Thijssen makelaardij

Thijssen makelaardij

9,3 (58 beoordelingen)

Stuur e-mail
075-6168669

Thijssen makelaardij, goed bekeken!


Welkom bij Thijssen Makelaardij!
Wie de naam Thijssen hoort in de Zaanstreek kan direct Thijssen Makelaardij noemen. Onze vestiging is gelegen aan de Westzijde 131 nabij het centrum van Zaandam. U bent bij ons van harte welkom om, onder het genot van een kopje koffie of thee, uw wensen met betrekking tot het aankopen, verkopen of taxeren van een woning te bespreken. Het team staat klaar om u op een professionele en actieve manier te adviseren bij de aankoop, verkoop, taxatie en/of verhuur van uw woning. Wij team Thijssen zijn een jong en actief team en gevuld met jarenlange ervaring.Door onze aanpak en persoonlijke benadering zijn wij in staat uw belangen optimaal te behartigen. Niet alleen adviseren wij bij de ver- en aankoop van bestaande bouw, maar zijn wij ook dé partner op gebied van nieuwbouw en begeleiding de verkoop en het voortraject bij het herbestemmen van bedrijfspanden.
U kunt bij ons terecht voor
 • De aan-of verkoop van een woning
 • Elke vraag op het gebied van nieuwbouw zoals voor herbestemmen of begeleiden van de verkoop
 • De huur of verhuur van een woning
 • Hypotheekadvies op maat
Waarom schakelt u Thijssen Makelaardij in als verkoopmakelaar?
Het verkopen van uw woning is meer dan het plaatsen van een bord en een advertentie in de krant. Het vereist een gedegen voorbereiding en kennis van zaken. We vertellen graag in 7 stappen hoe we de verkoop van uw woning op een goede en prettige manier kunnen laten verlopen. Uiteraard kunt u ook alle informatie nalezen in uw persoonlijke online verkoopdossier. Met onze jarenlange ervaring in de makelaardij en kennis in de Zaanstreek, vindt u in ons een betrouwbare partner.

Waardebepaling
Als u ons uitnodigt voor een vrijblijvende waardebepaling bepalen wij aan de hand van de marktsituatie, de bouwkundige staat, de omgevingsfactoren en de prijzen van woningen bij u in de buurt de waarde. Deze waarde wordt uiteraard met u besproken zodat u begrijpt hoe wij tot deze waarde zijn gekomen en zodat u er ook een goed gevoel bij heeft.

Het vaststellen van een goede verkoopstrategie, vraagprijs en makelaarskosten
Nadat wij de waarde van uw woning samen met u hebben vastgesteld, bespreken we met u welke persoonlijke strategie en verkoopmiddelen zullen worden gebruikt om uw woning onder de aandacht te brengen.

Inventarisatie van de juridische zaken
Een goede inventarisatie van de juridische zaken is noodzakelijk om te voorkomen dat u na de verkoop geconfronteerd wordt met een aansprakelijkheidsstelling door de koper.


De verkoop
Nadat u alle afspraken schriftelijk bevestigd heeft gekregen naar uw tevredenheid en wij het dossier compleet hebben gaan we de woning aanmelden op internet www.mva.nl, www.funda.nl en op www.thijssenmakelaardij.nl verder komt er desgewenst een bord in de tuin of op het raam.

Bezichtigingen en biedingen
Alle afspraken voor bezichtigingen worden in overleg met u gemaakt. Als de interesse leidt tot een bod dan overleggen wij met u en bespreken met u wat de vervolgstappen zijn. Pas als we definitieve overeenstemming hebben bereikt over de verkoopprijs, de aanvaarding, overname roerende zaken en eventuele andere voorwaarden is de koop gesloten.

Koopcontract en afhandeling bij de notaris
Voor ondertekening van de koopovereenkomst maken wij een afspraak met beide partijen. Na ondertekening van deze koopakte heeft de koper nog 3 dagen bedenktijd om zonder kosten van de koop af te kunnen.

De dag van overdracht
Eindelijk is het dan zover: de woning wordt overgedragen. Voordat er overgedragen wordt is het gebruikelijk om een voorinspectie te doen. De koper kan dan zelf bekijken of de woning leeg is en of de woning in de staat is zoals hij die gekocht heeft. Daarnaast kunnen de meterstanden gezamenlijk worden opgenomen aangezien vanaf die dag de kosten voor de nieuwe eigenaar zijn. Uiteraard zijn ook wij hierbij aanwezig en gaan we samen met u naar de notaris om de akte van levering te ondertekenen en u te feliciteren met de verkoop van uw woning!

Kenmerken

 • Aangesloten bij

  NVM

 • Aantal medewerkers

  11

Beoordelingen

Gemiddelde van 58 beoordelingen uit de afgelopen 2 jaar . Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer.

Alle beoordelingen (237)

Aanbod

Informatie is gebaseerd op de afgelopen 12 maanden.

Contact

Adres & openingstijden

Westzijde 131
1506 GB Zaandam
Morgen geopend vanaf 09:00
 • Maandag 09:00-17:30
 • Dinsdag 09:00-17:30
 • Woensdag 09:00-17:30
 • Donderdag 09:00-17:30
 • Vrijdag 09:00-17:30
 • Zaterdag Gesloten
 • Zondag Gesloten

Afspraken of bezichtigingen zijn bij dit kantoor ook mogelijk buiten deze openingstijden.

Contactmogelijkheden

075-6168669