Hanzesteden

Hasselt Verkoop gestart
€ 985.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 11 (2 beschikbaar)
 • Wonen 195 m²
 • Aantal kamers 7 tot 8
 • Perceel 471 tot 509 m²

Project Hanzesteden

** Na succesvolle start verkoop nog 2 watervilla's met kantoorruimte beschikbaar **

DE IDEALE PLAATS OM WERKEN EN ONTSPANNEN TE COMBINEREN
De locatie van dit project aan het Zwartewater tegenover het fraaie centrum van Hasselt is uniek te noemen. Gelegen aan het Zwartewater met uitzicht over het oude Hasselt op een rustig deel van het bedrijventerrein.

Hasselt is via het water verbonden met markante plaatsen als Giethoorn en het natuurgebied van de Weerribben-Wieden. Het gebied vormt de poort tot een uniek landschap vol meren, vaarten, rietlanden, moerasbossen en trilvenen. Je kunt hier heerlijk varen, vissen en vogels spotten.

WATERVILLA AAN HET WATER
Het voelt als oude fabrieksgebouwen die zo markant aan de rivierrand staan; de watervilla’s van de Hanzesteden. Ervaar de ruimte aan het water. De ronde en rechte daken, de hoge ramen met zwart aluminium kozijnen zijn allemaal teruggebracht in dit ontwerp. De woningen hebben een plafond van wel 3 meter hoog waardoor de luxe woonbeleving van oude grachtenhuizen in moderne vorm terugkomt. De mooie hoge raampartijen zorgen voor prachtig lichtinval en geven een wijds uitzicht over de tuin, de rivier en het unieke stadsfront van Hasselt. De watervilla bevat een zee van ruimte. Naast een riante woonkamer aan de tuinzijde heeft de villa onder meer vier slaapkamers en bovendien een grote algemene ruimte, naar eigen idee in te vullen. Vanuit deze ruimte heb je toegang tot het ruime dakterras. Het wordt een buurt waar wonen werken en recreëren heel soepel samen gaan, een moderne sfeervolle mix van levendigheid aan het water.

BEDRIJFSKLIMAAT
Hasselt heeft van oudsher een goed bedrijfsklimaat vanwege de gunstige ligging aan het Zwartewater, de rivier die het nabij gelegen Zwolle verbindt met het merengebied bij Giethoorn en Belt-Schutsloot. Als oude buitenhaven van Zwolle heerst er al eeuwen lang een actieve handelssfeer. Aan de uiterste rand van het industrieterrein bevindt zich de onlangs geheel vernieuwde industrieweg. Aan deze weg ligt nu al een reeks van fraaie bedrijfswoningen met daaraan gekoppeld veelal dienstverlenende bedrijvigheid. De watervilla ligt ingesloten tussen de industrieweg en de rivier, daardoor geniet je extra van de rust en ruimte van het water. Een unieke ligging die bijna nergens vindbaar is maar nu mogelijk wordt gemaakt in dit fraaie plan de Hanzesteden.

LOCATIE
De locatie aan het Zwartewater is bij uitstek geschikt voor wonen en werken. Aan de waterzijde wordt een watervilla gerealiseerd met eigen aanlegsteiger en met een prachtig uitzicht over de rivier. Je bereikt de woning via een eigen privé entree. Vanuit de woning loop je de aan het water gelegen tuin in. Vanuit de tuin stap je op je privé aanlegsteiger. Aan de straatzijde wordt de fraaie bedrijfsruimte gerealiseerd. Deze is bereikbaar via een eigen bedrijfsingang vanaf de industrieweg. Op het eigen terrein worden meerdere eigen parkeerplaatsen aangelegd voor zowel privé als zakelijke gebruik. De villa wordt opgeleverd inclusief bestrating van parkeerplaatsen en het looppad naar de entree van de woning. Op de erfafscheiding wordt een groene beukhaag geplaatst.

OMGEVING
In de directe omgeving kan je volop genieten van de natuurgebieden langs de oevers van het Zwartewater en de Vecht. Hasselt is een woonplaats met relatief veel jonge gezinnen. Goede kinderopvang is ruimschoots beschikbaar en er zijn meerdere basisscholen met diverse onderwijsprofielen.

Enkele pluspunten:
• Prachtig openluchtzwembad op circa 300 meter afstand.
• Meerdere supermarkten dichtbij
• Diverse sport en muziekverenigingen in de regio
• Levendige horeca in het gezellige en authentieke centrum
• Binnen 20 minuten in de binnenstad van Zwolle
• Het winkelcentrum stadshagen is dichtbij en dus ideaal op de fiets te bereiken
• A28 binnen 10 minuten te bereikbaar
• Per boot vaar je binnen een half uur naar hartje Zwolle waar je kunt aanleggen naast gezellige terrassen en restaurants.
• Een vrij liggend fietspad voert je over de dijk richting Zwolle of richting merengebied.

CENTRAAL GELEGEN
Zwolle op 15 minuten afstand
Meppel op 20 minuten afstand
Amersfoort op 50 minuten afstand
Amsterdam op 1 uur afstand

Interesse? Neem dan contact op met Bonthuis Vaartjes Makelaars via 038 386 66 66 of

Foto's

360° foto's en video

360° foto's
Video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop oktober 2021

Woningtypen

Van de 11 huizen in dit project zijn er nog 2 beschikbaar

 • Watervilla met bedrijfsruimte

  Halfvrijstaande woning € 985.000 v.o.n.
  • wonen 195 m² wonen
  • aantal kamers 7 kamers
  1 huis beschikbaar
  Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.
 • Watervilla met kantoorruimte

  2-onder-1-kapwoning € 985.000 v.o.n.
  • wonen 195 m² wonen
  • aantal kamers 8 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Watervilla met kantoor en/of bedrijfsruimte (Bouwnr. 1) 195 m² wonen 8 kamers € 985.000 v.o.n.

Verkoopmakelaar

Bonthuis Vaartjes Makelaars (NVM)

Vandaag bereikbaar vanaf 8:00
Bel 038-3866666
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Hanzesteden

€ 985.000 v.o.n.