Berg ERA Makelaars - Bollenstreekmakelaars

Berg ERA Makelaars - Bollenstreekmakelaars

Berg ERA Makelaars - Bollenstreekmakelaars

9,4 (72 beoordelingen)

Altijd begeleiding door een gediplomeerde makelaar

Altijd begeleiding door de makelaar. Alles in een digitaal dossier. En nooit een rekening voor ‘opstartkosten’. Wij vinden dat heel logisch. Misschien is dat omdat wij altijd voor het maximale resultaat gaan. Dan neem je geen genoegen met ‘gewoon’ of ‘omdat het nu eenmaal zo is’. Voor u betekent het zonder zorgen uw huis (ver)kopen, voor de beste prijs en voorwaarden. Daar gaan we voor! Corneel Berg & Dennis Vissers, makelaars.


Wij ontzorgen u volledig tijdens de verkoop van uw woning.

De stijgende resultaten van de klantbeoordelingen op Funda (gemiddeld 9,4 voor 'verkoop' en 'aankoop') bevestigen de kwaliteit van onze dienstverlening. Maak kosteloos een afspraak om de beste strategie te bespreken voor de verkoop van uw woning.


Berg ERA Makelaars is een middelgroot makelaarskantoor. We zijn actief in de Duin- en Bollenstreek (o.a. Sassenheim, Voorhout, Hillegom, Lisse, Warmond, Noordwijkerhout, Noordwijk, etc.) en Haarlemmermeer (o.a. Nieuw-Vennep, Lisserbroek, Abbenes, etc.). Service staat bij ons nog hoog in het vaandel! Onze medewerkers nemen deel aan de denktank-sessies van Funda. Hierdoor kunnen onze klanten direct profiteren van innovatieve ontwikkelingen op het gebied van woningpresentaties op Funda. Wij werken met uitgebreide presentatiepakketten, hanteren scherpe tarieven en rekenen geen opstartkosten aan onze klanten door! Dit alles op basis van no-cure no-pay. Om aan de steeds hogere eisen van onze klanten te kunnen blijven voldoen voeren wij, naast het NVM-lidmaatschap, het lidmaatschap van ERA Nederland.ERA-makelaars: een kwaliteitsnetwerk... De ERA-makelaarsgroep bestaat sinds 1994 in Nederland. ERA is een samenwerkingsverband van bijna 100 kwaliteitsmakelaars in Nederland, dat wereldwijd in 28 landen opereert en in Amerika begonnen is in 1971. Uitgangspunt van de samenwerking is dat de makelaar actief naar zijn markt toegaat en meer marketing pleegt dan anderen ten behoeve van zijn opdrachtgevers die hun woningen bij hen in verkoop hebben gegeven. De opdrachtgever moet bevestigd worden in zijn of haar verwachting dat de ERA-makelaar het meest succesvol diens belangen van de opdrachtgever heeft behartigd bij aan- en verkoop. ERA-makelaars zijn dus altijd op zoek naar manieren om de meeste kopers en verkopers van woningen te bereiken.NVM In Nederland kunnen alleen NVM-makelaars zich aansluiten bij ERA. Dit staat borg voor een solide vakinhoudelijke en juridische graad van kennis en ervaring. Daarnaast houden NVM-makelaars zich aan een erecode, waardoor de opdrachtgever er vanuit mag gaan dat hij of zij te maken heeft met een deskundige en integere dienstverlener.


FUNDA Bij Berg ERA Makelaars bent u verzekerd van een hoge positie in de zoekresultaten van het woningaanbod van Funda. Dit bereiken wij door onze woningen uitgebreider te presenteren dan gemiddeld. Hierdoor heeft een woning meer bezoekers en wordt de woning beter onder de aandacht gebracht van woningzoekenden. Kijk in ons woningaanbod voor de voorbeelden van onze professionele (drukwerk) brochures, digitale interactieve 3d plattegronden, virtuele bezichtigingen d.m.v. 360-graden foto's.

Kenmerken

 • Branchevereniging

  NVM

 • Talen

  Engels, Duits en Nederlands

 • Diensten

  Verkoop, aankoop, taxaties, zoekservice, woningfotografie, advies en nieuwbouw

 • Aantal medewerkers

  6

 • Certificaten

  NWWI en NRVT

 • Specialismen

  Aankoop

Beoordelingen

Beoordelingen gemiddelde

9,4

Het gemiddelde is gebaseerd op 72 beoordelingen in de laatste 24 maanden.
De makelaar nodigde afgelopen jaar 98% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.
Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer.

Alle beoordelingen (72)

Aanbod

Informatie is gebaseerd op de afgelopen 12 maanden.

Medewerkers

 • C.P. (Corneel) Berg - NVM-makelaar (directeur)

  C.P. (Corneel) Berg

  NVM-makelaar (directeur)

 • D. (Dennis) Vissers - NVM-makelaar (directeur)

  D. (Dennis) Vissers

  NVM-makelaar (directeur)

 • A.J.M. (Angela) van Zandbergen - Turenhout - Kandidaat-makelaar

  A.J.M. (Angela) van Zandbergen - Turenhout

  Kandidaat-makelaar

 • A. (Annemieke) de Bruijn - Assistent-makelaar

  A. (Annemieke) de Bruijn

  Assistent-makelaar

Contact

Adres & openingstijden

Hoofdstraat 89
2171 AS SASSENHEIM
Morgen op afspraak geopend
 • Maandag 09:00-17:30
 • Dinsdag 09:00-17:30
 • Woensdag 09:00-17:30
 • Donderdag 09:00-17:30
 • Vrijdag 09:00-17:30
 • Zaterdag Op afspraak
 • Zondag Gesloten

Afspraken of bezichtigingen zijn bij dit kantoor ook mogelijk buiten deze openingstijden.

Contactmogelijkheden

Sociale media