TwentyFour

Utrecht
Van € 1.457.500 tot € 1.593.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 5 (1 beschikbaar)
 • Wonen 289 tot 334 m²
 • Aantal kamers 7 tot 10
 • Perceel 635 tot 1.028 m²

Project TwentyFour

HET PLAN
TwentyFour, thuis in ’t Zand. In een wijk waar de natuur ertoe doet. Reeds vier van de vijf herenhuizen en villa’s in TwentyFour zijn verkocht. Van de allerlaatste beschikbare villa zijn drie ontwerpen uitgewerkt: aan jou de keuze! Kerst 2021 kun jij wellicht al wonen in je droomvilla in TwentyFour!

LUXE VILLA’S IN DE SATIJNVLINDERHOF
De drie sfeervolle villa’s in het plan staan garant voor eindeloos genieten en pure luxe. Ze worden rondom een gezamenlijk hofje aan de Satijnvlinder gebouwd. De met groen omgeven villa’s hebben ieder hun eigen karakter en charme. Dankzij de besloten ligging aan het hof bieden de tuinen veel privacy. De diverse uitbouwen zoals een erker, de serre en een royale veranda geven de villa’s een luxe uitstraling en bieden alle ruimte om royaal te leven zoals jij dit wilt.

TWENTYFOUR KRIJGT EEN WEELDERIGE GROENE UITSTRALING
“Het ritme van de bebouwing aan Het Zand, de kleinschaligheid en het knusse gevoel van een hofje zijn de uitgangspunten voor het inrichtingsplan van TwentyFour. Daarbij wordt een koppeling tussen landelijk en modern gemaakt in de architectuur, wat eveneens de inspiratie is voor de buitenruimtes. Het historische lint kent reeds belangrijke groene waarden, de twee herenhuizen van De Heeren van ’t Zand worden met een weelderige groene uitstraling daar op aangesloten.

Ook de drie villa’s van de Satijnvlinderhof worden op een groene wijze in de omgeving ingebed in de vorm van een besloten hofje. Aan de noordzijde langs het water worden de bestaande bomen met zorg gesnoeid en in lijn gebracht met de overige omgevingsfactoren. De authentieke wilgenhaag waarborgt daarbij ook de privacy. Als onderdeel van de groene omgeving worden er bij de oplevering ook groene hagen aangeplant aan de voorzijde van de woningen. Tussen de achtertuinen wordt een erfscheiding geplaatst die je zelf naar wens kunt laten begroeien. De fruitbomen aan de oostzijde van het hofje geven een knusse, karakteristieke sfeer. Er wordt gekozen voor luxe materialen als moderne grote tegels en klassiek gebakken klinkers. Strak vormgegeven, verlichtingspaaltjes aan de rand van de bestrating verspreiden hun licht over de paden van het hofje.”

DE ARCHITECT
“Hier en daar staan nog schoorstenen van ketelhuizen die bij de kwekerijen hoorden. Ze zijn - samen met de woningen die aan het oorspronkelijke lint en in diverse stijlen werden gebouwd - tussen alle latere nieuwbouw bewaard gebleven. Die verfijnde diversiteit in architectuur en de verschillende bouwstijlen willen wij in TwentyFour doorzetten. De materialen die wij toepassen zijn kwalitatief hoogstaand en vinden een goede aansluiting bij de omgeving. De woningen van dit plan gaan door hun verscheidenheid een prachtige eenheid vormen met de kenmerkende, afwisselende lintbebouwing van Het Zand. De herenhuizen en villa’s hebben veel ruimte, dit geeft de mogelijkheid om op de begane grond een grote living te creëren. Door de vele glasopeningen wordt een mooie connectie gemaakt met de omliggende tuin. In de basis zijn de verdiepingen ingericht als slaapkamers, badkamers en inloopkasten, maar misschien is het wenselijk om twee slaapkamers samen te voegen tot een grote. Daarom biedt het ontwerp vele mogelijkheden om de woning geheel naar eigen hand te zetten.”

Foto's

Omgeving

De herenhuizen en villa’s van TwentyFour, worden gebouwd aan de rand van de wijk Het Zand, vlakbij Castellum Hoge Woerd. Forum ’t Zand met diverse scholen, een kinderdagverblijf en naschoolse opvang bereik je binnen 2 minuten op de fiets. Eigenlijk is nagenoeg alles in Leidsche Rijn vlot aan te fietsen, want ook Gezondheidscentrum Het Zand, het St. Antoniusziekenhuis en het winkelcentrum liggen op slechts enkele minuten afstand.

Toch met de auto de boodschappen doen? Je parkeert er gratis! Het openbaar vervoer in Leidsche Rijn is goed geregeld: de NS-sprinter rijdt elk kwartier van en naar Utrecht Centraal en met 30 minuten sta je op Schiphol. Vanaf het busstation vertrekt er elke 5 minuten een bus naar Utrecht en naar omliggende plaatsen.

Het hippe stadsdeel Leidsche Rijn wordt omgeven door veel groen en straalt rust, verzorgdheid en veiligheid uit. Het prachtige Maximapark ligt op 500 meter van jouw woning. Je bent in no-time in de binnenstad met de trein (5 minuten) en er is ook een goede busverbinding. Pak je liever de fiets dan is de fietsboulevard tussen het centrum en Leidsche Rijn een snelle verbinding. Daarnaast zijn er vanuit de wijk Het Zand verschillende aansluitingen richting de A2 en de A12.

Brede School Het Zand bestaande uit partners de basisscholen OBS Het Zand en Montessorischool Arcade, Spelenderwijs Utrecht, Saartje Kinderopvang en de naschoolse opvang liggen om de hoek van jouw woning.

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 5 huizen in dit project is er nog 1 beschikbaar

 • Satijnvlinderhof

  Vrijstaande woning € 1.457.500 v.o.n.
  • wonen 289 m² wonen
  • aantal kamers 10 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Satijnvlinderhof (Bouwnr. 5) 289 m² wonen 10 kamers € 1.457.500 v.o.n.
  Satijnvlinderhof (Bouwnr. 4) Verkocht 241 m² wonen 6 kamers € 1.285.000 v.o.n.
 • De Heeren van 't Zand

  Vrijstaande woning Van € 1.562.000 tot € 1.593.000 v.o.n.
  • wonen 289 tot 334 m² wonen
  • aantal kamers 7 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Bouwnummer (Bouwnr. 1) Verkocht 289 m² wonen 7 kamers € 1.562.000 v.o.n.

Verkoopmakelaars

De Koning makelaars (ERA)

Vandaag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 0348-488000

De Koning makelaars (ERA)

Vandaag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 030-6661105
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing