Loverbosch fase 3

Asten
Van € 250.000 tot € 575.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 54 (54 beschikbaar)
  • Wonen 51 tot 154 m²
  • Aantal kamers 2 tot 5
  • Perceel 90 tot 339 m²

Project Loverbosch fase 3

VOORINSCHRIJVING WOENSDAG 13 OKTOBER 2021!

VERKOOPPRIJZEN ZIJN INDICATIEF

VOORINSCHRIJVING
De voorinschrijving start woensdag 13 oktober 2021 om 12:00 uur! Je kunt vanaf dat moment jouw favoriete bouwnummers doorgeven via de projectwebsite. Maak je woonwensen tijdig kenbaar tijdens de voorinschrijving. De voorinschrijving sluit op woensdag 20 oktober 2021 om 17:00 uur.

Door je bij de voorinschrijving al aan te melden en je voorkeuren kenbaar te maken krijg je voorrang tijdens de definitieve toewijzing. Hierdoor heb je invloed op het proces en maak je meer kans om één van deze woningen te bemachtigen. Een voorinschrijving is nog geen definitieve inschrijving voor een woning in dit project. ?Zodra de definitieve inschrijving start, kun je de inschrijving compleet maken met o.a. een financiële scan.

LOVERBOSCH
In de nieuwbouwwijk Loverbosch in Asten realiseert Van Wanrooij in diverse fasen in totaal circa 100 woningen. De komende jaren ontwikkelen Van Wanrooij, woningbouwcorporatie Bergopwaarts en de gemeente Asten verschillende typen woningen en een nieuwe school.

FASE 3
In deze laatste fase realiseren we woningen voor iedere wens en voor iedere portemonnee. Er is aanbod voor starters, doorstromers en gezinnen die op zoek zijn naar ruimte. Voor de starter en/of doorstromer zijn betaalbare rijwoningen voorzien, geschikt voor één- of tweepersoonshuishoudens. De ruimtezoekers kunnen kiezen uit diverse soorten twee-onder-een-kapwoningen met fraai uitzicht op de weilanden of het “beekpark”. Zoek je écht de ruimte, dan is de vrijstaande woning iets voor jou.

Hiermee biedt Loverbosch fase 3 starters, (jonge) gezinnen en doorstromers een heerlijk thuis en fijne woonomgeving. Je ervaart hier dagelijks de ideale combinatie van het comfort van nieuwbouw en de gezelligheid van Asten. Met de snelweg op steenworp afstand heb je de steden Helmond en Eindhoven binnen handbereik!

Heb je interesse? Laat het ons dan snel weten zodat wij je op de hoogte kunnen houden over onder andere de datum start verkoop en definitieve prijzen.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 54 huizen in dit project zijn er nog 54 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Loverbosch fase 3

Van € 250.000 tot € 575.000 v.o.n.