Venray, Akkerweg

Venray Oplevering gestart
Van € 360.000 tot € 375.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 12 (9 beschikbaar)
  • Wonen 100 m²
  • Aantal kamers 1 tot 6
  • Perceel 143 tot 210 m²

Project Venray, Akkerweg

De duurzame en gasloze nieuwbouwwoningen aan de Akkerweg zijn gereed en er zijn er nog een aantal beschikbaar.

De toekomstig koper krijgt bij afname van de woning nu ook tijdelijk een waardecheque ter waarde van € 7.500,- te gebruiken voor de inrichting van de nieuwe woning.

Deze woningen hebben zonnepanelen, vloerverwarming en koeling en dat in combinatie met een warmtepomp. Deze woning is al klaar voor de toekomst.

Prachtig wonen in nabij centrum van Venray. Dit nieuwbouwproject bestaat uit 12 moderne duurzame en gasloze woningen op een prachtige locatie!

Begane grond

De woning beschikt over een keuken en woonkamer op de begane grond. De open keuken wordt standaard bij de woning opgeleverd, en is voorzien van inbouwappartuur zoals inductiekookplaat, combimagnetron, geïntegreerde koelkast en recirculatie afzuiging. De woonkamer is voorzien van zowel aan de voorzijde als achterzijde grote raampartijen waardoor de woningen zeer licht zijn. Daarbij is nog een berging aanwezig van 13 m2 welke ook eventueel aangepast kan worden tot creëren van levensloopbestendig wonen.

Eerste verdieping

Eerste verdieping is voorzien van drie ruime slaapkamers van ca. 10 m2, 10 m2 en 7 m2. Daarnaast is er een ruime overloop en een luxe badkamer welke voorzien is van toilet, inloopdouche en wastafel uitgevoerd met Grohe chroom kranen. Daarnaast zijn de plafonds op de eerste etage hoger waardoor een heerlijk ruimtelijk gevoel wordt gecreëerd.

De gehele woning wordt voorzien van vloerverwarming en in de badkamer wordt een aanvullende elektrische designradiator geplaatst. De gehele woning wordt opgewarmd via een lucht-water warmtepomp. Daarbij worden ook nog eens zonnepanelen op de daken geplaatst.

Tuin

Diepe voortuin met de mogelijkheid voor het creëren van een zitje. Daarnaast een fijne achtertuin waarbij de mogelijkheid is om ook te parkeren.

Oplevering van de woningen zal ca. maart/april 2022 zijn.

Is uw interesse gewekt?
Maak dan snel een afspraak met ons kantoor!

Aansprakelijkheid
Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: oplevering gestart
Start verkoop januari 2022
Start oplevering mei 2022

Woningtypen

Van de 12 huizen in dit project zijn er nog 9 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Venray, Akkerweg

Van € 360.000 tot € 375.000 v.o.n.