De Blauwe Kreken fase 4

Poeldijk Verkoop gestart
Van € 479.850 tot € 654.850 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 112 (17 beschikbaar)
  • Wonen 128 tot 168 m²
  • Aantal kamers 4
  • Perceel 111 tot 198 m²

Project De Blauwe Kreken fase 4

Groen, dorps en modern
De Blauwe Kreken is een nieuwbouwwijk in het noorden van Poeldijk, maar nog steeds op slechts vijf minuten fietsen van het centrum. In dit gezellige centrum vind je onder meer een grote supermarkt, restaurants en een school. In De Blauwe Kreken worden circa 250 woningen gerealiseerd door BPD Gebiedsontwikkeling en de 62 woningen in fase 4 zijn de laatste die worden verkocht en opgeleverd in deze wijk. Uiteraard zijn de woningen gasloos en volledig geïsoleerd. In De Blauwe Kreken ben je dus klaar voor de toekomst!

De Blauwe Kreken groeit lekker door!
Met de vierde fase van De Blauwe Kreken breidt de wijk en het dorp Poeldijk weer verder uit. De eengezinswoningen in fase 4 zijn er in verschillende breedtes (beukmaten). Er zijn nog woningen beschikbaar. Waar je ook voor kiest, in De Blauwe Kreken geniet je altijd van het dorpse leven in een groene omgeving.

Interesse in een woning? Meld je aan als optant! Dit kan op de projectwebsite via de pagina woningen. Altijd het laatste nieuws over nieuwbouw in Poeldijk ontvangen kan door je aan te melden voor de nieuwsbrief. Dan hoor je als eerste wanneer er bijvoorbeeld woningen in verkoop gaan. Zo heb jij de grootste kans om ook in een nieuwbouwwoning in Poeldijk te wonen.

Foto's

360° foto's en video

Video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop september 2022

Woningtypen

Van de 112 huizen in dit project zijn er nog 17 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

De Blauwe Kreken fase 4

Van € 479.850 tot € 654.850 v.o.n.