Op den Hof

Olst Bouw gestart
Van € 377.500 tot € 498.500 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 14 (3 beschikbaar)
  • Wonen 116 tot 149 m²
  • Aantal kamers 4
  • Perceel 129 tot 424 m²

Project Op den Hof

HEERLIJK WONEN “OP DEN HOF” OP DEN NUL!

DE BOUW IS GESTART, OPLEVERING BEGIN TWEEDE KWARTAAL 2024!

- Nog 4 woningen beschikbaar
- Een nieuwbouw huis, maar toch snel klaar!
- Je koopt vrij op naam: geen kosten koper en geen dubbele woonlasten;
- Kies je eigen keuken (niet inbegrepen) en badkamer afwerking (in overleg met de aannemer);
- Je eigen lucht/water warmtepomp, gasloos, zonnepanelen, lage maandlasten;
- Hoog comfort, vloerverwarming én koeling, onderhoudsarm;
- Centrale ligging tussen Zwolle, Deventer en Raalte in een zeer groene omgeving op steenworp afstand van de IJssel.

Heb je belangstelling, neem dan contact op met één van de makelaars om de woning OP DE BOUWPLAATS TE BEKIJKEN. Ook lichten we graag alle mogelijkheden en het verkoopproces nader toe.

4 VERSCHILLENDE WONINGTYPES
In het plan zijn vier verschillende typen woningen, te weten:
• Type A TWEE-ONDER-EEN KAP BESCHIKBAAR
• Type B HOEK EN TUSSENWONING BESCHIKBAAR
• Type C: VERKOCHT
• Type D: VERKOCHT

Maak kennis met het fraaie nieuwbouwproject “Op den Hof” op Den Nul.
Wonen Op den Hof met veertien eigentijdse woningen is een uitgelezen kans voor mensen die houden van een kleinschalige woonomgeving, noaberschap en willen genieten van de rust die Den Nul te bieden heeft. Door variatie in typologie (rijwoningen, levensloopbestendig en half vrijstaande woningen) is er plek voor iedereen.

Op Den Nul wonen betekent namelijk een ideale omgeving om je kinderen te laten opgroeien, je wooncarrière te starten, levensloopbestendig te wonen of gewoon omdat je graag in een echt huis wilt gaan wonen in plaats van een klein appartementje.

De woningen in het nieuwbouwplan zijn duurzaam, hebben een stijlvolle uitstraling en bieden alle comfort. Hier kun je in de luwte van grotere plaatsen genieten van dorpse gezelligheid. Het bruisende stadsleven opzoeken doe je in steden als Deventer en Zwolle. Iets dichterbij vind je de dorpen Olst en Wijhe voor de dagelijkse boodschappen. Het plan wordt ontsloten via de Holstweg.

DUURZAAM WONEN
Alle woningen voldoen aan de allerlaatste duurzaamheidseisen, wat inhoud dat de woningen voldoen aan de BENG norm. BENG staat voor Bijna EnergieNeutrale Gebouwen. Dat betekent geen gas meer, uitstekend geïsoleerd, met vloerverwarming, voorzien van zonnepanelen en een luchtwarmtepomp. En dat bespaart aanzienlijk op de maandelijkse energiekosten en is beter voor het milieu. Bij veel financiers ontvang je een aantrekkelijke rentekorting (groenkorting) alsmede hogere financieringsomvang.

GESCHIEDENIS EN OMGEVING
De naam Den Nul stamt af van Nol, dat 'open plek in het bos' betekent. Deze open plek heeft plaatsgemaakt voor Den Nul. Het dorp bevindt zich in een lus van de IJssel. Daarmee is het een groene en waterrijke plek waar je mooi en fijn kunt wonen en recreëren tussen de Hanzesteden Zwolle en Deventer.
Wonen in “Op den Hof” betekent wonen op een plek nabij de Duursche Waarden, een uitgestrekt gebied aan de IJssel waar hard is gewerkt om het natuurlijke rivierenlandschap terug te brengen. Het gebied wordt gekenmerkt door moerassen, rivier-armen en een bos. Ook leven er allerlei dieren, zoals Schotse Hooglanders, IJslandse paarden en diverse vogels. Bij Infocentrum Den Nul, dat aan de Lange Kolk staat, komt alles samen. Je kunt hier heerlijk wandelen, fietsen, eten, drinken, spelen en zwemmen. Voorzieningen als winkels, horeca, scholen, kinderopvang en sportgelegenheden bevinden zich in de directe omgeving van Den Nul. De bereikbaarheid van deze voorzieningen is goed. Dwars door het dorp loopt namelijk de N337, beter bekend als de Rijksstraatweg. Via deze weg rijd je in een paar minuten naar Wijhe en Zwolle of - de andere kant op – naar Olst en Deventer. Reis je liever met het openbaar vervoer? Dan kun je bus 161 pakken die tussen Zwolle en Deventer rijdt of de intercity op het station in Olst.

Herinrichting Rijksstraatweg
De N337 krijgt de komende jaren een metamorfose. Hier zal een bijdrage geleverd worden aan een veiliger, groener, leefbaarder en klimaatbestendiger dorpskern. Zie de plannen hiervoor op de website van de Provincie Overijssel.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Start bouw juni 2023

Woningtypen

Van de 14 huizen in dit project zijn er nog 3 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing