JUUL

Rotterdam
Van € 400.000 tot € 550.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 4 (geen beschikbaar)
 • Wonen 108 tot 146 m²
 • Aantal kamers 4 tot 7
 • Perceel 135 tot 226 m²

Project JUUL

EEN PROJECT OM NAAR UIT TE KIJKEN

Dit is JUUL! De bijzondere geschiedenis rondom de Julianakerk op Heijplaat maakt dat dit project direct een authentieke uitstraling zal krijgen. We gaan 4 eengezinswoningen tussen de resten (contouren) van de afgebrande Julianakerk bouwen met oog voor het erfgoed van Heijplaat, Rotterdam! 3 eengezinswoningen hebben een woonoppervlakte van circa 108 m2. De vierde woning is inclusief de historische toren van de kerk, 146m2. Alle woningen hebben een hofje aan de voorkant van de woning en daarnaast nog een ruime achter- en zijtuin. In dit project komen oud en nieuw samen.

Garden city Heijplaat
Heijplaat is een unieke plek. Een “Astrix-en-Obelix dorp” van vrije geesten met een geweldige Rotterdamse geschiedenis. Midden in de haven is hier in het begin van de 20e eeuw een tuindorp naar Engelse stijl gebouwd om een thuis te bieden voor de duizenden mensen die bij de Rotterdamsche Droogdok Maatschappij (RDM) werkten. De hechte gemeenschap die er destijds gevormd is, is nog altijd voelbaar: een plek waar mensen elkaar op straat nog groeten, met het centrum van Rotterdam binnen handbereik. Het is nog steeds een plek die voorop gaat in innovatieve bedrijvigheid en duurzame bouw. Een plek waar je aan het strand kunt liggen, terwijl je megaschepen ziet langsvaren met de skyline van Rotterdam op de achtergrond.

Bijzonderheden:
- De tuinrichting zit in de koopsom inbegrepen
- Prijs is inclusief stelpost keuken, sanitair en tegelwerk
- Parkeren op straat (vrij parkeren)
- Energielabel A +++ (BENG)

De start van de verkoop wordt rond het voorjaar van 2023 verwacht. Je kunt je alvast aanmelden via de projectwebsite om op de hoogte te worden gehouden

Foto's

360° foto's en video

Video

Woningtypen

Van de 4 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

 • Eengezinswoning (woningen A, B, C)

  2-onder-1-kapwoning Van € 400.000 tot € 425.000 v.o.n.
  • wonen 108 m² wonen
  • aantal kamers 4 kamers
  Geen huizen beschikbaar
  Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.
 • Eengezinswoning met toren (D)

  2-onder-1-kapwoning Van € 520.000 tot € 550.000 v.o.n.
  • wonen 146 m² wonen
  • aantal kamers 7 kamers
  Geen huizen beschikbaar
  Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

JUUL

Van € 400.000 tot € 550.000 v.o.n.