Waterwoningen

Amersfoort Verkoop gestart
€ 445.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 8 (7 beschikbaar)
  • Wonen 145 m²
  • Aantal kamers 4
  • Perceel 108 m²

Project Waterwoningen

Waterwoningen

In de jongste, aan de noordzijde van Amersfoort gelegen, wijk Vathorst worden nabij rotonde zeven 8 geschakelde twee-onder-één-kap-woningen en 2 eindwoningen gerealiseerd door Schoonderbeek BV. De 8 twee-onder-één-kap-woningen zijn nu in verkoop!

Wie door Vathorst loopt, fietst of rijdt, ziet onmiddellijk de veelzijdigheid in architectuur. Wonen in Vathorst betekent wonen in een kindvriendelijke, dynamische en sociale wijk met de nieuwste voorzieningen, veel groen en diverse speelplaatsen voor kinderen. De wijk is goed bereikbaar en ligt aan uitvalswegen A1 en A28 enerzijds terwijl anderzijds het historische centrum van Amersfoort op fietsafstand ligt.

Deze prachtige waterwoningen worden gerealiseerd op het bouwperceel aan Angelinapolder. De woningen worden geschakeld door een ruime berging en grenzen aan de achterkant aan een (nog te realiseren) brede watergang. De straat waaraan de woningen komen te liggen is doodlopend en daardoor zeer autoluw.

Alle woningen hebben de keukenruimte aan de entreezijde van de woning op de begane grond. De woonkamer grenst aan het water en is door de grote raamoppervlakken heerlijk licht. Via de openslaande deuren is het royale terras te bereiken. Hier kunt u van de zon genieten tot zonsondergang door de ligging op het Zuidwesten. Op de 1e verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een badkamer. De ruime zolderverdieping is bereikbaar via een vaste trap. Het woonoppervlak is 142 m².

Alle woningen beschikken over een parkeerplaats op eigen terrein, maar ook openbare parkeerplaatsen zijn voldoende aanwezig.

Koopsom: € 445.000,- v.o.n.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop februari 2019

Woningtypen

Van de 8 huizen in dit project zijn er nog 7 beschikbaar

Verkoopmakelaars

Woonvast Makelaars

Morgen bereikbaar vanaf 9:00
Bel 033-4221010

Drenth Makelaars Amersfoort

Morgen bereikbaar vanaf 8:30
Bel 033-4652602
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing