De Buitenplaats

Oud Ade
Van € 299.500 tot € 329.500 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 26 (geen beschikbaar)

Project De Buitenplaats

LET OP GEEN PERMANENTE BEWONING!
De Buitenplaats is een nieuwbouwproject met 26 prachtige, modern vormgegeven, vrijstaande RECREATIEWONINGEN op een afgesloten prive-terrein met algemene parkeerplaatsen, groenvoorzieningen en rondom gelegen aan het water. Er zijn 11 woningen met een eigen aanlegplaats. Tevens worden er losse aanlegplaatsen verkocht. Met een sloep kunt u prachtige tochten maken richting de Braassemermeer, de Kagerplassen en het historische centrum van Leiden.

Oud Ade heeft een fantastische ontsluiting. Binnen 2 minuten zit u op de Rijksweg A4, waar u met een kwartier Schiphol bereikt. De vrijstaande woningen zijn gelegen op grote kavels van ca. 500 - 550 m2 (inclusief een gedeelte water) en hebben een bruto vloeroppervlakte van 60 m2. De bouw zal kwalitatief hoogwaardig worden uitgevoerd, dat houdt in traditioneel houtskeletbouw volgens de laatste normen, zeer duurzaam en volledig geïsoleerd. De Buitenplaats is het gehele jaar toegestaan voor eigen recreatief gebruik dan wel recreatieve verhuur. Ook zijn er geen dwingende parkregels en hoge parklasten. Ideaal!

Wilt u een recreatiewoning in De Buitenplaats kopen? Maak een keuze in bouwnummer(s) en schrijf u vrijblijvend in. Inschrijving sluit op 1 november 2021. Prijzen vanaf € 299.500 exclusief verrekenbare BTW (bij recreatieve verhuur). Nadere informatie vindt u op de projectwebsite.

Foto's

Omgeving

Oud Ade heeft een fantastische ontsluiting. Binnen 2 minuten zit u op de Rijksweg A4, waar u met een kwartier Schiphol bereikt. Slechts en half uur richting het noorden brengt u in onze hoofdstad, terwijl een half uur richting het zuiden u in de Hofstad brengt. Kortom, rust rondom uw recreatiewoning, maar het stadsleven in de buurt. Wel zo handig.

In Oud Ade geniet u van het moderne buitenleven, waar de natuur begint in uw eigen tuin. U stapt op fietst zo de polder in, richting het water. Ontdek bijvoorbeeld het uitzicht op de molens en plassen tijdens een van de routes het landelijke gebied tussen het Braassemermeer en de Kagerplassen. Liever een klein rondje fietsen of lopen? Dat kan natuurlijk ook. Maar de echte fietsliefhebbers kiezen voor de monumentenroute van maar liefst 37,5 kilometer. Genoeg te zien en beleven in en rondom Oud Ade!

360° foto's en video

Planning

Nu
Verwachte start bouw maart 2022
Verwachte oplevering maart 2023

Woningtypen

In dit project worden 26 huizen gebouwd

Er zijn nog geen huizen beschikbaar Binnenkort worden alle details over de huizen bekend gemaakt Bewaar dit project en we mailen je direct wanneer we meer weten.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

De Buitenplaats

Van € 299.500 tot € 329.500 v.o.n.