de Lentse Kust (Waterwoningen)

Lent Bouw gestart
Van € 609.000 tot € 769.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 27 (11 beschikbaar)
  • Wonen 151 tot 162 m²
  • Aantal kamers 5
  • Perceel 430 tot 987 m²

Project de Lentse Kust (Waterwoningen)

Wonen op het water geeft een gevoel van vrijheid en natuurbeleving. In de 27 luxe, onder architectuur ontworpen, drijvende villa’s aan de westzijde van de Lentse Plas ervaart u dit in de overtreffende trap. Elke dag voelt als een vakantiedag!

De Lentse Plas is onderdeel van het stadsdeel Waalsprong, op fietsafstand van het bruisende centrum van Nijmegen. Het stadsdeel biedt wonen en recreëren in een groene omgeving en heeft uitstekende voorzieningen op het gebied van onder andere gezondheidszorg, winkels, sport en basisonderwijs. Natuur- en recreatiegebied De Waaijer, waartoe ook de Lentse Plas behoort, wordt een gevarieerd groengebied met water, strand, bos en ruimte om te genieten van het landschap.
Het project bestaat uit 27 drijvende woningen en wordt in 3 fasen gerealiseerd.

De vier Aqua woningtypen vallen op door hun ruimtelijke opzet en moderne uitstraling. De grote glaspartijen en beschutte terrassen bij alle woningtypen zorgen voor een ultieme waterbeleving. De drijvende woningen zijn aangemeerd aan gezamenlijke entreesteigers met veel open ruimte daartussen om vanuit alle woningen een breed uitzicht over de plas te garanderen. Dit uitzicht is op een zeer realistische manier weergegeven in videoanimaties welke u kunt bekijken op onze website Aqua waterwoningen zijn 2-laags woningen met een slaapverdieping in het souterrain. Hierin bevinden zich de badkamer en 4 ruime slaapkamers. Optioneel zijn er meerdere indelingen voor het souterrain mogelijk. In de woonverdieping op steigerniveau bevinden zich de woonkamer en keuken, een berging en een terras. Een drijvend terras is optioneel.
U wordt eigenaar van het perceel en de drijvende woning.

In principe is dit min of meer hetzelfde als een landkavel, alleen de woning drijft en is afgemeerd aan meerpalen. Het bouwsysteem heeft een hoge isolatiewaarde, hierdoor is het energieverbruik veel lager dan de gestelde EPC normen van het bouwbesluit. De woningen worden standaard uitgevoerd met een ventilatiewarmtepomp en zonnepanelen.

Balance d’eau is gespecialiseerd in ontwikkelen en bouwen op water. Met focus op waterbeleving en degelijkheid hebben wij al onze ervaring ingebracht om de duurzame en comfortabele Aqua woningtypen te ontwikkelen.

Foto's

360° foto's en video

Video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Start verkoop juni 2020
Start bouw september 2020

Woningtypen

Van de 27 huizen in dit project zijn er nog 11 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

de Lentse Kust (Waterwoningen)

Van € 609.000 tot € 769.000 v.o.n.