Aria

Goes Bouw gestart
Van € 470.000 tot € 680.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 70 (7 beschikbaar)
  • Wonen 132 tot 192 m²
  • Aantal kamers 4 tot 5
  • Perceel 162 tot 316 m²

Project Aria

Aria is een groeiende woonwijk aan de zuidzijde van Goes; in het hart van Zeeland. De sfeer in Aria is geïnspireerd door de dorpen in de omgeving. De gevarieerde bouwstijl, een centraal Vedelplein en bochtige straten met veel groen zorgen ervoor dat je je in een authentiek Zeeuws dorp waant. Comfortabel dorps wonen, maar in een stad op een plek waar het veilig en milieuvriendelijk is. Dit met alle voordelen van de stadse voorzieningen die Goes je biedt.

In Aria is nagenoeg geen woning hetzelfde. Door de zorgvuldige benadering van ontwerp, uitvoering en afwerking is elke woning het resultaat van vakwerk. Wonen in een échte woning, bijvoorbeeld met een zinken dakgoot of een dakkapel.
De muren worden gemetseld met fraaie kwaliteitsbakstenen. De keramische dak- pannen maken de woning compleet authentiek.

Aria is een nieuwbouwwijk met een dorpse ruimtelijkheid. Dat is bijzonder voor een stad. Dorpse kenmerken zijn op een moderne manier toegevoegd: een afwisselend straatbeeld, lage huizen op brede kavels, architectuur met Bevelandse elementen, achtertuinen die op straat uitkomen en veel ruimte. Alle woningen in Aria liggen aan rustige straatjes, een pleintje, hof of parkje. En uiteraard het eeuwenoude Pykes- wegje dat op natuurlijke wijze door de wijk kronkelt.

ARIA FASE 12

Een plek waar jong en oud elkaar ontmoeten, even een praatje maken en waar buurtkinderen samen spelen in de groene omgeving. Op de grens van het ruime stadspark en de monumentale Zeeuwse boerderij Hof Welgelegen wordt een nieuwe fase gerealiseerd, Pykesweide, Aria Fase 12. In deze fase worden alle positieve karaktertrekken van de Zeeuwse dorpen gecombineerd in één buurt. Een pleintje met veel groen vormt het centrale hart. Daaromheen worden woningen in diverse formaten en stijlen gerealiseerd. Door authentieke elementen en hoogwaardige ontwerpen vormen deze woningen een mooi geheel.

Gezellig een praatje maken met de buren en genieten van de zon en het groen. De knusse pleintjes zorgen voor een veilige omgeving waarin jong en oud zich thuis voelt. In diverse historische Zeeuwse dorpen en binnensteden zijn authentieke pleintjes te vinden. In Aria krijgt deze sfeer een nieuwe vorm. De woningen staan in een ring om een groenpartij, waardoor er een sfeervol en autoluw plein ontstaat. De meeste woningen aan dit pleintje hebben een volledig woonprogramma op de begane grond. Het gelijk- vloerse programma maakt deze woningen geschikt voor zowel senioren die op zoek zijn naar een levensloopwoning. Daarnaast zijn er verschillende reguliere eengezinswoningen, uitermate geschikt voor gezinnen die hun kinderen rustig op het pleintje laten spelen.

Aan de zuidrand verrijzen herenhuizen die doen denken aan de statige burgemeestershuizen, dokterswoningen of pastorieën die men terug vindt in Zeeuwse dorpen en steden. Het grote woonoppervlak en de kavels met parkeren op eigen terrein, geven je de ruimte om wonen een eigen invulling te geven. De herenhuizen zijn geschakeld, maar hebben elk een unieke gevel. Samen vormen de woningen een geheel. Deze woningen staan aan de rand van Aria en hebben vrij uitzicht op een park met waterpartij.

Met de ligging in het verlengde van de monumentale boerderij ‘Hof Welgelegen’ aan het Pykeswegje voel je de sfeer van het Zeeuwse platteland. Leuke dakkapellen en overkapte entree’s versterken dit gevoel. Deze nieuwbouwwoningen zijn onder andere geschikt voor gezinnen. Er worden twee rijen met drie-onder-één-kap-woningen gerealiseerd. De woningen hebben standaard een uitbouw van 2,40 meter en dus veel leefruimte op de begane grond. Houd je van ruimte en comfort? De vrijstaande woningen bieden alle mogelijkheden om het leven gemakkelijk te maken.

Drie factoren verklaren de populariteit van Goes als vestigingsstad. Het voorzieningenniveau is hoog. De stad heeft een centrumfunctie en daarmee hoogstaande voorzieningen op het gebied van zorg, sport, cultuur, onderwijs en winkels. Daarnaast is er hier volop werkgelegen- heid. Tel daar tot slot de uitstekende bereikbaarheid bij op en het is duidelijk waarom veel mensen zich in Goes willen vestigen.

Duurzaamheid is een belangrijk thema binnen de woonvisie van de gemeente Goes. Aria is één van de wijken waar al vanaf de start gasloze woningen worden gebouwd. Ook in de nieuwe fase van Aria is duurzaamheid een basisprincipe. De focus wordt gelegd op duurzame energieopwekking, natuurlijke bouwmaterialen en een groene leefomgeving. Tot slot kom je met hofjes zoals in Aria terecht in een mooie, sociale structuur. Dat hoort bij gezellig wonen in Goes!

Foto's

360° foto's en video

Video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Start bouw oktober 2022

Woningtypen

Van de 70 huizen in dit project zijn er nog 7 beschikbaar

Verkoopmakelaar

Kuub Makelaars

Telefonisch bereikbaar tot 22:00
Bel 0113-227788
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Aria

Van € 470.000 tot € 680.000 v.o.n.