Livingstone Park

Gouda Bouw gestart
Van € 467.250 tot € 1.147.368 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 41 (6 beschikbaar)
  • Wonen 111 tot 186 m²
  • Aantal kamers 4 tot 6
  • Perceel 120 tot 416 m²
Blikvanger De bouw is gestart, verwachte oplevering medio 2024!

Project Livingstone Park

NOG ENKELE WONINGEN BESCHIKBAAR, WEES ER SNEL BIJ!
Start bouw: juni 2023
Verwachtte oplevering: medio 2024

Met het nieuwe Livingstone Park krijgt Gouda er een bijzondere woonplek bij. Hier ontdek je wat nieuw, comfortabel en prominent wonen kan betekenen. Met de authentieke Bloemendaalseweg als achtertuin woon je aan de Livingstonelaan en Abel Tasmanlaan in een nieuw ontdekte wereld. Jouw nieuwe woonwereld!

Livingstone Park kent met 59 woningen een gevarieerd woonprogramma bestaande uit 18 appartementen in de sociale huursector bestemd voor jongeren/ starters, 21 hoek- en rijwoningen, 10 twee-onder-één-kap woningen en 10 vrijstaande woningen.

Vrijstaande woningen:
In Livingstone Park komen 10 statige vrijstaande woningen op een prachtige plek langs het water. De vrijstaande woningen variëren in grootte (woonoppervlakte vanaf ca. 185 m2 ) en architectonische uitstraling. Het landelijke karakter van de Bloemendaalseweg was de inspiratiebron van het ontwerp van de vrijstaande woningen. Alle woningen hebben een opvallende dwarskap met riante overstekken. Twee woningen worden uitgevoerd met een luxe rieten kap en wit keimwerk. Overige acht woningen worden uitgevoerd met een pannendak en rood metselwerk. Door het toepassen van afwisselende goot- en nokhoogtes, het gebruik van houten geveldelen in combinatie met het metselwerk heeft iedere woning een eigen uitstraling. Dit zorgt tevens voor een gevarieerd straatbeeld. Vergeleken met de rijwoningen en de twee-onder-een-kapwoningen, kennen de vrijstaande woningen meer variatie in architectuur waardoor deze goed aansluiten bij de bestaande woningen langs de Bloemendaalseweg en het landelijke karakter van dit historische lint.

De vrijstaande woningen zijn luxe, ruim en heerlijk om in te wonen. Deze woningen voorzien je werkelijk van alle gemakken, zoals een oprit met ruimte voor twee auto’s en een grote tuin rondom, welke te bereiken is via openslaande deuren in de achtergevel. Hier vier je verjaardagen, heb je fijne barbecues met familie en vrienden of lig je heerlijk rustig een boek te lezen. De begane grond heeft tevens een flexibele indeling en een aangebouwde berging. En met 4 slaapkamers, een complete badkamer, separaat toilet en een ruime zolder met de mogelijkheid voor extra kamer(s), bieden de vrijstaande woningen je alle ruimte om te genieten van het goede leven.

Twee-onder-één-kapwoningen:
In het plan worden slechts 10 twee-onder-één-kapwoningen gerealiseerd en voorzien van parkeren op eigen terrein. Per bouwblok wisselt de kleur van gevelsteen en zijn sommige woningen voorzien van een ingebouwde vleermuisnest in de gevel waardoor er een gevarieerd straatbeeld ontstaat. Daarnaast draagt de twee verschillende kapvormen daar ook zeker aan bij. In het ontwerp van onze twee-onder-één-kapwoningen hebben wij er naar gestreefd om een plattegrond te maken die flexibel in te delen is. Deze woningen is met een beukmaat van 5,7 meter, een aangebouwde geïsoleerde berging voorzien van vegetatiedak, 3 slaapkamers en een zolderverdieping met diverse indelingsmogelijkheden met recht een ruime tweekapper te noemen! Deze woningen zijn dan ook ideaal voor mensen die op zoek zijn naar rust, comfort en veel ruimte.

Rijwoningen:
De rijwoningen zijn per blok verschillend in de beukmaat, namelijk: 5,7 meter en 5,4 meter. De meesten woningen zijn 10 meter diep, maar er zijn ook rijwoningen van 9 meter diep. De woningen variëren in woonoppervlakte. Door het toepassen van verschillende kleuren metselwerk en een verschil in kapvorm, heeft iedere woning een eigen uitstraling, dit zorgt tevens voor een gevarieerd straatbeeld. Enkele hoekwoningen zijn voorzien van een parkeerplek op eigen terrein, een ruime berging of zelfs een erker.

De begane grond krijgt een traditionele indeling met keuken aan de voorzijde en woonkamer grenzend aan de achtertuin. De woonkamer heeft een grote raampartij met een openslaande deur naar de achtertuin, waar je in de warme zomermaanden heerlijk kunt genieten van de zon. Op de eerste verdieping vind je drie slaapkamers, een badkamer voorzien van standaard sanitair, zoals een douche en wastafel en een toilet. De zolder is heerlijk ruim, waardoor je hier nog een extra kamer(s) kunt creëren.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Nu
Start verkoop juni 2022
Start bouw juni 2023
Verwachte oplevering juni 2024

Woningtypen

Van de 41 huizen in dit project zijn er nog 6 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Livingstone Park

Van € 467.250 tot € 1.147.368 v.o.n.