Thuis in Mill Fase 2

Mill
Van € 329.000 tot € 495.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 18 (18 beschikbaar)
  • Wonen 122 tot 168 m²
  • Aantal kamers 4
  • Perceel 139 tot 331 m²

Project Thuis in Mill Fase 2

Op het perceel aan de Havikstraat/Leeuwerikstraat/Gruttostraat ontwikkelt Van Wanrooij aantrekkelijke, duurzame woningen. Deze locatie ligt in het westelijke deel van Mill, op slechts 5 minuten fietsen van het centrum.

Het nieuwe wijkje kenmerkt zich door de rust op straat en het dorpse karakter. Er is een wijkcentrum in de buurt waar je terecht kunt voor allerlei activiteiten. Aan de zuidzijde ligt een brede groenstrook met oudere bomen. Aan de noordzijde komt een speelgelegenheid in het groen.

De eerste fase met 8 comfortabele twee-onder- één-kapwoningen is volledig verkocht en in aanbouw. De tweede fase van dit project is nu in voorbereiding. 16 woningen zijn gesitueerd aan de Leeuwerikstraat en Gruttostraat, de overige 2 woningen grenzen aan de Genieweg. Het betreft 6 zeer royale twee-onder-één-kapwoningen, 6 hoekwoningen en 6 tussenwoningen. Alle woningen zijn voorzien van parkeergelegenheid op eigen terrein. Tussen de woningen worden groene erfscheidingen geplaatst. De architectuur van de woningen sluit mooi aan op de bestaande bebouwing uit de jaren ‘70.

Alle woningen worden zonder gasaansluiting uitgevoerd en voldoen daarmee aan de laatste kwaliteitsstandaarden. De bodemwarmtepomp die zowel kan verwarmen als koelen zorgt samen met het balansventilatiesysteem voor een zeer comfortabel klimaat in jouw woning. Ook zijn deze woningen bijzonder energiezuinig, waardoor je woonlasten aanmerkelijk lager zijn. En niet te vergeten: de eerste jaren is je nieuwe woning zo goed als onderhoudsvrij.

Foto's

Omgeving

Het Brabantse Mill is een woonplaats waar je je snel thuis voelt. Het is een overzichtelijk dorp (ruim 6000 inwoners), waar mensen elkaar nog kennen. Je leeft er vlakbij de natuur waar je lekker kunt ontspannen. Ben je op zoek naar wat groters dan is het niet zo ver naar Nijmegen of Den Bosch. Mill biedt dus het beste van twee werelden. Dat maakt het heel aantrekkelijk.

Mill ligt tussen Uden en Cuijk. Je vindt hier alles voor je dagelijkse behoeften. Wil je uitgebreider shoppen of uitgaan, dan ligt Nijmegen op een half uurtje rijden. Er zijn 5 basisscholen en het Merletcollege voor vwo-havo-mavo.Mill is omgeven door fraaie natuur, zoals de Molenheide en Meerheide, en de recreatieplassen De Kuilen.

Mill ligt gunstig in de buurt van diverse rijkswegen, zoals de A73 naar Nijmegen, de A50 naar Eindhoven of de A59 naar Den Bosch. Ook rijden er streekbussen naar gemeenten in de omgeving.

360° foto's en video

Video

Woningtypen

Van de 18 huizen in dit project zijn er nog 18 beschikbaar

Verkoopmakelaars

Makelaardij Twan Poels

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
Bel 0485-319220

Bernheze Makelaars

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
Bel 0413-243818
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing