Hollandse Linde

Ede Bouw gestart
Van € 325.000 tot € 356.565 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 29 (geen beschikbaar)
  • Wonen 126 tot 143 m²
  • Aantal kamers 5
  • Perceel 108 tot 169 m²

Project Hollandse Linde

Een écht duurzame koopwoning, volledig woonklaar
MorgenWonen is de nieuwe standaard van modern bouwen en wonen. De woningen worden in alle opzichten gebouwd met het oog op morgen: buitengewoon duurzaam (nul-op-de-meter) en milieubewust. Normaal moet er nog veel aan een nieuwe woning gebeuren voordat je echt comfortabel kunt wonen. Bij MorgenWonen is dat anders, de woning wordt zeer compleet opgeleverd. Vandaag de sleutel, morgen wonen!

Topkwaliteit van binnen en buiten
Een aangenaam wooncomfort, daar staat MorgenWonen voor. De woningen worden daarom uitgerust met een luxe keuken met A-merk inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, inductiekookplaat en RVS recirculatiekap.
De badkamer en het toilet zijn ook van alle gemakken voorzien. Met een fraai wastafelmeubel, Villeroy & Boch sanitair en een glazen douchecabine is de badkamer klaar voor luxueus gebruik. Bovendien wordt de badkamer voorzien van vloerverwarming, die samen met de elektrische designradiator zorgt voor behaaglijke warmte.
In de achtertuin wordt tevens een zonneterras, erfafscheidingen en een pad naar de berging aangelegd. Deze berging is ook al in de tuin geplaatst. Met de tuinbon kies je zelf voor gras of beplanting.
- Alle wanden zijn voorzien van wit spuitwerk;
- Plafonds op de begane grond en eerste verdieping zijn voorzien van wit spuitwerk;
- PVC vloer voorzien van vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping;
- Zolderverdieping voorzien van ribtapijt;
- Trappen voorzien van vloerbedekking;
- Drie slaapkamers en een zolderverdieping.

Duurzaam
Alle woningen op MorgenWonen in Ede zijn gebouwd om milieubewust te wonen en zuinig om te gaan met energie. Zo zijn de woningen uitstekend geïsoleerd en alle ramen zijn bovendien voorzien van drielaags isolatieglas. Daarnaast zijn de woningen niet uitgevoerd met een cv-ketel, maar voorzien van een duurzame warmtepomp die warmte uit de buitenlucht haalt. Tel hier de fijne vloerverwarming bij op en je geniet het hele jaar door van een buitengewoon comfortabel binnenklimaat.

Maar er is meer! Zo is het dak aan de meest zuidelijke kant bekleed met zonnepanelen waarmee eigen, duurzame energie wordt opgewekt. De door CO2-sensoren aangestuurde ventilatie meet daarnaast continu hoeveel lucht er moet worden aan- en afgevoerd in de woning. Door dit slimme systeem gaat er geen energie verloren aan het verwarmen van overtollige lucht. Het WTW-systeem (warmteterugwinning) zorgt er bovendien voor dat de aangevoerde verse lucht wordt voorverwarmd via de bestaande warmte in de woning. Zo is er vele malen minder energie nodig om de lucht op kamertemperatuur te brengen!

De handige energiemonitor informeert je continu over de hoeveelheid energie die je verbruikt én opwekt. Zo heb je 24 uur per dag zicht op jouw persoonlijke energiestatus. Dankzij deze maatregelen kun je vanaf nu net zoveel energie opwekken als je verbruikt.

Extra financieringsruimte
Naast het feit dat je hier straks bijzonder comfortabel woont, wordt er bij de woningen van MorgenWonen in Ede een zogenaamde groenverklaring afgegeven. Hierdoor kun je profiteren van fijne voorwaarden bij het afsluiten van je hypotheek, denk bijvoorbeeld aan een gunstige rentekorting! Informeer bij ons verkoopteam naar de mogelijkheden rondom deze groenverklaring.
Straks woon je niet alleen nul-op-de-meter én met fijne hypotheekvoorwaarden, maar ook midden in het groene hart van de Gelderse Veluwe – een groot geluk!

Verkoopprocedure
Meld je aan via de projectwebsite of neem direct contact op met Domicilie makelaars.
Als je keuze beschikbaar is, word je uitgenodigd voor een gesprek met de nieuwbouwmakelaar. Ook krijg je vervolgens de kans om een woning van MorgenWonen in het echt te bekijken, zodat je met eigen ogen kunt zien hoe compleet je toekomstige woning wordt opgeleverd!
Overtuigd? Dan kun je overgaan tot aankoop.
De makelaar begeleidt je uiteraard bij elke stap.

Liever huren?
We zijn ook gestart met de verhuur van 24 hoogwaardige vrije-sector huurwoningen binnen dit project. Deze vind je als los project op Funda onder de projectnaam 'Huren in Hollandse Linde'. De start bouw staat gepland in of net voor het derde kwartaal van 2020. Interesse in een huurwoning? Bekijk het project, ga naar de projectwebsite en schrijf je in!

Foto's

Omgeving

Ruimte, rust en groen, vlakbij de stad
De 29 woningen van MorgenWonen worden gebouwd aan de Katenhorst en de Lindenhorst binnen een gevarieerde woonwijk ten noordwesten van het centrum van Ede. En mooie plek om te wonen voor jong en oud!

De wijk heeft een speelse, autoluwe opzet en veel ruimte voor water en openbaar groen. Door de hele wijk zijn volop speelplekken voor kinderen. Alle dagelijkse voorzieningen zijn in de buurt; meerdere supermarkten, winkels, scholen en kinderopvang zijn op loop-/fietsafstand. Ook fiets je in korte tijd naar het centrum en intercitystation Ede-Wageningen. Ga je er liever op uit? Geniet dan van kilometers wandelpaden, fietspaden en zandpaden in en rondom het Nationale park de Hoge Veluwe, de Ginkelse Heide of het Edese Bos. Wil je rustig wonen maar werk je in één van de grote steden? Binnen een paar minuten rijd je de N224 op met goede aansluiting op de A30 en A12. Ideaal!

360° foto's en video

360° foto's
Video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Nu
Start verkoop april 2020
Start bouw augustus 2020
Verwachte oplevering december 2020

Woningtypen

Van de 29 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Hollandse Linde

Van € 325.000 tot € 356.565 v.o.n.