Landgoed Steenenburg: exclusieve bouwkavels

Nieuwkuijk Verkoop gestart
Van € 433.000 tot € 565.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 43 (10 beschikbaar)
 • Aantal kamers 1
 • Perceel 832 tot 1.170 m²

Project Landgoed Steenenburg: exclusieve bouwkavels

Kavel STE 37 opnieuw in de verkoop, maandag 12 december om 12.00 uur!
Lees ook de inschrijfvoorwaarden aandachtig door: tinyurl.com/3a3h6mc8

De kavels uit Fase 2 zijn op dit moment - op kavel STE37 na - allemaal verkocht (onder voorbehoud) of onder optie. Voor kavel STE37 staan geen (reserve)kandidaten meer op de lotinglijst. Dat betekent dat die kavel via reguliere verkoop beschikbaar gesteld wordt op basis van 'wie het eerst bij Klijsen Makelaars & Adviseurs komt, die het eerst maalt’. Het startsein voor reguliere verkoop van betreffende kavel (hierna te noemen: Fase 2B) is: maandag 12 december 2022 om 12.00 uur.

Je kunt je dus voor Fase 2B inschrijven bij Klijsen Makelaars & Adviseurs vanaf maandag 12 december 2022 om 12.00, uitsluitend schriftelijk via We gaan daarbij uit van volgorde en tijdstip van binnenkomst van de mailtjes bij Klijsen Makelaars & Adviseurs. Volledigheidshalve: het gaat op dit moment enkel om kavelnummer STE37

Inschrijfvoorwaarden: tinyurl.com/3a3h6mc8

====================

Bouw je eigen droomkasteel
Tussen Drunen en Nieuwkuijk ligt Landgoed Steenenburg. Op deze bijzondere locatie in de Brabantse gemeente Heusden is ruimte om exclusief te wonen. Bouw hier je eigen droomkasteel op een grote kavel. Je woont dan in het zuiden van Landgoed Steenenburg te midden van de natuur met een rijke cultuurhistorie.

De ligging van Landgoed Steenenburg is erg gunstig. Zo is er veel groen in de omgeving waar je volop kunt wandelen en fietsen. Denk bijvoorbeeld aan de Loonse en Drunense Duinen. Kortom, de ideale omgeving voor de echte natuurliefhebber.

Zoek je liever de drukte op? Zowel met de auto als de bus ben je zó in het gezellige centrum van 's-Hertogenbosch voor een hapje en/of een drankje. Naast 's-Hertogenbosch is ook vestingstad Heusden dichtbij, met pittoreske straatjes, leuke winkeltjes en ateliers en diverse restaurants. Maar ook in Drunen en Nieuwkuijk vind je alle voorzieningen die je nodig hebt. Denk aan winkels, horeca en sportfaciliteiten.

De komende jaren zal Landgoed Steenenburg ingericht worden met in het noorden een Hightech Medische Campus, in de middelste zone een aantal (zorg)appartementen en patiowoningen aan het water en in het zuiden een aantal zeer ruime bouwkavels voor exclusiever wonen. Centraal in het gebied staat Kasteel d'Oultremont, die de locatie extra allure geeft.

Het zuidelijke deel van Landgoed Steenenburg omvat 56 bouwkavels, waarvan er 6 kavels in particulier eigendom zijn. De kavels worden uitgegeven in meerdere fases. Op dit moment zijn er 45 kavels in twee fases uitgegeven.

De kavels uit Fase 1 zijn op dit moment allemaal verkocht (onder voorbehoud) of onder optie.
De kavels uit Fase 2 zijn op dit moment - op kavel STE37 na - allemaal verkocht (onder voorbehoud) of onder optie. Voor kavel STE37 staan geen (reserve)kandidaten meer op de lotinglijst. Dat betekent dat die kavel via reguliere verkoop beschikbaar gesteld wordt op basis van 'wie het eerst bij Klijsen Makelaars & Adviseurs komt, die het eerst maalt’

Je kunt je ook nog aanmelden voor de reservelijst voor kavels STE20 en STE43- uitsluitend schriftelijk via (deze kavels zijn reeds in de reguliere verkoop gegaan)

Deze informatie is door ons met zorg samengesteld, doch kunnen er geen rechten aan ontleend worden.

Tip: Maak een gratis woonaccount bij ons aan via de website van NieuwWonenWatuurlijkBrabant en meld je aan voor de nieuwsbrief van dit project, zodat wij je kunnen informeren over de ontwikkelingen. Kijk ook op website van landgoed-steenenburg! Ook vind je daar een overzicht met veel gestelde vragen. Bovendien kun je je daar ook inschrijven voor de e-nieuwsbrieven die de gemeente Heusden en de Kavelwinkel verzenden.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop januari 2022

Nieuws

 • 21 november 2022

  Kavel STE20 opnieuw in verkoop vanaf woensdag 23 november 2022, 12.00 uur!

  Bouw hier je eigen droomkasteel op een grote kavel. Je woont dan in het zuiden van Landgoed Steenenburg te midden van de natuur met een rijke cultuurhistorie. Het zuidelijke deel van Landgoed Steenenburg omvat 56 ...

  Lees meer op nieuwwonennatuurlijkbrabant.nl
 • 22 juli 2022

  Enkele kavels opnieuw in verkoop vanaf 27 juli 2022, 12.00 uur!

  Bouw je eigen droomkasteel Tussen Drunen en Nieuwkuijk ligt Landgoed Steenenburg. Op deze bijzondere locatie in de Brabantse gemeente Heusden is ruimte om exclusief te wonen. Bouw hier je eigen droomkasteel op een ...

  Lees meer op nieuwwonennatuurlijkbrabant.nl
 • 17 januari 2022

  Vandaag start verkoop kavels Landgoed Steenenburg fase 2

  Het buitengewone Landgoed Steenenburg ligt tussen Drunen en Nieuwkuijk. Hier wonen voelt als een voorrecht. Je wandelt namelijk zo vanuit jouw voordeur het bos in. De belangstelling voor fase 1 - met in totaal 25 ...

  Lees meer op nieuwwonennatuurlijkbrabant.nl

Woningtypen

Van de 43 huizen in dit project zijn er nog 10 beschikbaar

Verkoopmakelaar

Klijsen Makelaars & Adviseurs

Morgen bereikbaar vanaf 8:30
Bel 0162-426348
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing
Verkocht (o.v.) In onderhandeling Beschikbaar

Downloads

Landgoed Steenenburg: exclusieve bouwkavels

Van € 433.000 tot € 565.000 v.o.n.