Horstenzoom

Emmen
Van € 165.300 tot € 242.700 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 13 (13 beschikbaar)
  • Aantal kamers 1
  • Perceel 543 tot 799 m²

Project Horstenzoom

Wilt u wonen in de nieuwste, bruisende woonwijk van Emmen? Dan is dit uw kans!

Op deze aantrekkelijke nieuwbouw locatie aan de Horstenzoom verkoopt Brands Bouwontwikkeling 13 bouwkavels bestemd voor vrijstaande villa’s. De grootte van deze kavels varieert van 543 m² tot 799 m². Voor de bouw van uw woning bent vrij in de keuze voor een bouwer.

De kavels zijn gelegen aan de westkant van de wijk Delftlanden; een toplocatie voor jong en oud! Dit gedeelte van
de wijk is royaal opgezet en wordt niet voor niets tuindorp genoemd. De kavels zijn gesitueerd op een rustige locatie
zonder doorgaand verkeer.

De Zoom:
De stedenbouwkundigen hebben voor het meest westelijke randgebied van de Delftlanden een opzet gemaakt waardoor een woonmilieu ontstaat met een landelijk karakter. Dit ontstaat door drie landelijk vormgegeven woonbuurtjes te situeren in een boomrijke omgeving bestaande uit vrijstaande en half-vrijstaande woningen.

De buurtjes hebben een ruime verkavelingsopzet waarbij veel woningen georiënteerd zijn op het groen. De woonbuurtjes worden van elkaar gescheiden door boomrijke wiggen en elk buurtje heeft een eigen brinkje. De ‘’Zomen” worden omsloten door een grote plantsoenstrook, het agrarische gebied van de Sleenerstroom en het watergebied van de Terpen. Dit gebied mag met recht het mooiste deel van de nieuwe woonwijk Delftlanden genoemd worden. De locatie Horstenzoom is dan ook een perfecte plek voor gezinnen die op zoek zijn naar een veilige, kindvriendelijke en groene omgeving.

Dynamisch Emmen:
Emmen is volop in beweging met vermaak voor jong en oud. Het is er gemoedelijk waardoor je je er zeker snel thuis voelt. En zoek je een moment van rust, dan fiets je binnen enkele minuten “de stad” uit. Uitgestrekte landschappen met groen,
heel veel groen! Even de rondweg oversteken met de fietsbrug en je zit al in het Noordbargerbos, genieten van de natuur. En als je daarentegen behoefte aan levendigheid hebt, dan sta je binnen tien minuten, midden in het centrum van Emmen met onder andere een zeer goed voorzien winkelaanbod, smaakvolle restaurants, gezellige kroegjes, Atlas theater, Rensenpark, Wildlands Adventure Zoo, bioscoopbezoek in Kinepolis en de wekelijkse markt op vrijdag. Ook het treinstation, sportverenigingen, kinderopvang en scholen op het gebied van zowel basis- als middelbaar en hoger onderwijs zijn altijd dichtbij.

Kortom; een heerlijke plek om te wonen!

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 13 huizen in dit project zijn er nog 13 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Horstenzoom

Van € 165.300 tot € 242.700 v.o.n.