Aria

Goes Oplevering gestart
Van € 140.030 tot € 215.070 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 70 (geen beschikbaar)
  • Aantal kamers 1
  • Perceel 418 tot 642 m²

Project Aria

Aria, een nieuwe woonwijk aan de zuidzijde van Goes, in het hart van Zeeland. De nieuwe wijk Aria is beslist geen standaard woonwijk. Het marktveld, ofwel 'het groene plein' is een frisse afwisseling van de bebouwing van het Pykeswegje. Dit plein vormt het hart van dit nieuwe dorp in Goes. Aan dit vedelplein komen de zeer ruime herenhuizen.
Blikvanger van het hart is de oude waterput. De buitenkant van het plein is opgezet naar voorbeeld van fraaie pleinen van de dorpen Kloetinge, Nisse en Borsele.

Dorps wonen in de mooiste groene woonwijk van Goes. Het kan in ARIA-Goes. 350 woningen, kavels en winkels met een traditioneel Zeeuws karakter met veel dorpse elementen. Wandel door de bochtige straten, maak een praatje over de heg en ga op een bankje zitten op het marktplein. In ARIA komt u elke dag weer thuis.

De diversiteit van de woningen komt tot uiting in de ontwerpen van de diverse architecten. Telkens komen nieuwe ontwerpen op de markt.

Er zijn rijhuizen, half-, en vrijstaande woningen. Ieder basistype heeft een pakket aan opties, om ruimte te scheppen voor de invulling van persoonlijke woonwensen of voor uitbreidingen in de toekomst. Op een aantal beeldbepalende plekken in Aria zal de architectuur verder worden verfijnd, waardoor een interessante verscheidenheid ontstaat. In Aria kunt u er ook voor kiezen om geheel zelf uw woning te bouwen, passend binnen de gestelde beeld en kwaliteitsplannen. Er zijn al kavels vanaf ca. 330m2, prijzen vanaf € 105.000,-. Voor meer informatie kunt u uiteraard contact opnemen!

Inmiddels staan er ruim 100 woningen, en we gaan door.

Bel nu voor een vrijblijvende afspraak 0113-215311.

Foto's

360° foto's en video

Video

Planning

Projectfase: oplevering gestart
Start bouw november 2010
Start oplevering juni 2011

Woningtypen

Van de 70 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Aria

Van € 140.030 tot € 215.070 v.o.n.