Landgoed Steenenburg: exclusieve bouwkavels

Nieuwkuijk Verkoop gestart
Van € 445.000 tot € 570.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 46 (9 beschikbaar)
  • Aantal kamers 1
  • Perceel 901 tot 1.170 m²

Project Landgoed Steenenburg: exclusieve bouwkavels

Nog enkele kavels beschikbaar!
"Wie het eerst komt, die het eerst maalt"

Bouw je eigen droomhuis
Tussen Drunen en Nieuwkuijk ligt Landgoed Steenenburg. Op deze bijzondere locatie in de Brabantse gemeente Heusden is ruimte om exclusief te wonen. Bouw hier je eigen droomkasteel op een grote kavel. Je woont dan in het zuiden van Landgoed Steenenburg te midden van de natuur met een rijke cultuurhistorie.

De ligging van Landgoed Steenenburg is erg gunstig. Zo is er veel groen in de omgeving waar je volop kunt wandelen en fietsen. Denk bijvoorbeeld aan de Loonse en Drunense Duinen. Kortom, de ideale omgeving voor de echte natuurliefhebber.

Zoek je liever de drukte op? Zowel met de auto als de bus ben je zó in het gezellige centrum van 's-Hertogenbosch voor een hapje en/of een drankje. Naast 's-Hertogenbosch is ook vestingstad Heusden dichtbij, met pittoreske straatjes, leuke winkeltjes en ateliers en diverse restaurants. Maar ook in Drunen en Nieuwkuijk vind je alle voorzieningen die je nodig hebt. Denk aan winkels, horeca en sportfaciliteiten.

De komende jaren zal Landgoed Steenenburg ingericht worden met in het noorden een Hightech Medische Campus, in de middelste zone een aantal (zorg)appartementen en patiowoningen aan het water en in het zuiden een aantal zeer ruime bouwkavels voor exclusiever wonen. Centraal in het gebied staat Kasteel d'Oultremont, die de locatie extra allure geeft.

Het zuidelijke deel van Landgoed Steenenburg omvat 56 bouwkavels, waarvan er 6 kavels in particulier eigendom zijn. De kavels worden uitgegeven in meerdere fases. Op dit moment zijn er 46 kavels in drie fases uitgegeven.

Deze informatie is door ons met zorg samengesteld, doch kunnen er geen rechten aan ontleend worden.
meer info? Neem vrijblijvende contact met ons op!

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop januari 2023

Woningtypen

Van de 46 huizen in dit project zijn er nog 9 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Landgoed Steenenburg: exclusieve bouwkavels

Van € 445.000 tot € 570.000 v.o.n.