N8 Goor

Goor Bouw gestart
Van € 330.000 tot € 365.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 8 (2 beschikbaar)
  • Wonen 100 tot 117 m²
  • Aantal kamers 4 tot 5
  • Perceel 127 tot 160 m²

Project N8 Goor

Hemels wonen achter de ster
Het project N8, oftewel 'nacht', is gelegen direct achter Café de Ster. Letterlijk dus achter de ster en precies daaraan dankt dit project zijn naam. Dit is ‘city life’ in hartje Goor, waar je heerlijk thuiskomt, maar ook direct geniet van alle voordelen die het centrum van Goor je te bieden heeft. Zoals Guus Meeuwis al zong ‘Het is een N8 die je normaal alleen in films ziet, het is een N8’. En deze N8 heeft alles, wat je van een N8 verwacht.

Rise and shine
Aan het parkeerhof van de Schoolstraat gaat het straks gebeuren. Een plek die opnieuw tot leven komt en straks dient als een moderne woonspot met allerlei voorzieningen dichtbij. Dat de locatie top is herhalen we graag voor je, want hier loop je zo het centrum in voor de dagelijkse boodschappen, een hapje om te eten, maar ook het station is dichtbij.

Duurzaam wonen
De 8 huizen van N8 zijn goed geïsoleerd en gasloos uitgevoerd. Verwarmen gaat via een warmtepomp en dus wordt er vloerverwarming gelegd. De hoekhuizen worden voorzien van 12 zonnepanelen en de rijwoningen met 9 zonnepanelen.

Inschrijven
Er zijn nog enkele woningen beschikbaar. Schrijf je dus snel in voor een optie. Informeer bij HOME makelaars voor verdere details.

Foto's

360° foto's en video

360° foto's
Video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Start verkoop september 2022
Start bouw maart 2023

Woningtypen

Van de 8 huizen in dit project zijn er nog 2 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

N8 Goor

Van € 330.000 tot € 365.000 v.o.n.