High Park

Arnhem Verkoop gestart
Van € 199.000 tot € 652.500 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 78 (1 beschikbaar)
  • Wonen 60 tot 162 m²
  • Aantal kamers 1 tot 3

Project High Park

Laatste zes appartementen High Park te koop!
Na een succesvolle verkoop is inmiddels meer dan 90% verkocht! Er wordt hard gebouwd en inmiddels zijn de deadlines voor meer- en minderwerk verstreken. Verkoper heeft daarom bepaalde keuzes moeten maken met betrekking tot de inrichting en afwerking van de appartementen. Onder andere in het installatiewerk, tegelwerk en sanitair. Hierin kan dan ook niets meer in aangepast worden. Daarnaast is er een cheque van € 5.000 beschikbaar voor een keuken.

Voor meer informatie neem snel contract op met onze nieuwbouwmakelaars voor een verdere toelichting en beschikbaarheid.

High Park is een nieuw woningproject aan de Velperweg in Arnhem (het voormalig ING kantoor). Het gebouw bestaat uit 12 woonlagen met in totaal 78 koopappartementen (verdeeld over de bovenste vijf verdiepingen 10 tot 15) en heeft een prachtig uitzicht over de stad Arnhem. Nagenoeg alle woningen hebben een vrije hoogte van 3.70 meter, waardoor zelfs de compactere appartementen het gevoel krijgen van een city loft.

High Park appartementen hebben indrukwekkende hoge plafonds, grote raampartijen met veel lichtinval en een groot uitpandig balkon of royale daktuin. Op de bovenste vijf verdiepingen komen 78 unieke gasloze koopappartementen; van eigentijdse stadsappartementen tot royale, luxe penthouses met complete daktuin. Naast het gebouw wordt een ruime parkeergarage gerealiseerd.

Verwachte oplevering 2e helft 2020. Dus deze zomer kopen betekent volgend jaar echt wonen op hoog niveau!

WONINGTYPEN
High Park biedt City Appartementen, Suites en Penthouses. De woonoppervlaktes variëren van 60 tot 218 vierkante meter. Alle appartementen zijn hoogwaardig afgewerkt en van alle hedendaagse gemakken voorzien. Welk appartement u ook kiest, als bewoner van High Park kunt u rekenen op ruimte, rust, luxe en gemak.

- CITY APPARTEMENTEN
De City Appartementen zijn eigentijdse, ruime tweekamerappartementen met stoere betonplafonds van maar liefst 3,70 meter hoog en kamerbrede ramen tot aan de vloer. WOONOPPERVLAKTE: 60 – 70 m²

- SUITES
De High Park Suites zijn ruim opgezette (hoek)appartementen met een extra slaapkamer. Door de unieke ligging ervaart u het unieke uitzicht nog intenser. WOONOPPERVLAKTE: 77 – 162 m²

- PENTHOUSES
Op de bovenste twee etages en op de getrapte zuidgevel worden 18 unieke Penthouses met het meest exclusieve uitzicht van Oost-Nederland gerealiseerd. WOONOPPERVLAKTE: 82– 218 m²

Op dit moment zijn er nog een zeer beperkt aantal appartementen beschikbaar. Kijk op de projectwebsite voor de actuele beschikbaarheid.

Foto's

360° foto's en video

360° foto's
Video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop juni 2019

Woningtypen

Van de 78 huizen in dit project is er nog 1 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing