office-banner
Atria Makelaardij

Atria Makelaardij

9,3 (26 beoordelingen)

KLANTEN WAARDEREN ONS MET GEMIDDELD EEN 9,1!!

TIP:
BEL OF MAIL VOOR EEN GRATIS WAARDEBEPALING! 030-2340434.


Atria begeleidt u graag bij de verkoop van uw huidige woning en/of de aankoop van een nieuwe woning, taxatie of hypotheek. Kenmerken van ons bedrijf zijn kleinschaligheid, een hoge mate van betrokkenheid en flexibiliteit.

Tevens zijn wij door onze goede kennis van de markt in staat om een voor u zo gunstig mogelijke transactie tot stand te brengen. Dit geldt zowel voor aankoop als voor verkoop.

Wij hechten aan een duurzame relatie met de klant. Als u tevreden bent, komt u bij ons terug en dat is de toekomst van ons kantoor!

Procedure:
U kunt met ons vrijblijvend een afspraak maken, zodat wij kennis kunnen maken en de beste strategie voor aan- of verkoop kunnen bepalen in overleg met u. Heeft u zelf al een woning gevonden en bent u er niet zeker van of u verstandig doet aan de koop? Ook prima, bij Atria kunt u ook terecht voor deeldiensten, waaronder een gerichte aankoopopdracht voor een specifiek pand.

Maakt u gebruik van de volledige aankoop begeleiding, dan houden wij u dagelijks op de hoogte van het nieuwe aanbod. Daarnaast krijgen wij ook vaak informatie via ons uitgebreide netwerk, waar u uw voordeel mee kunt doen.

Ook hypotheken kunnen wij verzorgen via de grootste tussenpersoon van Nederland. Uiteraard is het verstandig eerst de financiële mogelijkheden te bepalen, voordat een woning gekocht wordt. U wilt eerst zien hoe wij werken? Prima, dan kunt u eens een paar uur met ons op stap om woningen te bekijken. Zo krijgt u een goede indruk van hoe serieus wij ons vak nemen.

Elke woning wordt door ons beoordeeld op ligging, bouwkundige en juridische aspecten, toekomstige plannen in de omgeving en er wordt een inschatting gemaakt van de bijkomende kosten. Bovendien wordt nog gekeken naar de aanwezigheid van asbesthoudende materialen, olietanks en in het geval van een appartement naar de financiële positie van de Vereniging van Eigenaars. Tevens worden de eventuele erfpachtvoorwaarden door ons beoordeeld.

Onderhandeling:
Onderhandelen is ons dagelijks werk en kunt u gerust aan ons overlaten. Wij adviseren over de waarde van het pand en bepalen samen met u de strategie.

Tevens overleggen wij met u over de opleveringsdatum (belangrijk i.v.m. geldigheidsduur van hypotheekoffertes) en de eventuele voorbehouden, waarbij te denken valt aan de (hoogte van) financiering, bouwtechnische keuring eventueel (i.v.m. houtworm, boktor, bruinrot of schimmels of foutief uitgevoerde verbouwingen)

Wanneer we overeenstemming hebben, stellen wij op een verantwoorde wijze de koopakte op, die wij dan ook vervolgens geheel samen met u doornemen in plaats van zo maar toesturen, zodat u ook werkelijk begrijpt wat u tekent.

Overdracht/oplevering
Voor de overdracht bij een notaris bekijken wij nogmaals samen met u of alles wordt opgeleverd zoals dit in de koopakte is afgesproken. Als dit niet goed gebeurt, kunt u daar later moeilijk op terug komen. Tevens nemen wij dan samen met u de meterstanden op en herinneren u aan de brand/opstalverzekering die op dezelfde dag in moet gaan. Afhankelijk van de afspraken over onze dienstverlening zijn wij er bij de notaris bij wanneer de akte van levering ondertekend wordt.

Kenmerken

 • Aangesloten bij

  NVM

 • Talen

  Nederlands en Engels

 • Diensten

  Verkoop, aankoop en taxaties

 • Aantal medewerkers

  3

 • Certificaten

  VastgoedCert, NRVT, NWWI en WFT

 • Specialismen

  Aankoop

Beoordelingen

Beoordelingen gemiddelde

9,3

Het gemiddelde is gebaseerd op 26 beoordelingen in de laatste 24 maanden.
De makelaar nodigde afgelopen jaar 87% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.
Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer.

Alle beoordelingen (26)

Aanbod

Informatie is gebaseerd op de afgelopen 12 maanden.

Medewerkers

 • Arthur Pollen - NVM-makelaar

  Arthur Pollen

  NVM-makelaar

 • Rick de Wit - Vastgoedadviseur

  Rick de Wit

  Vastgoedadviseur

 • Marjan Merkenhof - Office manager

  Marjan Merkenhof

  Office manager

Contact

Adres & openingstijden

Jan van Scorelstraat 74
3583 CR Utrecht
Vandaag geopend vanaf 09:00
 • Maandag 09:00-17:30
 • Dinsdag 09:00-17:30
 • Woensdag 09:00-17:30
 • Donderdag 09:00-17:30
 • Vrijdag 09:00-17:30
 • Zaterdag Gesloten
 • Zondag Gesloten

Contactmogelijkheden

030-2340434