt te hebben op een gerenommeerd makelaarskantoor kwam hij op 1 januari 2012 in het familiebedrijf werken. De vierde generatie was hiermee aangetreden. Vanaf 2018 heeft Wim het bedrijf van zijn vader overgenomen en is Walther nog zijdelings betrokken bij het bedrijf.

Vanuit ons kantoor in Purmerend bedienen wij ook de omliggende gemeenten samen met ons enthousiaste team. Vol motivatie hebben we de afgelopen jaren een sterke positie en een analytische expertise opgebouwd in Groot-Amsterdam. Al onze makelaars zijn bevlogen en gemotiveerd en hebben allen een gedegen opleiding bij de NVM doorlopen. Nog steeds volgen zij op regelmatige basis seminars over de vastgoedmarkt.

Wie meer wil weten over de actieve en onderscheidende dienstverlening van Kocken Makelaars is van harte welkom op de Plantsoengracht 1 in Purmerend.­ Oordeelt u zelf en kom eens langs, wij vertellen u graag hoe wij u van dienst kunnen zijn.

Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) en maken daarnaast deel uit van de Makelaars Vereniging Amsterdam (MVA).

Specialisme: ­Verkoop, Aankoop, Taxaties, Verhuur en Beleggingen.

Kenmerken

 • Aangesloten bij

  NVM

 • Talen

  Nederlands en Engels

 • Diensten

  Verkoop, aankoop, taxaties, nieuwbouw, verhuur, advies en aanhuur

 • Aantal medewerkers

  6

 • Certificaten

  NWWI en NRVT

 • Specialismen

  Aankoop, beleggen, nieuwbouw en winkels

Beoordelingen

Gemiddelde van 43 verkopers uit de afgelopen 2 jaar . Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer.

Alle beoordelingen (269)

Aanbod

Informatie is gebaseerd op de afgelopen 12 maanden.

Medewerkers

 • Wim Kocken RMT - NVM-makelaar

  Wim Kocken RMT

  NVM-makelaar

 • Cas Klinkhamer RMT - NVM-makelaar

  Cas Klinkhamer RMT

  NVM-makelaar

 • Marjolijn van Twisk - Vastgoedadviseur

  Marjolijn van Twisk

  Vastgoedadviseur

 • Felicia van den Bulk - Commercieel medewerker

  Felicia van den Bulk

  Commercieel medewerker

 • Walther Kocken RMT - NVM-makelaar

  Walther Kocken RMT

  NVM-makelaar

 • Team -

  Team

Contact

Adres & openingstijden

Plantsoengracht 1
1441 DE Purmerend
Morgen geopend vanaf 08:15
 • Maandag 08:15-17:30
 • Dinsdag 08:15-17:30
 • Woensdag 08:15-17:30
 • Donderdag 08:15-17:30
 • Vrijdag 08:15-17:30
 • Zaterdag Op afspraak
 • Zondag Gesloten

Contactmogelijkheden

0299-428888