Drieman Garantiemakelaars

office-banner
Drieman Garantiemakelaars

Drieman Garantiemakelaars

9,1 (50 beoordelingen)

Van een Garantiemakelaar mag u meer verwachten.

Welkom bij Drieman Garantiemakelaars

Al 25 jaar verkopen wij met veel plezier en heel succesvol woningen in Woerden en omstreken. Onze jarenlange ervaring en aanwezigheid in Woerden maakt dat wij huizenkopers weer terug zien als zij op zoek gaan naar een nieuwe woning; een duidelijk teken van de waardering van onze klanten. Met ons team staat het leveren van kwaliteit en een tevreden klant dan ook centraal.

Naast onze vestiging in Woerden, beschikken wij over kantoren in Nieuwkoop, Leiderdorp, Alphen aan den Rijn en Bodegraven.

Ons kantoor is gevestigd aan de Meulmansweg 1; een gunstige locatie midden in het centrum, waar voorbijgangers gemakkelijk binnenlopen. Met uw woning in onze etalage bent u verzekerd van optimale aandacht van veel woningzoekenden. Onze makelaars Jeroen Uijtewaal en Marcel de Boer treden voor u op als verkopend makelaar en gaan mee met bezichtigingen. Op kantoor zorgen Joyce Verbeek en Leny van den Oever voor de ontvangst, informatieverstrekking en de administratieve ondersteuning.

Waarom kiest u voor Drieman Garantiemakelaars?

Hoge klanttevredenheid

Onze gemiddelde score op funda.nl is een 9.0! Drieman streeft ernaar continu haar dienstverlening te verbeteren. Om te weten waar onze verbeterpunten liggen, vragen wij al onze klanten deel te nemen aan ons tevredenheidsonderzoek. Bekijk ook eens de reviews op Funda of op www.drieman.nl

Verkoop

Een huis te koop zetten is vrij makkelijk, maar je huis succesvol verkopen is toch een vak apart. Je wilt natuurlijk wel de beste prijs voor je huis krijgen met goede voorwaarden. Drieman Garantiemakelaars in Woerden kan jouw eventuele zorgen uit handen nemen. De verkoop zal zorgeloos en soepel verlopen door kennis van de lokale markt en het denken in creatieve oplossingen helpt daar zeker bij. Drieman Garantiemakelaars begeleidt de verkoop in 4 overzichtelijke stappen:

Fase 1: Voorbereiding & onderzoek
Fase 2: Presentatie & prijs
Fase 3: Bezichtiging & onderhandelen
Fase 4: Overdracht na de verkoop

Met begeleiding van een styliste en vakkundige fotograaf maken we een presentatie die staat als een huis. Met ons gezellige team zorgen we ervoor dat de verkoop op een leuke, enthousiaste manier verloopt en dat u altijd op de hoogte bent van de laatste stand van zaken.

Wil je meer informatie over het kopen van een huis met een verkoopmakelaar van Drieman Garantiemakelaars? Bel ons dan op 0348-431919 of mail naar woerden@drieman.nl

Van zoekopdracht tot overdracht!

Graag nodigen wij u uit om op kantoor al uw woonwensen door te spreken en te β€œmatchen” aan de huidige en de toekomstige woningmarkt. We zullen dan uitvoerig ingaan op alle mogelijkheden van aankoopbegeleiding en u adviseren over het zoekproces. Niet alleen kunt u ervoor kiezen om Drieman te laten zoeken naar geschikte woonruimte, maar denkt u ook eens aan;

- het verrichten van grondig vooronderzoek

- begeleiding bij bezichtigingen

- waardebepaling

- het doen van bouwkundig onderzoek

- prijsonderhandelingen

- regelen van juridische zaken

- begeleiding bij de notaris

Om de begeleiding af te stemmen op uw situatie maken wij duidelijke afspraken. U kunt zelf aangeven in welke mate u begeleiding wenst. Zo noteren wij zwart op wit wat u van ons mag verwachten! Graag nodigen wij u uit op kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Om alles in alle rust door te kunnen spreken, vragen wij u vriendelijk hiervoor een afspraak te maken. Bel daarvoor op 0348-431919 of mail naar woerden@drieman.nl.

Kenmerken

 • Aangesloten bij

  NVM

 • Talen

  Nederlands en Engels

 • Diensten

  Verkoop, verhuur, taxaties, aankoop en nieuwbouw

 • Aantal medewerkers

  5

 • Certificaten

  NWWI, NRVT en VastgoedCert

 • Specialismen

  Aankoop en nieuwbouw

Beoordelingen

Gemiddelde van 50 verkopers uit de afgelopen 2 jaar . Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer.

Alle beoordelingen (227)

Aanbod

Informatie is gebaseerd op de afgelopen 12 maanden.

Medewerkers

 • J.L.M. Uijtewaal - NVM-makelaar (directeur)

  J.L.M. Uijtewaal

  NVM-makelaar (directeur)

 • Marcel de Boer - NVM-makelaar

  Marcel de Boer

  NVM-makelaar

 • Joyce Verbeek - Commercieel medewerker

  Joyce Verbeek

  Commercieel medewerker

 • Leny van den Oever-Morris - Commercieel medewerker

  Leny van den Oever-Morris

  Commercieel medewerker

Contact

Adres & openingstijden

Meulmansweg 1
3441 AT Woerden
Morgen geopend vanaf 09:00
 • Maandag 09:00-17:30
 • Dinsdag 09:00-17:30
 • Woensdag 09:00-17:30
 • Donderdag 09:00-17:30
 • Vrijdag 09:00-17:30
 • Zaterdag Op afspraak
 • Zondag Gesloten

Afspraken of bezichtigingen zijn bij dit kantoor ook mogelijk buiten deze openingstijden.

Contactmogelijkheden

0348-431919