De Wielewaal fase 4

Rotterdam Verkoop gestart
Van € 398.500 tot € 799.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 60 (60 beschikbaar)
  • Wonen 103 tot 202 m²
  • Aantal kamers 4
  • Perceel 111 tot 407 m²
Blikvanger Nu in verkoop! Informeer bij het verkoopteam naar de beschikbaarheid!

Project De Wielewaal fase 4

Allemaal Wielewaal
Hallo buurman. Dag buurvrouw. In de Wielewaal leer je elkaar al kennen nog vóór je er woont. Vriendelijke huizen met gevels vol rozen, middenin het groen met grote gazons, volwassen bomen, haagjes, kleurrijke heesters en geurende bloesem. Hier vier je de lente, de herfst, de winter en de zomer. Leef je vaker buiten en woon je heerlijk vrij. Hier kun je nu al meebouwen aan de buurt. Welkom in de Wielewaal. Hier zijn we allemaal anders en allemaal onszelf. Allemaal Wielewaal.

In de Wielewaal is iedereen welkom. Er komt daarom een grote variëteit aan nieuwbouwwoningen in verschillende prijsklassen. Van ruime eengezinswoningen, tweekappers tot vrijstaand, maar ook appartementen. Huur én koop. Sociaal en vrije sector. Fase 4 bestaat uit 60 woningen.

Typisch Wielewaal
De architectuur in de Wielewaal oogt vriendelijk, open en uitnodigend. Heel herkenbaar aan de karakteristieke dakvorm met de ronding onderaan en zonnepanelen in de nok. De gekleurde voordeuren, de gevels vol rozen of blauwe regen en de lage haagjes met het tuinhek.

De Wielewaal is weelderig groen en ben je nooit meer dan zeventig meter verwijderd van wandeling in het groen. Het centrale park dwars door de Wielewaal, de grote Elzen, groepjes Lindes en Kastanjes en rijen Populieren. Het hele jaar rond is er een explosie aan kleuren en vormen. Van knalgeel in februari naar maagdelijk wit in april en mei tot spectaculair geel-oranje-rood en violet in de herfst. Er staat altijd wel iets in bloei en er is van alles te zien en te beleven. Fijn voor insecten, bijen, vlinders, vogels en voor jou.

Maak het mee
In de Wielewaal bouwen bewoners, bestaand én toekomstig, samen aan een mooie en gezellige buurt. Vind je het leuk mee te denken, mee te doen, iets te organiseren, trakteren of te delen? Bouw ook alvast mee aan de buurt waar je straks misschien gaat wonen en leer gelijk je nieuwe buren kennen. In de Wielewaal koop je een aandeel in de wijk, krijg je een huis en kies je een manier van leven.

Proef de Wielewaal
Het duurt nog wel even voor we de gedroomde visie hebben gerealiseerd, maar je kunt wel alvast de sfeer proeven in de Wielewaal. Kom buurten bij het Wielewaalhuis. Of houd Facebook in de gaten en schrijf je in voor één van de kleinschalige, persoonlijke events die we organiseren om echt kennis te maken met de Wielewaal. Moet je waarschijnlijk ook zelf je mouwen opstropen, maar dat vind je vast niet erg. Toch?

Wil jij hier wonen?
Naar verwachting start de verkoop van de eerste fase in De Wielewaal na de zomer van 2021. Ben je geïnteresseerd in een woning in De Wielewaal? Laat dan je gegevens achter bij je favoriete type op de pagina Woningen. Een must als je daadwerkelijk in De Wielewaal wilt wonen. Je bent direct aangemeld voor de nieuwsbrief en zo ben je dus altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de wijk.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Nu
Start verkoop oktober 2021
Verwachte start bouw mei 2022
Verwachte oplevering mei 2022

Woningtypen

Van de 60 huizen in dit project zijn er nog 60 beschikbaar

Verkoopmakelaars

Ooms Makelaars Rotterdam

Vandaag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 010-4248888

Woonvisie NVM Makelaars

Vandaag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 010-2923000
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing