Landgoed Steenenburg: exclusieve bouwkavels

Nieuwkuijk Verkoop gestart
Van € 433.000 tot € 606.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 25 (23 beschikbaar)
  • Aantal kamers 1
  • Perceel 843 tot 1.370 m²

Project Landgoed Steenenburg: exclusieve bouwkavels

Bouw je eigen droomkasteel
Tussen Drunen en Nieuwkuijk ligt Landgoed Steenenburg. Op deze bijzondere locatie in de Brabantse gemeente Heusden is ruimte om exclusief te wonen. Bouw hier je eigen droomkasteel op een grote kavel. Je woont dan in het zuiden van Landgoed Steenenburg te midden van de natuur met een rijke cultuurhistorie.

De ligging van Landgoed Steenenburg is erg gunstig. Zo is er veel groen in de omgeving waar je volop kunt wandelen en fietsen. Denk bijvoorbeeld aan de Loonse en Drunense Duinen. Kortom, de ideale omgeving voor de echte natuurliefhebber.

Zoek je liever de drukte op? Zowel met de auto als de bus ben je zó in het gezellige centrum van 's-Hertogenbosch voor een hapje en/of een drankje. Naast 's-Hertogenbosch is ook vestingstad Heusden dichtbij, met pittoreske straatjes, leuke winkeltjes en ateliers en diverse restaurants. Maar ook in Drunen en Nieuwkuijk vind je alle voorzieningen die je nodig hebt. Denk aan winkels, horeca en sportfaciliteiten.

De komende jaren zal Landgoed Steenenburg ingericht worden met in het noorden een Hightech Medische Campus, in de middelste zone een aantal (zorg)appartementen en patiowoningen aan het water en in het zuiden een aantal zeer ruime bouwkavels voor exclusiever wonen. Centraal in het gebied staat Kasteel d'Oultremont, die de locatie extra allure geeft.

Verkoop Fase 1
De eerste fase van het project bestaat uit 25 ruime en exclusieve bouwkavels, waar jij jouw eigen ‘droomkasteel’ kunt (laten) realiseren. De bouwkavels variëren in grootte van circa 800 tot ruim 1.350 m² en bieden je dus alle ruimte om jouw droomwoning te creëren. Van de kavels zijn er 2 gereserveerd op basis van eerdere afspraken. De overige 23 kavels worden per loting verkocht.

Deze kavels worden ontwikkeld door gemeente Heusden en verkocht door De Kavelwinkel van de gemeente Heusden en door Klijsen Makelaars & Adviseurs. De verkoop gaat via inschrijving gevolgd door loting door de projectnotaris. Er is gekozen voor een ruime inschrijfperiode, zodat eenieder zijn of haar keuze weloverwogen kan maken.

Wil je nadere informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op via zodat wij de projectinformatie aan je kunnen mailen.

Tip: Maak een gratis woonaccount bij ons aan via en meld je aan voor de nieuwsbrief van dit project, zodat wij je kunnen informeren over de ontwikkelingen. Kijk ook op vind je daar een overzicht met veel gestelde vragen. Bovendien kun je je daar ook inschrijven voor de e-nieuwsbrieven die de gemeente Heusden en de Kavelwinkel verzenden.

Deze informatie is door ons met zorg samengesteld, doch kunnen er geen rechten aan ontleend worden.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop oktober 2021

Woningtypen

Van de 25 huizen in dit project zijn er nog 23 beschikbaar

Verkoopmakelaar

Klijsen Makelaars & Adviseurs

Vandaag bereikbaar vanaf 8:30
Bel 0162-426348
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Landgoed Steenenburg: exclusieve bouwkavels

Van € 433.000 tot € 606.000 v.o.n.