Nieuwe Rede - Fase 2

Leimuiden Verkoop gestart
Van € 495.000 tot € 1.495.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 50 (23 beschikbaar)
 • Wonen 104 tot 180 m²
 • Aantal kamers 5 tot 6
 • Perceel 140 tot 879 m²

Project Nieuwe Rede - Fase 2

NIEUWE REDE FASE 2 - START BOUW JUNI 2023

Wonen tussen water en polder in Leimuiden

ACTUELE STATUS
Het aanbod in fase 2 bestaat uit diverse vrijstaande en twee-onder-een-kapwoningen aan de polder en de Ringvaart. Nagenoeg alle woningen beschikken over een al dan niet optionele ligplaats direct aan of tegenover de woning. Diverse woningen in deze fasen zijn al verkocht, enkele woningen staan nog onder optie dan wel zijn beschikbaar. Neem bij concrete interesse voor een woning in het plan contact met ons op voor meer informatie over het actuele aanbod en de beschikbaarheid van de woningen.

THUISHAVEN NIEUWE REDE
Wonen te midden van de natuur en omringd door water? Het kan in dit unieke, eigentijdse nieuwbouwproject in Leimuiden. Naast de prachtige, volledig natuurlijke ligging zijn alle woningen stuk voor stuk bijzonder comfortabel, toekomstbestendig en vol karakter.

CENTRAAL IN HET GROENE HART
Leimuiden is de noordwestelijke poort tot het Groene Hart; een landelijke dorpskern gelegen tussen de ringvaart van de Haarlemmermeerpolder en de eindeloze polders van het Groene Hart. Dat betekent vanuit de eigen achtertuin genieten van weidse vergezichten en de avondzon en luisteren naar overvliegende vogels en het rustgevende geluid van kabbelend water en ruisende rietkragen. Door de centrale ligging nabij de A4 betekent het ook dat de gezellige steden als Amsterdam en Leiden, net als het strand van Noordwijk, bijzonder dichtbij liggen. Het beste van beide werelden dus.

UNIEKE LIGGING
Natuurlijker kunt u bijna niet wonen: Nieuwe Rede ligt op een dijk, aan de rand van een van ’s lands eindeloze en altijd pittoreske polders. Alle woningen zijn voorzien van ruime tuinen, de meeste liggen aan vaarwater en beschikken over een directe ligplaats aan de woning, in het haventje of het binnenwater. De veranda’s, terrassen en de lage, licht ogende bebouwing dragen bij aan het buitengevoel. De natuurlijke oevers aan de ringvaartzijde, de stijlvolle bomen en hagen en het park in het midden van de wijk doen de rest.

WONEN MET LIGPLAATS AAN HET WATER
Het grootste deel van de woningen ligt direct aan het water en heeft ook een eigen ligplaats. Voor de woningen die niet direct aan het water liggen maar op de dijk is er de mogelijkheid tot een eigen ligplaats op loopafstand. Zo stapt u wanneer u maar wilt in uw eigen sloep/boot om te genieten van allerlei mooie vaarroutes naar o.a. De Kaag, de Westeinderplassen, het Braassemermeer of bijvoorbeeld het centrum van Leiden of Amsterdam.

TOEKOMSTBESTENDIG
Nieuwe Rede staat voor een nieuwe plek, voor een nieuwe (thuis)haven. Een thuis, waar u volledig tot rust komt. Alle woningen bieden daarbij de mogelijkheid tot gelijkvloers wonen, zodat u er ook in de toekomst met veel plezier kunt verblijven. Wonen in Nieuwe Rede wil zeggen genieten van rust, natuur en water, voor nu én later.

ENERGIENEUTRAAL WONEN IN NIEUWE REDE
De woningen die in fase 2 van de van Nieuwe Rede worden aangeboden worden gasloos energieneutraal (ENG) gebouwd en hebben het hoogst haalbare energielabel (A++++). Dat is niet alleen goed voor het milieu maar ook voor uw portemonnee!
Dit kan afhankelijk van op uw huidige woning oplopende tot een besparing van honderden euro's per maand.

DUURZAME EN GASLOZE INSTALLATIES
Door middel van de grote hoeveelheid zonnepanelen kunnen de woningen in hun eigen energiebehoefte voorzien. Daarnaast zorgt de eigen warmtepomp ervoor dat natuurlijke koude en warmte uit de bodem via vloerverwarming en -koeling de woningen het hele jaar voorziet van een behaaglijke temperatuur. Naast de optimale isolatie worden de woningen ook voorzien van een geavanceerd ventilatiesysteem met warmteterugwinning. Dit energiezuinige systeem zorgt ervoor dat er altijd schone lucht in huis is en geeft daardoor een gezond en comfortabel binnenklimaat. Wilt u nog meer energie opwekken, om daarmee bijvoorbeeld uw elektrische auto ook op te laden, dan kan het aantal panelen worden uitgebreid.

PLANNING
De bouw van Nieuwe Rede fase 2 wordt op dit moment voorbereid en in juni verwacht men te kunnen starten met de realisatie. Hierbij streeft de aannemer er naar om de eerste woningen in het 4e kwartaal van 2024 op te leveren. Nog voldoende tijd om uw eigen woning te verkopen en u voor te bereiden op de oplevering van een unieke toekomstbestendige woning en woonomgeving!

INTERESSE EN LOCATIEBEZOEK?
Heeft u interesse in deze woning? Neem dan contact op met Drieman Garantiemakelaars voor het meest actuele aanbod en uw mogelijkheden voor de aankoop van deze woning. Bij concrete interesse maken wij graag een afspraak in onze speciaal ingerichte verkoopruimte op de locatie zodat u de unieke woonbeleving kunt ervaren en zelfs alvast eens in uw misschien wel toekomstige tuin kan staan! Misschien wordt Nieuwe Rede dan straks ook uw nieuwe thuishaven!

Foto's

360° foto's en video

Video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop maart 2022
Start bouw juni 2023

Nieuws

 • 1 april 2022

  Nu in verkoop: Nieuwe Rede fase 2a, Leimuiden

  Deze fase van Nieuwe Rede bestaat uit 20 uniek gelegen woningen, waarvan 14 vrijstaande woningen en 6 twee-onder-één-kapwoningen. Meer informatie over de woningen (zoals impressies, plattegronden en de kavelkaart) ...

  Lees meer op nieuwwonengroenehart.nl
 • 3 maart 2022

  Verkoop Nieuwe Rede fase 2a start 26 maart a.s.

  De projectwebsite van Nieuwe Rede is onlangs aangevuld met nieuwe informatie over de woningen, zoals de plattegronden, optionele indelingen en verwachte prijsrange per woning. Tevens is het in aanloop naar de ...

  Lees meer op nieuwwonengroenehart.nl
 • 31 januari 2022

  Ontdek het woningaanbod van Nieuwe Rede fase 2

  De 67 comfortabele nieuwbouwwoningen in Nieuwe Rede fase 2 zijn beschikbaar in een brede variatie aan woningtypes. Je vindt er hoek- en tussenwoningen, twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen. De ...

  Lees meer op nieuwwonengroenehart.nl

Woningtypen

Van de 50 huizen in dit project zijn er nog 23 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing
Verkocht (o.v.) In onderhandeling Beschikbaar

Nieuwe Rede - Fase 2

Van € 495.000 tot € 1.495.000 v.o.n.