Tolvesum (Middelsee)

Leeuwarden Verkoop gestart
Van € 243.200 tot € 550.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 51 (46 beschikbaar)
  • Wonen 62 tot 205 m²
  • Aantal kamers 1 tot 11
  • Perceel 84 tot 127 m²
Blikvanger Prachtig wonen in Tolvesum

Project Tolvesum (Middelsee)

Tolvesum in Middelsee

Droom jij van een imposant grachtenpand aan het water? Een statige stadsvilla aan een lommerrijke singel? Of een karakteristiek appartement met een geweldig mooi uitzicht? Dan kom jij thuis in Tolvesum. Jouw buitenkans op een unieke droomwoning in een unieke omgeving.

Allesbehalve dertien in een dozijn
Woningen
Een statige trapgevel, een strak vormgegeven puntdak of een sierlijke klokgevel. De 13 prachtige grachtenvilla’s en de 13 sierlijke stadsvilla’s in Tolvesum zijn allesbehalve dertien in een dozijn. Iedere woning is uniek in zowel uitstraling als woonbeleving.

De stadsvilla's en grachtenvilla's kennen maar liefst 8 verschillende woonvarianten met een woonoppervlakte tussen de 136 en 202 m2. Naar keuze met vier of vijf slaapkamers. Naast verschil in grootte is er ook variatie in architectuur en gevelkleuren. En wil je uitzicht over het water of juist over het groen en de stad? Je kiest hoe dan ook voor comfortabel wonen met lage energiekosten dankzij de duurzame installaties en slimme innovaties in huis. Kies voor de woning die jou past als een jas.

Appartementen
Ook de 25 appartementen in appartementencomplex Arsenaal kennen 8 verschillende woonvarianten met een woonoppervlakte tussen 61 en 98 m2. Kies je voor één of twee slaapkamers? Heb je voorkeur voor een buitenruimte of juist een fijne stadstuin? Welk appartement je ook kiest, je geniet gegarandeerd van een uitzicht over de grachten dat nooit zal vervelen. En voor comfortabel wonen met lage energiekosten dankzij de duurzame installaties en slimme innovaties in huis.

Wetterstêd Middelsee
Wetterstêd is een onderdeel van Middelsee: het nieuwste stukje stad van Leeuwarden, direct onder het Van Harinxmakanaal. Middelsee is een stadsdeel met circa 3200 woningen. Dus niet zomaar een brave nieuwbouwwijk! Compact van opzet, maar met veel water en veel groen. Met een robuuste haven en de sfeer van een typisch Friese waterstad.

Middelsee wordt een authentiek stadsdeel dat je samen maakt en beleeft. Met nieuwe woonvormen, ook voor kleine huishoudens, hippe horeca en ruimte voor creativiteit, kunst & cultuur. Een duurzame wijk waar de auto niet de baas is. Waar jij je eigen koers kunt varen en waar ruimte is voor interessante ontmoetingen. Met mensen die nieuwsgierig zijn en vooruit willen.

Hier wonen?
Heb jij belangstelling voor een van de prachtige woningen of appartementen in Tolvesum? Vul het contactformulier in op de projectwebsite en we houden je vrijblijvend op de hoogte van het laatste nieuws over de realisatie van jouw droomwoning.

Foto's

360° foto's en video

Video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop februari 2023

Woningtypen

Van de 51 huizen in dit project zijn er nog 46 beschikbaar

Verkoopmakelaar

Makelaardij Hoekstra Leeuwarden

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
Bel 058 - 233 7 333
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Tolvesum (Middelsee)

Van € 243.200 tot € 550.000 v.o.n.