Boomgaerde

Monster Verkoop gestart
Van € 460.000 tot € 875.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 81 (geen beschikbaar)
 • Wonen 133 tot 204 m²
 • Aantal kamers 1 tot 6
 • Perceel 110 tot 391 m²

Project Boomgaerde

Boomgaerde is onderdeel van de nieuwe groene wijk Achter de Duinen in Monster (van Ontwikkelingsbedrijf De Westlandse Zoom B.V.). Met haar fruitbomen en moestuinen is het net alsof de natuur ieder moment je huis kan binnenwandelen. Net als gezellige buurtbewoners, die het hele jaar door voor elkaar klaar staan. Het samen genieten van de buitenbeleving met een ultiem vakantiegevoel. Rust en reuring vier seizoenen lang? Dat kan in Boomgaerde.

Boomgaerde Fase 1 omvat 81 woningen in diverse types: familiewoningen, herenboerderij, herenhuizen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande villa's. De woningen liggen in een groene, waterrijke en landschappelijke setting. Wil je een dag eropuit? Pak de fiets richting de Westlandse kust om uit te waaien. Of trek erop uit in Madestein: één van de groenste recreatiegebieden van Den Haag. In de omliggende dorpen proef je altijd de bijzondere Westlandse sfeer en voor een terrasje met Haagse gezelligheid stapje 45 minuten op de fiets.

Familiewoningen: Vanaf je veranda uitkijken op kinderen die lekker spelen in het groen voor het huis. Loop door je openslaande deuren vanuit de keuken zo naar buiten voor een avondje heerlijk buiten eten. De familiewoningen van Boomgaerde zijn rijwoningen met subtiele detailverschillen, zodat elke woning echt eigen wordt. De ruime familiewoningen hebben een woonoppervlakte van ca. 133 tot 164 m2 en beschikken over een voortuin en ruime achtertuin op het noordoosten of noordwesten.

Herenboerderij: De woningen van de herenboerderij springen in het oog door de witte kopgevel. Deze woningen ogen samen als een Westlandse boerderij dankzij karakteristieke elementen als (raam)luiken en het dak van riet in combinatie met dakpannen. Een knipoog naar het verleden met al het comfort van vandaag. De woningen in de herenboerderij hebben een woonoppervlakte van ca. 138 tot 176 m2, een royale voor- en achtertuin op het noordwesten en maar liefst twee parkeerplaatsen op eigen terrein.

Herenhuizen: Het bewijs dat rijwoningen echt bijzonder kunnen zijn. Door de dwarskap en afwijkend kleurgebruik springen deze robuuste huizen er echt uit. Geniet in je ruime achtertuin of aan de voorzijde op de veranda of onder de pergola. Hoe dan ook: in dit herenhuis haal je het heerlijke buitengevoel altijd binnen! De unieke herenhuizen hebben een woonoppervlakte van ca. 158 tot 204 m2, een voortuin met (meestal) een pergola of veranda en een ruime achtertuin op het zuidoosten of zuidwesten. Parkeren kan op eigen terrein of op openbaar binnenterrein.

Twee-onder-een-kapwoningen: Aan de voorzijde de dag doornemen met de buren en aan de achterkant de dag afsluiten met een drankje op je vlonder aan het water. Een tuin aan de waterkant, zie je jezelf al zitten? In deze royale twee-onder-een-kapwoningen worden al je woonwensen waargemaakt. De royale twee-onder-een-kapwoningen hebben een woonoppervlakte van ca. 157 tot 163 m2, een voortuin en royale achtertuin op het zuidoosten en aan het water (geen doorgaand vaarwater) en maar liefst twee parkeerplaatsen op eigen terrein.

Vrijstaande villa's: Voel je de koning te rijk in één van de twee exclusieve vrijstaande villa’s op een zeer ruime perceeloppervlakte. Met een royale achtertuin, gelegen aan het water. Dankzij de dubbele oprit is er voor jouw auto uiteraard plaats genoeg. Stoer en elegant met alle luxe die je van een vrijstaande villa verwacht. Dat zie bijvoorbeeld al aan de variant met het rieten dak. De twee villa's hebben een woonoppervlakte van 169 of 171 m2, een voortuin en royale achtertuin op het zuidoosten en aan het water (geen doorgaand vaarwater) en maar liefst twee parkeerplaatsen op eigen terrein.

Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend voor geadresseerde bestemd en niet bedoeld als aanbod. Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door de verkopend makelaar en haar opdrachtgever geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop juli 2021

Nieuws

 • 2 juli 2021

  Boomgaerde: Fase 1 op 9 juli in verkoop!

  Het is eindelijk zover: de eerste fase van Boomgaerde gaat in verkoop! Op vrijdag 9 juli worden de eerste 81 woningen aangeboden. Vanaf dit moment kun je je officieel inschrijven voor één of meerdere bouwnummers via ...

  Lees meer op nieuwwonendenhaag.nl
 • 18 juni 2021

  Boomgaerde: aanbod online

  Het aanbod in Boomgaerde omvat familiewoningen, woningen in de herenboerderij, herenhuizen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande villa's. FamiliewoningenVanaf je veranda uitkijken op kinderen die lekker spelen ...

  Lees meer op nieuwwonendenhaag.nl
 • 16 april 2021

  Boomgaerde in juni in verkoop!

  Vanaf het moment van de start verkoop kun je je officieel inschrijven voor één of meerdere woning(en). Maar voordat het zover is, laten we je eerst meer van het aanbod zien. Binnen enkele weken ontvang je namelijk ...

  Lees meer op nieuwwonendenhaag.nl

Woningtypen

Van de 81 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

Verkoopmakelaars

Borgdorff Makelaars Wateringen

Maandag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 0174-225050

Nelisse Makelaarsgroep

Maandag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 070-3501400

Helm & Heus Nieuwbouwmakelaars

Maandag bereikbaar vanaf 8:30
Bel (+31) 174 444777
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing
Verkocht (o.v.) In onderhandeling Beschikbaar

Downloads