Burgemeesters van Tholen

Tholen Bouw gestart
Van € 265.000 tot € 397.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 33 (2 beschikbaar)
  • Wonen 113 tot 153 m²
  • Aantal kamers 5
  • Perceel 140 tot 366 m²

Project Burgemeesters van Tholen

BOUW GESTART!!

Gasloos
Het nieuwbouwproject bestaat uit een gevarieerd aanbod van 33 woningen: rij- en hoekwoningen, tweekappers en vrijstaande woningen; voor ieder wat wils!
Alle woningen zijn gasloos en bieden tal van opties en uitbreidingsmogelijkheden om de woning helemaal naar jouw wens aan te passen.

De verkoopprijzen per bouwnummer zijn bekend en het is vanaf nu mogelijk om online in te schrijven voor de bouwnummer(s) van uw voorkeur.

De indicatieve prijzen zijn als volgt:

Rijwoning vanaf circa € 248.000 v.o.n
Hoekwoning vanaf circa € 285.000 v.o.n
Twee-onder-een kap vanaf circa € 345.000 v.o.n
Vrijstaande woning vanaf circa € 440.000 v.o.n

Volg het project en blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen!

Meer weten over dit project en wenst u verder geïnformeerd te worden? Schrijf u dan geheel GRATIS & VRIJBLIJVEND in via de projectwebsite of rechtstreeks bij de makelaar.

Welkom in Tholen!
Welkom in het idyllische en waterrijke vestingstadje Tholen.
Vlakbij de Oosterschelde op de grens van Zeeland en Noord-Brabant, voor mensen die liever wat buiten de drukte van de grote steden als Rotterdam of Bergen op Zoom willen wonen, is het hier heerlijk toeven.
Bovendien zijn die steden via de A4 snel bereikbaar als je er heen wilt om te shoppen of om uit te gaan.

Tholen zelf (ruim 8000 inwoners) heeft ook al veel te bieden. Het heeft een fraaie, historische stadskern, die grotendeels omringd is door wallen en gedeeltelijk begrensd wordt door een haven. Verder telt het stadje
tientallen rijksmonumenten, zoals het voormalige stadhuis uit de 15e eeuw. In het centrum zijn sfeervolle smalle straatjes waar je heerlijk kunt slenteren. Je vindt er verrassende winkeltjes en ateliers. Ter hoogte van de oude stadskern ligt de jachthaven
met een historische scheepswerf. In de zomermaanden is er een toeristische veerdienst tussen Yerseke en Gorishoek bij Sint Maartensdijk. Vanaf 2020 zijn in het Westerpoortgebouw 4 basisscholen met elk hun eigen identiteit gevestigd, net als de bibliotheek,
GGD, een kinderdagverblijf, peuterspeelzalen en de buitenschoolse opvang. Voor voortgezet onderwijs kun je terecht in Halsteren of Bergen op Zoom. Tholen kent een ruim en actief verenigingsleven. Ook op sport- en recreatiegebied is er veel te vinden.
Je geniet er volop van het buitenleven en natuurschoon, wandelend, fietsend, of aan of op het water. Want bij en vanuit Tholen kun je allerlei vormen van waterrecreatie beleven. Van de Oosterschelde tot op de Noordzee!

Goed bereikbaar!
Vanuit Tholen ben je via de N286 over de Tholense brug in een kwartier in Bergen op Zoom, in een half uurtje in Roosendaal en binnen 45 minuten in Breda.
Wil je naar Rotterdam of Antwerpen? Ook die steden zijn via de A4 snel te bereiken vanuit Tholen.

Foto's

360° foto's en video

Video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Start verkoop augustus 2019
Start bouw augustus 2020

Woningtypen

Van de 33 huizen in dit project zijn er nog 2 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing