Wonen in 't Lage

Moordrecht Bouw gestart
Van € 398.000 tot € 925.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 48 (3 beschikbaar)
  • Wonen 130 tot 182 m²
  • Aantal kamers 1 tot 5
  • Perceel 112 tot 639 m²

Project Wonen in 't Lage

Moordrecht krijgt er een prachtige nieuwe woonwijk bij: ’t Lage!

De bouw is inmiddels gestart en de verwachting is om de eerste woningen in de zomer van 2024 op te leveren.

De woningen komen op de plek waar nu de voetbalvelden van VV Moordrecht liggen. Op een prominente plek in het dorp, waar veel mensen voetstappen hebben liggen.

Er komen in totaal 85 woningen in verschillende types en van verschillende grootte. En voor diverse doelgroepen: van de 48 duurzame koopwoningen geven we je hier graag alle informatie.

Vrijstaand of 2-onder-1-kap
Landelijk, luxe en ruimte: de vrijstaande en 2-onder-1-kapwoningen in ’t Lage hebben het allemaal. Ze liggen aan het water en als lintbebouwing aan de Vierde Tochtweg. De woningen zijn via een brug te bereiken en de architectuur is opvallend en gevarieerd. Dat maakt elke woning uniek.

Ruime eengezinswoningen
De gezinswoningen zijn ruim en hebben een tuingerichte woonkamer. Ze zijn er voor alle wensen en smaken: warme metselstenen en dakpannen voor een dorps karakter. Meer groen vind je aan de randen van het plan. En de woningen in het midden zijn robuuster qua uitstraling en meer stedelijk ontworpen.

Uitgebouwde hoekwoningen die opvallen
De eengezinswoningen op de hoek (bouwnummers 9, 15, 16 en 22) tillen het wonen in een rijtjeshuis naar een nóg hoger niveau. Het zijn lichte, zonnige woningen met ruime kamers, een grote zolder en ruime mogelijkheden voor aanpassingen. Ze hebben een parkeerplaats op eigen terrein, wat zorgt voor nog meer wooncomfort.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Start verkoop juli 2022
Start bouw maart 2023

Woningtypen

Van de 48 huizen in dit project zijn er nog 3 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Wonen in 't Lage

Van € 398.000 tot € 925.000 v.o.n.