Abelen Makelaars en Taxateurs b.v.

Abelen Makelaars en Taxateurs b.v.

Abelen Makelaars en Taxateurs b.v.

9,3 (21 beoordelingen)

Abelen maakt het mogelijk!

Vertrouwd, deskundig en waanzinnig betrokken!


Wij zijn Abelen Makelaars en Taxateurs BV, uw makelaar in de regio Rosmalen. In 1980 zijn wij van start gegaan als een echt familiebedrijf, dit ziet u nog terug in onze flexibiliteit en betrokkenheid. Wij gaan voor de persoonlijke connectie met onze klanten. Ruim 40 jaar geleden zijn wij het allereerste kantoor dat zich vestigde in Rosmalen, en inmiddels uitgegroeid tot een waar begrip in Rosmalen en de regio. Wij staan bekend om onze betrokkenheid, expertise en kennis van de markt.


Abelen Makelaars en Taxateurs BV als ver- en aankoopmakelaar.

Bij Abelen Makelaars en Taxateurs BV werken we samen in een hecht team. Hierin zorgen we voor openheid en integriteit, maar ook dat jouw wens altijd bovenaan ons prioriteitenlijstje staat. Wij begrijpen als geen ander dat je constant in beweging moet zijn voor een optimaal resultaat. We hebben in de meer dan veertig jaar van ons bestaan dan ook het trackrecord van de meest verkochte huizen in Rosmalen!


Ook zijn we ons bewust van de wederzijdse afhankelijkheid waarin wij werken: zonder jouw vertrouwen kunnen wij ons werk niet doen. En dit werk doen we met passie, elke dag opnieuw. Als NVM-makelaars zorgen wij er ook voor dat we onze kennis constant bijspijkeren om de kwaliteit zo hoog mogelijk te houden. Dankzij actieve informatievoorziening binnen ons kantoor, zijn wij altijd op de hoogte van de huidige markt. Ook hebben wij in de loop der jaren een gedegen netwerk opgebouwd in de regio waar wij ons al sinds 1980 in bewegen.


Kwaliteit staat bij ons bovenaan de agenda. Dankzij ons stappenplan voor elke dienstverlening, kunnen wij deze kwaliteit immer garanderen. Kwaliteit in onze dienstverlening, kennis, communicatie en aanpak. Binnen ons kantoor willen we jou en je wensen daarom echt leren kennen! Alleen op deze manier vinden we de perfecte woning. Wij werken full service en ontzorgen jou tijdens dit proces van A tot Z, zo heb jij je handen vrij voor andere zaken.


Onze diensten

Abelen Makelaars en Taxateurs BV verzorgt de verkoop van jouw woning, maar staat jou ook bij bij de aankoop van je nieuwe woning: de koper van nu, is immers de verkoper van de toekomst. Tevens zijn wij lid van het NRVT, wat betekent dat u ook voor taxaties bij ons aan het goede adres bent. Een van de sterke punten bij Abelen Makelaars en Taxateurs bv is dat er ook in de avonduren en in het weekend bezichtigd kan worden. Daarnaast werken wij samen met Viva Vastgoedstyling, zij zorgen ervoor dat uw woning verkoopklaar is om zo voor jou een optimaal verkoopresultaat te kunnen behalen! Uw verkoop/aankoop staat bij ons bovenaan alles.


Abelen Makelaars, wij maken het mogelijk!Kenmerken

 • Branchevereniging

  NVM

 • Diensten

  Verkoop, aankoop en taxaties

 • Aantal medewerkers

  4

 • Certificaten

  NRVT, NWWI, SCVM en VastgoedCert

Beoordelingen

Beoordelingen gemiddelde

9,3

Het gemiddelde is gebaseerd op 21 beoordelingen in de laatste 24 maanden.
De makelaar nodigde afgelopen jaar 86% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.
Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer.

Alle beoordelingen (21)

Aanbod

Informatie is gebaseerd op de afgelopen 12 maanden.

Medewerkers

 • C.P.N.M. Abelen RMT - NVM-makelaar (directeur)

  C.P.N.M. Abelen RMT

  NVM-makelaar (directeur)

 • Roos Abelen A-RMT - Assistent-makelaar

  Roos Abelen A-RMT

  Assistent-makelaar

 • Dominika Prijt - Commercieel medewerker

  Dominika Prijt

  Commercieel medewerker

 • Angela Manders - Commercieel medewerker

  Angela Manders

  Commercieel medewerker

Contact

Adres & openingstijden

Burgemeester Mazairaclaan 2
5242 AV Rosmalen
Morgen geopend vanaf 09:00
 • Maandag 09:00-17:00
 • Dinsdag 09:00-17:00
 • Woensdag 09:00-17:00
 • Donderdag 09:00-17:00
 • Vrijdag 09:00-17:00
 • Zaterdag Op afspraak
 • Zondag Gesloten

Contactmogelijkheden