PromenadePark

Heerlen Bouw gestart
Van € 315.000 tot € 480.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 44 (7 beschikbaar)
  • Wonen 107 tot 146 m²
  • Aantal kamers 3 tot 5
  • Perceel 50 m²

Project PromenadePark

Wonen aan het PromenadePark

Wonen aan het PromenadePark is wonen in hartje Heerlen-Centrum. Midden tussen het nieuwe groen, met winkels, restaurantjes, de bioscoop, het theater en het prachtige nieuwe station in Maankwartier om de hoek. In de eerste verkoopfase kunnen wij u 44 stadswoningen/appartementen aanbieden verdeeld over 3 blokken/types.

Blok A is de Theaterresidentie; een prachtig kopgebouw met 26 luxe en royale appartementen v.v. ruime balkons/terrassen en minimaal 1 parkeerplaats in de kelder. Blok B betreft 7 ruime stadsvilla's met dakterras, balkon en ruime inpandige garage. Ten slotte biedt blok C een 11-tal appartementen variërend van 60 tot 110 m2 woonoppervlakte, allen met balkon en optionele parkeerplek.

Kwaliteit en groen
De nu nog grijze Promenade wordt omgevormd tot een bredere, groene straat met veel planten, stevige bomen en fijne speelplekken. Dit groen wordt vanuit de Promenade doorgetrokken naar het Burgemeester van Grunsvenplein, gelegen voor het theater. Dat vergroot het parkgevoel en verbindt de ruimtes met elkaar. De gemeente zorgt voor hoogwaardige afwerking van de bestrating, verlichting en het straatmeubilair.

Duurzaam en zonnig
Duurzaamheid is een belangrijk uitgangspunt bij de uitwerking van het plan. Alle bouwpartners werken bewust toe naar een vitale en gezonde leefomgeving. Zo heeft het overgrote deel van de woningen altijd één of meer zonzijdes. Ook de oriëntatie van de grote buitenruimtes wordt hierop afgestemd.

Een hapje eten pal tegenover het theater
Geen zin om te koken? In het PromenadePark komt de eerste Foodhal in Limburg. Hierin komen diverse foodstands met een gezamenlijke restaurantruimte en bar. Een gevarieerd aanbod en een levendige, gezellige sfeer maken dat u hier graag een hapje komt eten.

3D-tour
Bekijk via de navolgende link de 3D tour van het plan:

Wees er snel bij, ongeveer 85% is inmiddels verkocht!

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Start verkoop augustus 2021
Start bouw juli 2022

Woningtypen

Van de 44 huizen in dit project zijn er nog 7 beschikbaar

Verkoopmakelaars

Damen Makelaardij

Vandaag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 045 5712255

Leenen Vastgoed

Vandaag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 045 5268830
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing